ufaklık yoruyomu seni yoksa
yok yawrum hıc yormuo masallah yormadı da ama ben onu yoruyorum uzuyorum
Bu gittiğimde sorucam kuzum..benm arkadaşım geçen sene epidural normal doğum yaptı 1.200 1.300 falan verdik dedi
kız ne 1200 ü çok değilmi benim evin yanında özel bi hastane var normal doğum 250 çokta iyi biyer doktor uzman kapıda kuyruklar oluyo çok kaliteli biyer bütün ailem orda yapıyo doğumlarını ben evin yanındakini bırakıp başka biyere gidiyorum bi doktor önerdiler onun için ordada doğum 450 ve Anadolu yakasında çok tanınmış hastaneler buralar ankara okadar pahalımı yaa buralar ucuz valla
niye kızz napıyonki bebişe
burdaki hastanede muayene 25 benim gittiğimde 40 sizin orda ne kadar
İyi akşamlar arkadaşlar eşimde varikosel çıktı moralim çok boZuldu(
Valla kuzum burda pahalı yaa 12bine yapan yerler var. .
Benim gittiğim yerde muayene 42 lira kuzum
İyi akşamlar arkadaşlar eşimde varikosel çıktı moralim çok boZuldu(
sinemcım bıtrlu denk gelemedik cnm bnm cok sevndım ne guzel bı duygudur emınım dıkkat et kendine buarada ankaradamısın .memleketimden evlenınce ayrılmak zorunda kaldım valla cok ozledım bayramda gıdıcem babamlara ankaraya.bişiy sorcam hatta dıger kızlarda fıkrını soylerse ıyı olur bnm adet 2 ekımdı olmadım ama 30 eylulde kan verdım negatıf cıktı yanı kesınmıdır sonuc pozitif olma ıhtımali varmıdır cunku ben adeten 1 hafta once karın agrım olur goguslerım acır sımdı hıcbişiy yok fıkır yuruten varsa soyleyın canlarım ....
sinemcım bıtrlu denk gelemedik cnm bnm cok sevndım ne guzel bı duygudur emınım dıkkat et kendine buarada ankaradamısın .memleketimden evlenınce ayrılmak zorunda kaldım valla cok ozledım bayramda gıdıcem babamlara ankaraya.bişiy sorcam hatta dıger kızlarda fıkrını soylerse ıyı olur bnm adet 2 ekımdı olmadım ama 30 eylulde kan verdım negatıf cıktı yanı kesınmıdır sonuc pozitif olma ıhtımali varmıdır cunku ben adeten 1 hafta once karın agrım olur goguslerım acır sımdı hıcbişiy yok fıkır yuruten varsa soyleyın canlarım ....
günaydın hatunlar..
günaydın gebiş bebeğimiz nasıllar bugün
canım fikri olan varmı demişsin benimde son adetim 2 eylül ekim 2 de adet olmam gerekiyordu bizde 2 yıldır çocuk istiyoruz eşimde de bende de hiç bir sorun yok o yüzden tüp bebek veya aşılama yapmadn çocuk sahibi olmak istedik bu ay benimde aynı şekilde oldu normalde adete 1 hafta kala göğüslerim feci şişer ve ağrır bu ay kesinlikle ne şişti ne ağrıdı sadece sol yumurtalıkda bi yumurtlama sancısı gibi sancı ağrı 1 ekim ve 2 ekimde kendim evde test yaptım negatifti dün dayanamadım kan tahlili yaptırdım sonuç yine negatif çıktı doktorumu aradım kan tahlilini söledim yanlış çıkma veya kanda henüz çıkmamış olma ihtimalini sordum kesinlikle eğer gebelik varsa 1 haftalık dahi olsa kanda çıkar dedi bana ümidi kırmak istemem çok özür dilerim yardımcı olmak için yazıyorum çünkü piskolojikman kendimisi etkiliyoruz adeti önlüyoruz normalde hiç düzensiliğim yoktur ama hala gelmedi bugün 34, günüm bir doktorum dediki ptesi ye kadar gelmezse tekrar kan tahlili yaptır peki orda pozitif çıkma şansı nedir dedim yani aslında yok öle bişey dedi ama kendini rahatlatırsın gibi konuştu tabi ben artık kan tahlilini idrar tahlilinde pozitifi görmeden yaptırmam asla ama senin kuşkuların çoksa ptesi tekrar bi kan tahlili yaptır derim hiç belli olmaz inş hamilesindir tatlım Rabbim kimseyi bu yolda aratmasın
valla ilk kez bi düğüne gidicek heyecanlı olabilir :)
sağolsun annesine sevgisine mide bulantısı yaparak gösteriyo tosbamm :)
canım benim ya Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bizler içinde bol bol dua et olurmu Rabbim kimseyi aratmasın bu yolda kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun
Canım telaş etme bu ay benim de başıma geldi adetim 27de olur hep ilk defa 30u gördüm yumurta geç çatlamış olabilir.Doktora da gittim normal dedi.benim de hep negatifti.sonunda geldihem bu iyi bi şey rahim bebeğe hazırlandığında adette gecikmeler oluyor toparlanıyor vücudun
gece hepiniz dualarımdasınz hiiiçç merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?