- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
dalgalı fön cektirip yan toplatabilirsin yada güzel bi at kuyrugu kısa ise sacın düz bir fön güzel olur
hadi git bakalım canım kolay gelsin ne yapacaksın bakıyım :)
aynen valla en sevmedigim sey su akşama ne yapsam
benm bugün var ama yarın yok düğün öğleden sonra akşama gelip yemek yapcam mecbur ne yapacaksam :S
basit bişeyler yap bari cnm kızartma fln gibi buna benzer seyler..
en iyisi makarna
en iyisi makarna
olur çok ta güzel olurben çıktım canım iyi akşamlar çok memnun oldum kib
aaa ben geldim ama sanırsam kimse kalmamış
maşaallah teyzesinin kuzusuna..Allahım analı babalı güzel kaderli eylesin inşaallah..bizim cücükte hayırlı zamanda gelsininan bana öyle tahmin ettiğimiz gibi kolay deil canım..gerçi bizim bebişlerimiz bizi çok bekletmedi arattırmadı ikiside 3.ayda geldi..
evet burda 41mm diyo ama salı günü kontrolümüz vardı 47 mm çıktı :) maşallah kuzuma..
kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmmpko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm
bi tek ben varım sanırımhoşgeldin canım..
cnm ordamısın?yemek yaptım oyuzden cıktım
valla kzum serbest beta hcg ye göre erkek gibi anladım sanki ben netten bakıp anladığım kadarıyla..
günaydın kızlarrr benide alın aranızaaa
bişey sorucam size ne zaman gebelik testi yaptığımda ksin sonuç alırım. eylül 29 unda ilişki oldu geçen ayın 9 unda son reglim..
çok heyecanlıyımda bekleyemicemmm
kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmmpko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm
hadi git bakalım canım kolay gelsin ne yapacaksın bakıyım :)
selam kızlar,
yarın rahim filmim çekilecek.dualarınızı esirgemeyin. :)
bebeğim bnide kaç kez heveslendirdiler rahim duvarın kalın hamile olabilrsn falan diye kesin hamilesin dedikleri zaman bile oldu ama boşa çıktı çünkü rahim duvaım diğer kadınlara çok kalınmş o yüzden öle görnyomuş
mercimek çorbası, barbunya, pilav, kadayıflı muhallebi yaptım kuzumm döktürdüm beee
Allah kolaylık versin canım çok korkulcak bişi değil bende çektirdim kolay geçti relax ol kasma kendini ilaç gidince bi ağrı oluyo oda saniyelik adet sancısı gibi acı kişiden kişiye değişir umarım seninde kolay geçer
kaç senelik evlisin canım yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?