aynen canım bana yaramıyo.yumurtam büyüyo ama fazla büyüyo sanırımhayırlısı olsun ne diyelim.evet gerçekten çok soğuk bizde sobayı kuracaz
anladım cnm hayırlısı olsun aynen .yenı yenı ısınıyorum valla buarada sen hangı sehirdesın kuzum
mesaj attım ama gördünmü canım.bide sen dr a gidiyonmu
yok cnm mesaj almadım en son bu mesajını aldım .yok cnm dr a falan gitmedim
selam kızlar nerelerdesiniz bakiyim kimsecikler yok herkes kocasıyla pazar keyfimi yapıyo yoksaaaa
sabah geldim eve üstümü değiştim nikaha yetişicem veeeeeeeeeee ben nikah şahidiyim canımmm kuzimin bu mutlu gününde ona eşlik edicem ama kocişim gelemiyomuş iş yerinden aramışlar fuara gitmeleri gerekiyomuş offfffffffffff
cnm bu ozel mesaja gırıyorum 1 tane mesaj var kimden geldiyse onu gosterıyo ama acmıyo ya yada ben acamıyorum deli oldum
selam kızlar nerelerdesiniz bakiyim kimsecikler yok herkes kocasıyla pazar keyfimi yapıyo yoksaaaa
sabah geldim eve üstümü değiştim nikaha yetişicem veeeeeeeeeee ben nikah şahidiyim canımmm kuzimin bu mutlu gününde ona eşlik edicem ama kocişim gelemiyomuş iş yerinden aramışlar fuara gitmeleri gerekiyomuş offfffffffffff
günaydın canım..gece nasıl geçti iyi eğlendiniz mi
canım kuzenin inşallah ömrünün sonuna kadar çok mutlu olur eşiyle :)
benm koca dükkanda valla
Merhaba canım eylülde bana mesaj atmışsın çok sevindim sözlerine senin dediğin gibi yaptım ve şu anda 6 aylık hamileyim bi oğlum olacak hayırlısıyla.uzun zamandır giremiyordum sizlerin durumu ne acaba hamile misin bekliyor musunuz?
Amin kuzum cok sagol iyi dileklerin icin gecemiz cok güzel gecti kız kıza eglendik okadar cok oynadımki heryerim ağrıyosiz naptiniz teyzesinin melegi nasıl bugün sonucları nezaman alıcan merakla bekliyorum
günaydııınnn..
HSG (rahim filmi) çekildi cumartesi günü. kolay geçti. sadece bir iki saat sonra gün boyu karnımda gaz sancısı gibi bi ağrım oldu. korkulacak bişey yokmuş.
herşey de normal çıktı tıkanıklık falan yokmuş.
bakalım bugün de spermiyogram sonucunu alıcaz. inşallah onda da bişey çıkmaz. :))
dualarınız için sağolun :)
merhaba canım günaydım rahim filmi çekildim demişsin. nasıl bişey narkoslu mu oldun benimde çekilmem gerekiyor fakat çok korkuyorum neyden korktuğumuda bilmiyorum aslında dr yarım saat kadar uyutucaz seni hiç bir şey hissetmiceksin dedi ama bişey çıkar diye korkuyorum heralde
merhaba canım günaydım rahim filmi çekildim demişsin. nasıl bişey narkoslu mu oldun benimde çekilmem gerekiyor fakat çok korkuyorum neyden korktuğumuda bilmiyorum aslında dr yarım saat kadar uyutucaz seni hiç bir şey hissetmiceksin dedi ama bişey çıkar diye korkuyorum heralde
bu arada yazmamışım narkozsuz oldum, narkozluk bi olay yok bence. hatta ben narkozdan korkuyorum daha çok, olmaması iyi oldu benim için. 5 dk'lık olay zaten.
doktorun nasıl diyorsa o doğrudur.
sen sadece çok rahat ol...
çok sağol tatlım ayrıntılı bir şekilde anlattığın için bu ay yeni bir doktora gidicem bakalım dr değiştiricem hayırlısı artık bu dr da gerek görür isterse çekilcez bi şekilde ilgin için teşekkür ederim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
herkese günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?