:))az kalmış senin bata hiç belli olmaz canım beklemediğin an gelir bebiş ama adet gününde yap bence test şimdi varsa da çıkmaz
alla alla aynı gebelik testi gibi bence hemen bir hamilelik testi al kuzuummm
alla alla aynı gebelik testi gibi bence hemen bir hamilelik testi al kuzuummm
canım sende gebelik test varmış yapsana çıkar seninki varsa
Gebelik testini şimdi yaptım canım birşey çıkmadı vücudum dalga geçiyor benle yaa:))
Yaptım canım çıkmadı:))sen bi kan ver canım iyice emin ol sonra dilediğin gibi oyna zıpla:))
bu ay olmaz eminim ama kafamın rahat olması için gidip bi test alıp yapıcam giyinip gidiyim bari canım bekle sende eğer varsa ilk sen öğreniceksin
herkese merhaba öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..2 yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz ama cok korkuyorum tedirginim.istiyorum aslında anne olmayı amalar var kafamda..hayırlısı tabi de ne yapsam acaba hiç bilemedim...:44::44::44::44::44:
Sen uyku donemine giriosun artik ondandir cok sukur benim duzeme girdi uykularim :) bol bol uyu simdi bebegede sanada yarar
merhaa canım hoşgeldin neden tedirginsin tatlım:44:
valla canım bir yandan cocuk istiyorum bir yandan acaba az daha dursam mı diyorum..ama durmam için sebebp te yok bir de korkuyorum galiba ya bir sorun cıkarsa ya cok cok hastalık cıkarsa bu tarz seyler kafamı karıstırıyor...
Ayy heyecanla bekliyorum hemen yaz sonucu
ahhh ahhh bu bebiş ne hallere sokuyo yahuu :S
valla canım bir yandan cocuk istiyorum bir yandan acaba az daha dursam mı diyorum..ama durmam için sebebp te yok bir de korkuyorum galiba ya bir sorun cıkarsa ya cok cok hastalık cıkarsa bu tarz seyler kafamı karıstırıyor...
Canım bu kadar tedirgin olma bir jinekolağa görün en azından gebelik öncesi kontrollerini yaptırırsın herkeste sorun olacak diye bir şart yok ki sen kafanı rahat tut canım
yaptım canım negatif :-( olmadığını biliyodum ama emin olmak istedim yarın hopla zıpla oynarım artık napiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?