Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım tabiki yazarım. bakalım bugün başladı adet dr dan haber bekliyorum randevu için tekrardan tahlil tetkik vs. isterse artık rahim filmi kesinlikle çekilcem hayırlısı olsun hakkımızda senden niçin istediler rahim filmi yani bi sorun varmıydı öncesinde

benim bi problemim yoktu, gebelik düşünüyoruz diye bi bakalım öyle devam ederiz yolumuza dedi doktor. yani tıkanıklık varsa uğraşmamın anlamı da yok öyle değil mi?

yapıldı da çıktı aradan. inşallah senin de problem çıkmaz filminde.

Son düzenleme:
yoğundum bu aralar kuzucum çok vaktim olmuyor kk ya girmeye
nasılsın bakalım ne var ne yok:13:

hyaırdır bebişim ne yoğunluğun var? evle mi dersle mi uğraşıyosun?
napayım valla bende herşey aynı..bu aralar daha çok uyumaya başladım akşam 12 olmadan gözler gidiyo

hoşgeldin canım biz iyiyiz siz nasılsınız bakıyım :)

hoşbulduk canım iyi iyi maşallah daha da iyi olun inşallah :) tam benimkinin 2 katı olmuş neredeyse :)
bizde iyi olmaya çalışıyoruz.. kalçam çok fena ağrıdı dün..onun dışında başka sıkıntım yok..

tünaydın kuzucum hoş geldin... bebişimiz büyümüş maşallah yesin teyzesi onu

hoşbulduk canımmm..evet evet büyüdü kuzum yeme teyzesi daha çok minik doymazsın

hyaırdır bebişim ne yoğunluğun var? evle mi dersle mi uğraşıyosun?
napayım valla bende herşey aynı..bu aralar daha çok uyumaya başladım akşam 12 olmadan gözler gidiyo

derslerime yoğunlaştım tatlım
hmm demek uyku yapıyor senin ufaklık annesine
bulantın filan var mı? iştahın nasıl bu aralar

aminn hepimiz iyi olalım inşallah kuzum..eveeet büyüdü teyzesiii ama seninkide yetişiyo benimkine
Allah Allah kalçan neden ağrıdı ki?ters bi hareket falan mı yaptın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…