- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
sagol bebeğim benimki kurban değil daha basit bişi evt yerine getireyimde kafam rahat etsin
kızlar yarın eşimin teyzesinin oğlunun öğlen düğünü var..siyah kumaş pantolon üzerine şifon leoparlı gömlek gibi bişeyim var onu giysem nasıl olur?
olabilir başka secenekler var mı?? mesela şık bir elbise fln...
hAYIRLISI CANIM NE BİLİYM ARKADAŞLARI TAKİPTEYİM BEBİŞ İŞİ ÇOK MU KOLAY ÇOK MU ZOR ANLAYAMADIM Kİcanım ümitlendirmek gibi olmasın ama bizde en yoğun yumurtlama gnünde birlikte olmadık..ama sonuç ortada..kahve lekelenme hakkında bişey diyemicem çnkü bende hiç olmadıbi yarın olsun bakalım
hAYIRLISI CANIM NE BİLİYM ARKADAŞLARI TAKİPTEYİM BEBİŞ İŞİ ÇOK MU KOLAY ÇOK MU ZOR ANLAYAMADIM Kİ
AMA SİZİN BAŞTAN POPOYA 41MM BEBECİĞİNİZİ MİNİCİK ÖPÜYORUMM VE ÇOK TEBRİK EDİYORUMMM
kızlar yarın eşimin teyzesinin oğlunun öğlen düğünü var..siyah kumaş pantolon üzerine şifon leoparlı gömlek gibi bişeyim var onu giysem nasıl olur?
leopar iyi fikir canım senenin trendlerinden bende yarın kuzenimin kınasında pudra boydan elise giycem resimde gözüküyor onu işte
ya çok baktım ama göğüsden aşağı bollaşan bi elbise bulamadım..yeni gelecekler varmış onlarda 150den aşağı değilmiş bende ona o kadar para veremem şuan..çnkü 2 tane almam gerekecek 2 düğüne.amaaaannn amaaaann :S
aynen amannnnn her düğüne elbise alırsak oooo
elbiselerim var fakat göbeğim çok çıkıyo yaa
hım o zaman dedigin kombin olabilir canım uygun bir ayakkabı canta ve güzel bir saç modeliyle olur..
kızlar bu ne soğuk böyle yaa donuyorum benim bat yaklaşınca hep üşürüm zaten
ben kaçıyım artık yemeğim yok kocişim gelmeden yapıyım bari iyi sohbetler size canlarr
selam kızlar,
yarın rahim filmim çekilecek.dualarınızı esirgemeyin. :)
pofff saçımı naptırcam yaa :S
selam kızlar,
yarın rahim filmim çekilecek.dualarınızı esirgemeyin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?