Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yarın kuzenimin kınası var çok oynarım zıplarım eğer bebiş varsa zararı olurmuki bata 3 gün var bi test alıp baksammı emin olmak için

Gebelik testini şimdi yaptım canım birşey çıkmadı vücudum dalga geçiyor benle yaa:))

canım mevsim geçişlerinde vücutta değişiklikler meydana geliyor çevremde biçok kişinin bebekleri olup adetleri düzenli olanlarda dahil hepsinde gecikmeler olmuş

Yaptım canım çıkmadı:))sen bi kan ver canım iyice emin ol sonra dilediğin gibi oyna zıpla:))

bu ay olmaz eminim ama kafamın rahat olması için gidip bi test alıp yapıcam giyinip gidiyim bari canım bekle sende eğer varsa ilk sen öğreniceksin

herkese merhaba öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..2 yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz ama cok korkuyorum tedirginim.istiyorum aslında anne olmayı amalar var kafamda..hayırlısı tabi de ne yapsam acaba hiç bilemedim...:44::44::44::44::44:

merhaa canım hoşgeldin neden tedirginsin tatlım:44:

merhaa canım hoşgeldin neden tedirginsin tatlım:44:

valla canım bir yandan cocuk istiyorum bir yandan acaba az daha dursam mı diyorum..ama durmam için sebebp te yok bir de korkuyorum galiba ya bir sorun cıkarsa ya cok cok hastalık cıkarsa bu tarz seyler kafamı karıstırıyor...

Canım bu kadar tedirgin olma bir jinekolağa görün en azından gebelik öncesi kontrollerini yaptırırsın herkeste sorun olacak diye bir şart yok ki sen kafanı rahat tut canım

benm k.v. 40 yaşında doğum yaptı ve bebeğin hastalığı olduğunu bile bile..bu sene ocak ayında kaynımı kaybettik ve ben mart ayında hamile kaldım mayıs ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım..ramazan ayında tekrar hamile kaldığımı öğrendim..
demek istediğim şey şu olacakla öleceğin önüne geçemezsin derler ya çok doğru..bence hiç korkma sen ne kadar ertelersen ertele olacağı varsa olur olmayacağı varsa olmaz..
hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Canım bu kadar tedirgin olma bir jinekolağa görün en azından gebelik öncesi kontrollerini yaptırırsın herkeste sorun olacak diye bir şart yok ki sen kafanı rahat tut canım

haklısın hayırlısı artık..bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum..birde folik asit almak gerekiyormuş sanırım..onun içinde görüşmem gerekli..

yaptım canım negatif :-( olmadığını biliyodum ama emin olmak istedim yarın hopla zıpla oynarım artık napiiim

Canım bence erken yaptın sen emin olma yine de kan testi yaptır derim ben negatif olsa da en azından kafan rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…