- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
O uyku durumu çok kötü ya, ben çalışıyorum mesela sabah kalkmak zor olurAllah kolaylık versin canım bir sancıda alırsın bebişini unutursun bunların hepsini inş. benim de göğüslerim şiş durumda, ama beklemeye kararlıyım bat tan 3 gün önce idrar testi yapıp üzmüştür kendimi kocam diyor ki tut kendini 9 ay bırakma
hoş geldin kuzucum iyiyim ben sen
iyim canım benim... hoşbuldummselam canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın bakıyım :)
mrb tatlım ben iyiyim sen nasılsın?
yok kız havanız değişsin die yaptım
Bitanem kusura bakma ben seni hatırlayamadım bu topiktemi mesaj attim baska topikmi? Yeğen sayısı artıyo yine teyze oluyorum hemde tosuncuk geliyo ooooo ne güzel haberler bunlar duydukca kendim hamiş olmuş kadar seviniyorum çifter çifter bebişleriniz olsun inş....
Bende henüz bişey yok kuzum yaa yarın bat günüm kırmızılar kesin gelicek hissediyorum :-( bu ay klomen başlıcam hayırlısıyla olur inş aminnnnnnn[/QUOTE
adet oldunmu canım
Merhaba hatunlar nasılsınız, napıyonuz bakim taze annelervar mı bulantılarınız?
Bu arada bugün bat günüm
selam kuzum inşallah gelmez kırmızı şeytanlaaaaarr
sağol canım nasip, sende maşallah 10. haftana girmişsin senin bebiş çalışıyor içerde annesi
darısı başına canım
aynen hiç sorma zaten içim yırtılıyor gibi değişik hisler var
kazı çalışması var içerde, kendisine yer açıyor yaramaz
Cok mutsuzum yaaa oturdugumuz ev satilio habire adamlar gelip evimi geziyor(((
hahahhonun yumuk yumuk ellerini düşününce içimi delip geçse de olsun ' diyesim geliyor yerim ben onuuu allah kimseye aratmasın, eşimde çok istiyor, ben söylemedim eşime hemen umutlanmasın diye ama aşırı başım dönüyor sabah kahvaltı yapmadım atıştırdım sadece ama hiç böyle olmamıştım, göğüslerim şiş durumda, belki psikolojiktir diye bekliyorum adeti, gelmezse 2-3 güne doktora gidecem :26:
amin canııııııımpeki göğüslerinin uçlarında hassasiyet var mı??
ay canım sizin miydi ev? kiradamıydınız yoksa, Allah daha güzellerini nasip etsin canım
Evet kiraciyiz ama kendi evimiz martta bitio onu bekliyoruz kira sozlesmemizde martta bitio ama adam evi satio simdi cikarirsa napariz bilmiyorum okadar esya var nereye koycaz bi kac aylik icin de ev tutulmazki
Cok mutsuzum yaaa oturdugumuz ev satilio habire adamlar gelip evimi geziyor(((
ama sizin elinizde sözleşme var, kanunsuz bişey , belki de marta kadar millet gelsin baksın diye ev tanıtıyordur erkenden, konuştunuz mu kendisiyle bu konuyu?
Hem ona gicik oluyorum millet benim evime girip cikio habire koy iste martta satilik yazisini bosken baksinlar.sokaktan gecen bile gelemeye basladi artik almiyorum eve kimseyibuyuk ihtimal geri kalan kira paramizi verip cikarcak ama onuda kabul etmicem banane (
kuzum hakkınızda hayırlısı olsun sıkma canını hemen içini ferah tut iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun..
elinizde kira sözlemeniz varsa kanunen sizi evden çıkarma lüksü yok diye biliyorum..
Evet ole ama bu isin huzursuz tarafida var gelen gecen evime girioevimin resmi internet sitelerinde
geçen hafta uçlarında hassasiyet vardı, o geçti bu hafta baya şişti, ağrı var daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?