Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ümitlendirmek gibi olmasın ama bizde en yoğun yumurtlama gnünde birlikte olmadık..ama sonuç ortada..kahve lekelenme hakkında bişey diyemicem çnkü bende hiç olmadıbi yarın olsun bakalım
hAYIRLISI CANIM NE BİLİYM ARKADAŞLARI TAKİPTEYİM BEBİŞ İŞİ ÇOK MU KOLAY ÇOK MU ZOR ANLAYAMADIM Kİ
AMA SİZİN BAŞTAN POPOYA 41MM BEBECİĞİNİZİ MİNİCİK ÖPÜYORUMM VE ÇOK TEBRİK EDİYORUMMM

kurban bayramının 4.günüde amcasının kızının düğünü var.. bi elbise var ona onu ayırdım..bide eşimin teyzesi kapalı onların taraf hep kapalı elbise giyecek kimse yok :S

inan bana öyle tahmin ettiğimiz gibi kolay deil canım..gerçi bizim bebişlerimiz bizi çok bekletmedi arattırmadı ikiside 3.ayda geldi..
evet burda 41mm diyo ama salı günü kontrolümüz vardı 47 mm çıktı :) maşallah kuzuma..

kızlar yarın eşimin teyzesinin oğlunun öğlen düğünü var..siyah kumaş pantolon üzerine şifon leoparlı gömlek gibi bişeyim var onu giysem nasıl olur?

leopar iyi fikir canım senenin trendlerinden bende yarın kuzenimin kınasında pudra boydan elise giycem resimde gözüküyor onu işte

leopar iyi fikir canım senenin trendlerinden bende yarın kuzenimin kınasında pudra boydan elise giycem resimde gözüküyor onu işte

ya çok baktım ama göğüsden aşağı bollaşan bi elbise bulamadım..yeni gelecekler varmış onlarda 150den aşağı değilmiş bende ona o kadar para veremem şuan..çnkü 2 tane almam gerekecek 2 düğüne.amaaaannn amaaaann :S

aynen amannnnn her düğüne elbise alırsak oooo

kızlar bu ne soğuk böyle yaa donuyorum benim bat yaklaşınca hep üşürüm zaten

ben kaçıyım artık yemeğim yok kocişim gelmeden yapıyım bari iyi sohbetler size canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…