- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
yaş 21 1 buçuk yıllık evlym cnm
Benimde 23 bitti 1sene 4ay olduuuu
Ayyy kadayıflı muhallebi mii canım çekti yaa..ellerine sağlık bitanem
cnm bnmde 17 ay oldu ama bir buçuk yıl diyorum napm :)
Benimde 23 bitti 1sene 4ay olduuuu
cnm bnmde 17 ay oldu ama bir buçuk yıl diyorum napm :)
ayy kuzum kıyamam hamilesin canın çeker tabi keşke yazmasaydım
Olsun bebişim geçti bile canımın çekmesi
bende yaş 24 3 yıl odu eylül 18 de
naptınız bugün teyzoşum nasıl bakimmm
Ayy nasıl olsun sipa annesini bol bol uyutuyo. .Hastaneye gidip gelince yorulduk tabii. .sen naptın bakıyım
canım cevap yazdım ama gtmemiş netim kopduyu ne dicektm 3 yıldırmı olmuyo bebişn ne zamandır beklyosun yawrunu
ilk sene prez...le korunduk canım 2 senedirde korunmuyoruz ama olmuyo piko var bende tek tüpümde kapalı tedaviye bu ay başlıcam daha önce sadece adet düzenleyici kullandım kendiliğnden olur diye bekledim ama olmama nedenlerinide hep araştırdım hormonlara baktırdım rahim filmine girdim falan iğne ilaç kullanmadım batım 7 ekim bu ay klomen başlıcam Allahın izniyle
Ayy nasıl olsun sipa annesini bol bol uyutuyo. .Hastaneye gidip gelince yorulduk tabii. .sen naptın bakıyım
ilk sene prez...le korunduk canım 2 senedirde korunmuyoruz ama olmuyo piko var bende tek tüpümde kapalı tedaviye bu ay başlıcam daha önce sadece adet düzenleyici kullandım kendiliğnden olur diye bekledim ama olmama nedenlerinide hep araştırdım hormonlara baktırdım rahim filmine girdim falan iğne ilaç kullanmadım batım 7 ekim bu ay klomen başlıcam Allahın izniyle
anladım bebeğm bnde çok uğraştım rahim filmini üç ez çektrdm bn sol tüpümü açana kadar anaöı ağlattılar bnde bu ay beklcem bayramdan sonra tekrardan klomen başlıcaz inş bir hamiş kalrz kız
inş canım müjdeyi veririz burdan hamileyizzzzz diye
anladım bebeğm bnde çok uğraştım rahim filmini üç ez çektrdm bn sol tüpümü açana kadar anaöı ağlattılar bnde bu ay beklcem bayramdan sonra tekrardan klomen başlıcaz inş bir hamiş kalrz kız
cnm sen hangi hastaneye gdyodun :44::44::44:
sağ tüpün açıkmıydı canım bide anlamadığım bişey var ilacı verirler açık olan yerden gider kapalıdan gitmez yani açıksa açık kapalıysa kapalı niye açmak için uğraşıyolarki bu onların görevi değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?