çok sağol canım inan ki tutamıyorum kendimi ağlamaktan gece uyuyamadım şu an bile çok kötüyüm eşime belli etmiyorum konuşacak kimsem yok annem bile bir gün olsun sormadı hep kendini düşünüyor ne derdin var diye sormuyor çok kötüyüm çook kafamı kaldıramıyorum bitik bir haldeyim herşeyden bunaldım
canım benim kıyamam sanasen ve eşin birbirinize yetersiniz hiç kimseyi kafana takma sen.
canım benim kıyamam sanasen ve eşin birbirinize yetersiniz hiç kimseyi kafana takma sen.
ona da üzülüyorum o da baba olmak istiyor çocukları çok seviyor olmayınca olmuyor işte aff allahım yemin ederim kendimden çok onun için istiyorum biz bebaber çok zorlu zamanlar geçirdik ama hepsini atlattık inş bunu da atlatırız...canım benim böyle destek çıkıyorsunuz ya çok mutlu oluyor insan beni sizler daha iyi anlıyorsunuz
Canım benim inş herşey gönlünüze göre olur. ama herşeyden önce sen önemlisin eşinin sağlığı eminimki tedavi ile düzelicek ama sen kendini bu kadar yıpratma (diyene bak) tabi bizimde aile sorunumuz var benim zaten bi annem var bide babam her zmn yanımdalar Allah onları başımdan eksik etmesin ama eşim tarafından o kadar çok şeyler atlattık ki bizde şimdi 2 yıldır çocuk istiyoruz bizim hiç nbir problemimiz olmadığı halde 2 yıldır olmadı eşimin ailesinden hiç bir Allah ın kulu gelipte bize ne akıl verdi nedestek oldu hiç bişey sadece köstek olurlar takmadan yapamıyoruz evet ama boşvermemiz lazım ahh ahh bir dokun bin ah işitiz ama halimize çok şükür bizleri seven koruyan kollayan eşlerimiz var.
insan kendine yakın birileri çıkınca bir nebze rahatlıyor ne bileyim artık dışarı bile çıkmak istemiyorum herkesin bakışlarından o kadar sıkıldım ki hele hele ailemin bana destek vermesi gerekirken böyle cahilce davranışları beni kahrediyor ben kimseye derdimi anlatamıyorum herkes kafasına göre yaşıyor o kadar alıngan oldum ki anlatamam ben eşimi çok seviyorum allah bizlere onların eksikliğini vermesin herşeyin zamanı var canım ama insanız sonuçta mutlaka yıpranıyoruz ben eşime ilk zamanlar söyledim gel bak sen de bir görün doktora hep sorunu ben de arama diye gitmedi gururmeselesi haline getirdi belki gitseydi bu kadar ilerlemiş olmayacaktı ne yapsam ne desem boş..doktor abisi var güya okumuş cahilin önde gideni hep o engel oldu nefret doluyum onlara karşı...
Aynen öyle bi denk gelemedik canım yaa. .evet ankaradayım canım. .sen neresindeydin? ? Şuan hangi şehirdesin? Valla canım kan kesin sonuç verir aslında ama bilemedim ki. .Bugün de ayın 5i oldu..daha gelen giden yok mu tatlım?
canım fikri olan varmı demişsin benimde son adetim 2 eylül ekim 2 de adet olmam gerekiyordu bizde 2 yıldır çocuk istiyoruz eşimde de bende de hiç bir sorun yok o yüzden tüp bebek veya aşılama yapmadn çocuk sahibi olmak istedik bu ay benimde aynı şekilde oldu normalde adete 1 hafta kala göğüslerim feci şişer ve ağrır bu ay kesinlikle ne şişti ne ağrıdı sadece sol yumurtalıkda bi yumurtlama sancısı gibi sancı ağrı 1 ekim ve 2 ekimde kendim evde test yaptım negatifti dün dayanamadım kan tahlili yaptırdım sonuç yine negatif çıktı doktorumu aradım kan tahlilini söledim yanlış çıkma veya kanda henüz çıkmamış olma ihtimalini sordum kesinlikle eğer gebelik varsa 1 haftalık dahi olsa kanda çıkar dedi bana ümidi kırmak istemem çok özür dilerim yardımcı olmak için yazıyorum çünkü piskolojikman kendimisi etkiliyoruz adeti önlüyoruz normalde hiç düzensiliğim yoktur ama hala gelmedi bugün 34, günüm bir doktorum dediki ptesi ye kadar gelmezse tekrar kan tahlili yaptır peki orda pozitif çıkma şansı nedir dedim yani aslında yok öle bişey dedi ama kendini rahatlatırsın gibi konuştu tabi ben artık kan tahlilini idrar tahlilinde pozitifi görmeden yaptırmam asla ama senin kuşkuların çoksa ptesi tekrar bi kan tahlili yaptır derim hiç belli olmaz inş hamilesindir tatlım Rabbim kimseyi bu yolda aratmasın
selam kızlar napıyosunuz bakiyim bugün akşam kuzenimin kınası var gidip oynucam bütün kurtlarımı dökücem stresimi atıcam teyy teyyy teyyy akşamda gidip onlarda kalıcam sabaha kadar kızlarla pijama partisi dedikodu oleyyyyy
insan kendine yakın birileri çıkınca bir nebze rahatlıyor ne bileyim artık dışarı bile çıkmak istemiyorum herkesin bakışlarından o kadar sıkıldım ki hele hele ailemin bana destek vermesi gerekirken böyle cahilce davranışları beni kahrediyor ben kimseye derdimi anlatamıyorum herkes kafasına göre yaşıyor o kadar alıngan oldum ki anlatamam ben eşimi çok seviyorum allah bizlere onların eksikliğini vermesin herşeyin zamanı var canım ama insanız sonuçta mutlaka yıpranıyoruz ben eşime ilk zamanlar söyledim gel bak sen de bir görün doktora hep sorunu ben de arama diye gitmedi gururmeselesi haline getirdi belki gitseydi bu kadar ilerlemiş olmayacaktı ne yapsam ne desem boş..doktor abisi var güya okumuş cahilin önde gideni hep o engel oldu nefret doluyum onlara karşı...
selamunaleykum hatunlar.benim kist adetle gitmedi.daha doğrusu dün iki dr a gittim biri göremedi biri kistin var dedi.klomen başlamadı.daha da büyütür dedi.gitmezse doğum kontrol hapı başlayacak.
ıns kaybolur kistin cnm bnde de var ama ben daha tedaviye falan baslamadım cnm
seninki kaç cm canım klomen mi yaptı geçen senede olmuştu soğan suyu içmiştim
cnm vala hatırmayorum ılk evlendiğimde öğrenmiştım ama kist her kadın da varmıs ıyı huylu olanıda varmıs kotu huylu olanıda kuzum.ya bu sogan suyunu adet agrısız gecer diyolar bnm adet cok sancılı olur ama benm kayınvalide yaptı ıcemedim mıdem kalktı
benimki klomenden oldu canım.sende bi dene istersen.sonuçta kistin olduğu için adetin ağrılı oluyodur.inşallah geçer tatlım.soğan suyu gerçekten iyi geliyo.
cnm bu klomen ne ya hıc bilmiyorum demekki iyi bişiy diil kist oluyo diyosun allah allah...buarada cok soguk hava evde donuyorum artık arttık actım kaloriferler yanıyo donuyorum ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?