Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim kıyamam sana sen ve eşin birbirinize yetersiniz hiç kimseyi kafana takma sen.

canım benim kıyamam sana sen ve eşin birbirinize yetersiniz hiç kimseyi kafana takma sen.

ona da üzülüyorum o da baba olmak istiyor çocukları çok seviyor olmayınca olmuyor işte aff allahım yemin ederim kendimden çok onun için istiyorum biz bebaber çok zorlu zamanlar geçirdik ama hepsini atlattık inş bunu da atlatırız...canım benim böyle destek çıkıyorsunuz ya çok mutlu oluyor insan beni sizler daha iyi anlıyorsunuz

Canım benim inş herşey gönlünüze göre olur. ama herşeyden önce sen önemlisin eşinin sağlığı eminimki tedavi ile düzelicek ama sen kendini bu kadar yıpratma (diyene bak) tabi bizimde aile sorunumuz var benim zaten bi annem var bide babam her zmn yanımdalar Allah onları başımdan eksik etmesin ama eşim tarafından o kadar çok şeyler atlattık ki bizde şimdi 2 yıldır çocuk istiyoruz bizim hiç nbir problemimiz olmadığı halde 2 yıldır olmadı eşimin ailesinden hiç bir Allah ın kulu gelipte bize ne akıl verdi nedestek oldu hiç bişey sadece köstek olurlar takmadan yapamıyoruz evet ama boşvermemiz lazım ahh ahh bir dokun bin ah işitiz ama halimize çok şükür bizleri seven koruyan kollayan eşlerimiz var.

insan kendine yakın birileri çıkınca bir nebze rahatlıyor ne bileyim artık dışarı bile çıkmak istemiyorum herkesin bakışlarından o kadar sıkıldım ki hele hele ailemin bana destek vermesi gerekirken böyle cahilce davranışları beni kahrediyor ben kimseye derdimi anlatamıyorum herkes kafasına göre yaşıyor o kadar alıngan oldum ki anlatamam ben eşimi çok seviyorum allah bizlere onların eksikliğini vermesin herşeyin zamanı var canım ama insanız sonuçta mutlaka yıpranıyoruz ben eşime ilk zamanlar söyledim gel bak sen de bir görün doktora hep sorunu ben de arama diye gitmedi gururmeselesi haline getirdi belki gitseydi bu kadar ilerlemiş olmayacaktı ne yapsam ne desem boş..doktor abisi var güya okumuş cahilin önde gideni hep o engel oldu nefret doluyum onlara karşı...

canım benim siz kaç senedir evlisiniz ve ne zamandır çocuk istiyorsunuz

yenı uyandımmmmtunaydın kızlar ,sinemcim .yok cnm gelen giden yok gecikeli 3 gun oluyo agrım sızım da yok kuzum.ben konya selcuk ünide okudum burayada gelin geldim tatlım.ben bekarken: yanı babamlar cankayada dikmendeler cnm bakanlıkların ordalar kızılaya cok yakın.sen nerdesın?

yok cnm ne ozuru bildiğini paylaştıgın için sagol...ya zaten pzt. arastırma hastanesıne gıdıcem bnm vucutta kasıntı var kabarıyo ramazan ayından beri duramıyrm kasıntıdan bakalım ne cıkacak kan ısterse hamılelik ıcınde tekrar baktırırım artık kusum ama olumsuzdur dediğin gibi kan yanıltmaz diye biliyorum bende kuzum

selam kızlar napıyosunuz bakiyim bugün akşam kuzenimin kınası var gidip oynucam bütün kurtlarımı dökücem stresimi atıcam teyy teyyy teyyy akşamda gidip onlarda kalıcam sabaha kadar kızlarla pijama partisi dedikodu oleyyyyy

Son düzenleme:

ozaman sana ıyı eglenceler sekerım .....

ah cnm ya yıpratma kendini bu kadar basit bişey bu ameliyat siz birbirinize yetersiniz boşver allah can sağlıgı versin her seyden önce..sıkma kendini stres yapma destek ol esine cok sey atlattık diyorsun bunu da atlatırsınız emin ol..allah herkesin gönlüne göre versinnn ne yapacaksın işte insan ailesini kendi secemiyor cok fazla karıstırma madem ikiniz destek olun birbirinize üzülme allah büyüktür..

selamunaleykum hatunlar.benim kist adetle gitmedi.daha doğrusu dün iki dr a gittim biri göremedi biri kistin var dedi.klomen başlamadı.daha da büyütür dedi.gitmezse doğum kontrol hapı başlayacak.

selamunaleykum hatunlar.benim kist adetle gitmedi.daha doğrusu dün iki dr a gittim biri göremedi biri kistin var dedi.klomen başlamadı.daha da büyütür dedi.gitmezse doğum kontrol hapı başlayacak.

ıns kaybolur kistin cnm bnde de var ama ben daha tedaviye falan baslamadım cnm

seninki kaç cm canım klomen mi yaptı geçen senede olmuştu soğan suyu içmiştim

cnm vala hatırmayorum ılk evlendiğimde öğrenmiştım ama kist her kadın da varmıs ıyı huylu olanıda varmıs kotu huylu olanıda kuzum.ya bu sogan suyunu adet agrısız gecer diyolar bnm adet cok sancılı olur ama benm kayınvalide yaptı ıcemedim mıdem kalktı

benimki klomenden oldu canım.sende bi dene istersen.sonuçta kistin olduğu için adetin ağrılı oluyodur.inşallah geçer tatlım.soğan suyu gerçekten iyi geliyo.

benimki klomenden oldu canım.sende bi dene istersen.sonuçta kistin olduğu için adetin ağrılı oluyodur.inşallah geçer tatlım.soğan suyu gerçekten iyi geliyo.

cnm bu klomen ne ya hıc bilmiyorum demekki iyi bişiy diil kist oluyo diyosun allah allah...buarada cok soguk hava evde donuyorum artık arttık actım kaloriferler yanıyo donuyorum ayyyy

cnm bu klomen ne ya hıc bilmiyorum demekki iyi bişiy diil kist oluyo diyosun allah allah...buarada cok soguk hava evde donuyorum artık arttık actım kaloriferler yanıyo donuyorum ayyyy

aynen canım bana yaramıyo.yumurtam büyüyo ama fazla büyüyo sanırım hayırlısı olsun ne diyelim.evet gerçekten çok soğuk bizde sobayı kuracaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…