Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım cevap yazdım ama gtmemiş netim kopduyu ne dicektm 3 yıldırmı olmuyo bebişn ne zamandır beklyosun yawrunu

ilk sene prez...le korunduk canım 2 senedirde korunmuyoruz ama olmuyo piko var bende tek tüpümde kapalı tedaviye bu ay başlıcam daha önce sadece adet düzenleyici kullandım kendiliğnden olur diye bekledim ama olmama nedenlerinide hep araştırdım hormonlara baktırdım rahim filmine girdim falan iğne ilaç kullanmadım batım 7 ekim bu ay klomen başlıcam Allahın izniyle

anladım bebeğm bnde çok uğraştım rahim filmini üç ez çektrdm bn sol tüpümü açana kadar anaöı ağlattılar bnde bu ay beklcem bayramdan sonra tekrardan klomen başlıcaz inş bir hamiş kalrz kız

Ayy nasıl olsun sipa annesini bol bol uyutuyo. .Hastaneye gidip gelince yorulduk tabii. .sen naptın bakıyım

bunlar tatlı yorgunluklar yavrum darısı başımıza inş en yakın zamanda aminnnnnnnnnnnnn
bende öğlene kadar uyumuşum valla bi kalktım saat 12 kahvaltı falan derken vakit geçti bikaçgündür konserve falan koyorum kışa hazırlık fasulye patlıcan barbunya tavuk balık falan dondurucuya attım menemenide şişelere koydum ev kadını modundayım anlıcan

canm bn rahim filminden önce klomen artı çatlama iğnesi kullandm fakat kocaman kist olark geri döndü bana doktor tekrardan kullncaz dedide işte rahim filmi çekldm ya bu ay bi dinlenyom bayramdn sonra klomene devam yne

inş canım müjdeyi veririz burdan hamileyizzzzz diye

Son düzenleme:

sağ tüpün açıkmıydı canım bide anlamadığım bişey var ilacı verirler açık olan yerden gider kapalıdan gitmez yani açıksa açık kapalıysa kapalı niye açmak için uğraşıyolarki bu onların görevi değilki

cnm ilk bi kez ilacı verdler sağ tüpe gitti sol tüpe gitmedi ikinci kez verdiler sağya gtti sola tekrar gitmedi kapalydı üçüncü kez verdiler zorla gitti anlycğn sol tüpüm sıkntlı bnm biraz sağ tüpe göre fazla uzunmuş öle dedi doktor bide kapalydı tabi çok zor açldı çok uzuun sürdü bnm rahim filmim ölcem sandm bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…