Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hmm ellerine sağlık canım. .peki tavuk neden koyuyosun ki

benimde sol kapalı ama ilcı bikaçkez vermekle tüp açılmazki kuzum yaa öyle olsa kimse ameliyat olmazki herkese ilacı verir açarlar tuaf geldi bana

Son düzenleme:
Ben ilk bebeğimdede Lokman Hekim e gitmiştim canım. .sen gidersen hangisine gideceksin

canm aslında lokman hekimde yakın bana ama bnm doktorum şu anda kızılayda ters bi yerde bana uzak gelo bn etlikteyim ya lokman hekim yakın bide linA kadın sağlığda iyi dediler bana ama bilmorumki nş hamiş kalymda gerisi kolay hayatm bnm

bilmyorum tatlm adam açldı dedi bana açılmasaydı ameliyattı zati

nasıl yani ameliyatmı olcaktın teki açık ama hamile kalmayada yeterli ikisi kapalı olanlar ameliyat ediyolar diye biliyorum kuzum nasıl bi hastaneki orası devletmi özelmi

Benim annemler de Etlik de Lokman Hekim rahat oluyo kuzumm..Lina yada gittim gunnur hanima. Lokman Hekim de elif hanima gidiyorum ben canım

nasıl yani ameliyatmı olcaktın teki açık ama hamile kalmayada yeterli ikisi kapalı olanlar ameliyat ediyolar diye biliyorum kuzum nasıl bi hastaneki orası devletmi özelmi

canm bn özele gdyorumda isteğe bağlı bi amelyat bu tek tüpte gebe kalmaya yeterliymş ama zaman alırmş bu yüzden ameliyat olan çok var neblym yawrum öle rahim filmi çektrpte tüpleri açılanlar varmışki zati bnde öle oldum heralde doktorum çok iyi biri ya yaşlı inanki yaşıda baya var tecrübeli biri o yüzden güvenyorum baya bak başka bi doktora gdyorum işte o bana klomen vermşti kullandm günü gününe iğneyi falan vuruldm o ay gttm geldm hep kadın bni öle bi ümitlendrdki anltammam kein bu ay hamilesn falan dedi kesn hamile gelceksn falan dedi nasl ümitlendm bilsen ama kasık ağrısndan sabaha kadr uyuyamyorum öldm bttm bn sonra tekrar gttm kadın dedki yumurtn çok büyümş b yüzden ağryodur dedi hemen gebelk testi istedi kan verdm yaptrdm ama ne heveslendm hamlesn kesn falan dedi bu sonuç tabki bebek yoktu kusura bakma böle olsun istemezdm falan dyo deutanmadm anlatammam amma heveslndirdi utanmadn özür dile di bide dedki bu yumurtan adette çatlamazsa kist olur eşim şüphelndi aynı gün bu gttğm yeni doktorma götrdü bni adam bii baktı ddiki 4 buçuk cm kist olmuş akdın kocaman ksiti nasl bebek gördü anladm dedi şok oldm o gün sonrada o kist gitsn dye uğraştm durdum bu doktor olmasa işim zordu kız bnm ucuz yırttm inanki yoksa amelyatlıktı kist gittikçe büyüyodu dedi laç falan verdi işte ucuzu yırttm yani

anladım canım gerçekten ucuz yırtmışsın işinin ehlini bulmak zor herkes iyi doktor ayaklarında ama lafta kalıyo Ankaradasın galiba ben istanbuldayım canım

anladım canım gerçekten ucuz yırtmışsın işinin ehlini bulmak zor herkes iyi doktor ayaklarında ama lafta kalıyo Ankaradasın galiba ben istanbuldayım canım

evet tatlım ankaradym bn ama şunu anladm her doktor başka konşuo bnm eski gttğm doktorm pkosun deiydi bu ne alaka diyo kadın yumurtalarn tembel dediydi bu adam alakası yok dyo değişk yani anlayamıo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…