Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım 2 yıldır full deniyosunuz ama olmuyo mu :S

Günaydın hatunlar.benim nur topu gibi olan 5,5 cmlik kistim erimiş.kisti olan varsa endişe etmesin.bayan doktora gitmiştim moral sıfırdı çıktığımda.şimdi yaşlı bi doktora gittim ocak ayına kadar bebiş olmazsa rahim filmi önerdi bekleyelim hayırlısı.kist ilk defa bu kadar büyük oldu bende ve ilk adette temizlendi attı vücut

günaydın kuzum..ooooohhhhh çok şükür..gelmesin bi daha kistler falan..

canım 2 yıldır full deniyosunuz ama olmuyo mu :S

olmuyor canım iki yıldır aralıksız istiyoruz dr ilk ben gittim bende hiç bir sorun çıkmadı hatta doktor son gittiğim ay yumurtlama kanaması geçirdim 2 3 gün azcık ama ve yumurtalıklarım çok ağrı yaptı korktum gittim hatat doktora herşey çok güzel olduğunu söledi o ay çok ümitliydi herşey yolundaydı yumurtlamıştı vs.vs. olmadı o ayda olmayınca eşimi çağırdı eşimede tahliller vs yapıldı onda da hiç bir sorun çıkmadı istersek tüp bebek veya aşılama yapılabilceği ama hiç gerek olmadığı beklememizin daha yararlı olucanı söledi dr bizde 2 yıldır bekliyoruz son kararımız ocak ayına kadar olmazsa ocakta başka bir doktora gitmek tekrardan tüm tahlilleri yaptırmak ve artık tüp bebek veya aşılma için karar vermek nasip artık bakalım hayırlısı nasılsa hakkımızda öyle olsun

ayyy canım yaaa yıpratma kendini..inan hamile kalmayla bitmiyo olay ..kese gördündümü bebek göründümü büyüyomu sağlıklı mı o mu bu mu derken? sen senden gidiyosun..ben ilk gebeliğimde 11 haftalık olarak kontrole gitmiştim 8+1 çıkmıştı kalbi durmuş ve aldılar aynı gün..herşey bizler için..

tabiki herşey bizler için Rabbim en hayırlısını en sağlıklısını versin hepimiz için elbet zamanı vardır çocuğumun hemen olmayışında da bir hayır vardır. bizler için çok büyük bir sınavdan geçiyoruz kendimi yıpratıyorum ama isyan etmiyorum hiç bir zaman

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz :) ve artık ev hanımıyım :) esımle haftaya tatile cıkıyoruz heyecan sardı minişimde tatilde bize eslik edıyor :)) bakalım nasıl olacak o kdr yol :)) ama anlastık onunla sorun cıkarmıcakmıs keyifler nasıl sizde

günaydın canım hoşgeldinizzz :) ohhh gözün aydın :) harika bayramda tatil yapıyosnz yani ne güzell :) nereye gidiyosunuz?
sık sık ara verirseniz ve mola da 10-15dk kadar yürürsen bi sıkıntı çıkmaz inşallah..

Canım önce çeşme sonra bodrum sonra afyon :)) uzun bi yol bizi bekliyor yani :) gercı hep 4 gun 5 gun otelde konaklayacagız ama olsun ya gozumde korkmuyor degıl afyon en son eşimin ailesine gidiyoruz orasıda cok soguk benı o korkutuyor bide eşimde cekınıyor acıkcası bakalım belki afyonu iptal edebiliriz
Dedim basta bak zaten mecburek lavabo molası verıcez sakın oflama :)) yok ya daha eglenceli diyor eh dedım gidelim ozmn :) bakalım nasıl gecıcek
Sen neler yapıosun bıtanem keyfın yerınde dimi stres yok

ohhhh valla süper bi tatil sizi bekliyo o zaman :)
eşin neden çekiniyo kendi ailesine gidecek sonuçta..afyon gerçekten çok sğuk canım haklısın..kaş yapayım derken göz çıkartmaya grek yok tabi ki..
yolculuktan korkma benim kzenimin eşi 38 haftalıkken bile 2 saatlik yola gitti geldi :)
ben napayım stres olsada ben takmıyorum artık herşeyi kulak arkası yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla..

İyi akşamlar arkadaşlar eşimde varikosel çıktı moralim çok boZuldu(

cnm merhaba üzülme ya benim kuzenim de de vardı amelyat oldu şimdi hiç bir sıkıntısı yok çok şükür sen üzülürsen oda üzülür nede olsa herseyde moral gerekiyor..sıkma canını bişey olmaz inşallah gecmiş olsun

herkese günaydınn mutlu hafta sonlarıı....inşallah herkes iyidir sağlıklıdır mutludur...ve umarım havalar ısınır bayram iznine cıkacaz nolur soguk olmasın allahım yarappim aminn :))

herkese günaydınn mutlu hafta sonlarıı....inşallah herkes iyidir sağlıklıdır mutludur...ve umarım havalar ısınır bayram iznine cıkacaz nolur soguk olmasın allahım yarappim aminn :))

günaydın canım hoşgeldin..
ohhh yaa ne güzel herkes tatile gidiyo biz burdayız düğün var nereye gidiyosunuz aile ziyareti mi otele mi?

günaydın canım hoşgeldin..
ohhh yaa ne güzel herkes tatile gidiyo biz burdayız düğün var nereye gidiyosunuz aile ziyareti mi otele mi?

saglık olsun napacannn meccburrrrr yok cnm otel fln degil aile ziyareti zaten bizim için en güzel tatil aile ziyareti hakkaride olunca nere olsa oraya kaçmak istiyor insan

saglık olsun napacannn meccburrrrr yok cnm otel fln degil aile ziyareti zaten bizim için en güzel tatil aile ziyareti hakkaride olunca nere olsa oraya kaçmak istiyor insan

eşin asker yada polis o zaman canım..doğru söylüyosun valla en güzel tatil anne babayı görmek :)

Esımde soguktan cekınıyor yanı hasta vs olurum diye pek de ısrar etmiyor acayıp soguk ee doglzgaz vs yok orda soba var bnde biraz mıymıyım hmn hsta olurum :))) bildiği için o da düşünüyor gitsekmi gitmesekmi die
En iisini yapıyorsun hiç takma sonucta sen ve bebek onemlı su anda kendıne cok dıkkt et cnm bnm artık 3 aylık olfu hersey hıssedıyor :)

ayyy kuzum şu 4gün bi geçsede bi görsem bebişimi hayırlısıyla :) karnım iyice çıktı kıyafetlerim dar oluyo üstüme yapışıyo hep :)
eşimde kızıyo hiç yakışıyo mu hamilesin bol giy diyo sanki varda

işte bunları duyunca hamile olmak istiyorummmmmmm ne güzel yaa

çok sağol canım inan ki tutamıyorum kendimi ağlamaktan gece uyuyamadım şu an bile çok kötüyüm eşime belli etmiyorum konuşacak kimsem yok annem bile bir gün olsun sormadı hep kendini düşünüyor ne derdin var diye sormuyor çok kötüyüm çook kafamı kaldıramıyorum bitik bir haldeyim herşeyden bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…