Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşaallah teyzesinin kuzusuna..Allahım analı babalı güzel kaderli eylesin inşaallah..bizim cücükte hayırlı zamanda gelsin

canım hayırlısı bugün yarın eşine sıkı sıkı sarılyumurta bazen böyle erken olabiliyor.bugünleri değerlendirmek icab eder

canm hayrlsı olsund günün geçmeden test yapma bnce kesin sonuç için en mantıklsı gelmesni bekle ne zamandır beklyosun bebeğini

bebeğim bnide kaç kez heveslendirdiler rahim duvarın kalın hamile olabilrsn falan diye kesin hamilesin dedikleri zaman bile oldu ama boşa çıktı çünkü rahim duvaım diğer kadınlara çok kalınmş o yüzden öle görnyomuş

hadi git bakalım canım kolay gelsin ne yapacaksın bakıyım :)

mercimek çorbası, barbunya, pilav, kadayıflı muhallebi yaptım kuzumm döktürdüm beee

selam kızlar,

yarın rahim filmim çekilecek. dualarınızı esirgemeyin. :)

Allah kolaylık versin canım çok korkulcak bişi değil bende çektirdim kolay geçti relax ol kasma kendini ilaç gidince bi ağrı oluyo oda saniyelik adet sancısı gibi acı kişiden kişiye değişir umarım seninde kolay geçer

Son düzenleme:

kaç senelik evlisin canım yaş kaç

Ayyy kadayıflı muhallebi mii canım çekti yaa..ellerine sağlık bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…