- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Ay Nazlı anne seni:))mız mıZlık yapma annesi bebişin gelişiyor maşallah o da sana rahatsızlık veriyor ee bunlara da katlanacaksın canım yaa hele bir doğsun asıl o zaman başlayacak
haklısın hayırlısı artık..bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum..birde folik asit almak gerekiyormuş sanırım..onun içinde görüşmem gerekli..
Canım bence erken yaptın sen emin olma yine de kan testi yaptır derim ben negatif olsa da en azından kafan rahat olur
valla naz değil yaa oturduğum yerde gözlerim gidiyo valla :S şimdi beni böyle mışıl mışıl uyutuyo ama sonra hiiiç uyutmayacak
Evet canım herşey gönlünce olsun inş sen aksatma canım sonuçta önemli mevzu
:))çok güzel bir duygu İnan ki sinemcim tadını çıkar bugünlerin az kaldı canım az daha sabret 4.ayda rahatlayacaksın
aman nebilim işte canım erken evt ama dayanamadım Allah hayırlısını versin eğer varsada korusun inş
tabi ki çok güzel bi duygu..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh AMİİİNNNNNN
Yarın evlilik yıldönümüm biri çıkıpta durun siz hamilesiniz deseya. Tamam öyle olmasada test yapsamda hamile çıksam ya
benm k.v. 40 yaşında doğum yaptı ve bebeğin hastalığı olduğunu bile bile..bu sene ocak ayında kaynımı kaybettik ve ben mart ayında hamile kaldım mayıs ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım..ramazan ayında tekrar hamile kaldığımı öğrendim..
demek istediğim şey şu olacakla öleceğin önüne geçemezsin derler ya çok doğru..bence hiç korkma sen ne kadar ertelersen ertele olacağı varsa olur olmayacağı varsa olmaz..
hakkında hayırlısı olsun inşallah..[
çok haklısın canım ne yazıldıysa o sanırım biraz korktum ama dedigin gibi bişeyin olacagı varsa olur ne yaparsak boş..ya bismillah deyip baslayalım artık bu yola..hepimiz için hayırlı olsun
benm k.v. 40 yaşında doğum yaptı ve bebeğin hastalığı olduğunu bile bile..bu sene ocak ayında kaynımı kaybettik ve ben mart ayında hamile kaldım mayıs ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım..ramazan ayında tekrar hamile kaldığımı öğrendim..
demek istediğim şey şu olacakla öleceğin önüne geçemezsin derler ya çok doğru..bence hiç korkma sen ne kadar ertelersen ertele olacağı varsa olur olmayacağı varsa olmaz..
hakkında hayırlısı olsun inşallah..[
çok haklısın canım ne yazıldıysa o sanırım biraz korktum ama dedigin gibi bişeyin olacagı varsa olur ne yaparsak boş..ya bismillah deyip baslayalım artık bu yola..hepimiz için hayırlı olsun
aynen öyle Ya Allah Ya Bismillah deyin dalın olaya :)
biz eşimle evlenmeden önce flörrt ettik 1 sene kadar ozaman aileler bilmiyodu benim ailem katıdır bu konularda öğrendiklerinde sorun olur diye korkuyoduk bi yandanda görücü falan geliyodu eşimle kafamız çok karışmıştı benim ilk flörtüm acemilik işte bu karmaşada eşim adak adadı evlenirsek kurban kesicem dedi evlendik hiçte zor olmadı herşey yolunda gitti ama adak olduğu için kesti yerine getirdi ozamanlar bende bi adak adamıştım ben yerine getirmedim Allaha olan sözümü tutmadım acaba ondanmı çocuk vermiyor bize eşimle bunu düşündük acabamı diye sizcede bundan olabilirmi
aynen öyle Ya Allah Ya Bismillah deyin dalın olaya :)
hahaha çok yaşa emi iyi güldürdün bu ara regl olmak üzereyim bitsin artık bbakacaz :))
Kızlar bat 5 ekim görünüyordubenimgögüsler ta 23 eylülde şişti bu kadar erken olmazdı az öncede kahvemsi azıcık bi leke geldi ama sancı vs yok gögüslerime el değmiyor o kadar..bebek için çalışmadık bu ay ama yumurtlama günüm diye bildiğim gün ilişkimiz oldu..bak şimdi yine aklımı kurcalıyor
yok ya umutlanmıycam :18:
hahaha çok yaşa emi iyi güldürdün bu ara regl olmak üzereyim bitsin artık bbakacaz :))
amiinn hepimz çk yaşayalım :) olsun bakalım çlışmalara başlamak için az kalmış o zamanii değerlendirin heee
kuuzum eşinin adağını Allah kabul etsin..ben hiç anlamam bu konulardan ama madem adadın sende adağını kes..en azından kafan rahat eder ..
amiinn hepimz çk yaşayalım :) olsun bakalım çlışmalara başlamak için az kalmış o zamanii değerlendirin heee
:)) inş evt az kaldı hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?