Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
derslerime yoğunlaştım tatlım
hmm demek uyku yapıyor senin ufaklık annesine
bulantın filan var mı? iştahın nasıl bu aralar

hımm tabi bebeğim yoğunlaş derslerine..Allah zihin açıklığı versin..
bulantı azalacağına dahada arttı..aklıma kötü bişey geldiğinde yada birileri bişey anlattığında direk başlıyorum öğürmeye ama çıkmıyo Allah'tan..
iştahımda bi değişiklik yok yaa midem bulana bulana yiyorum işte

aminn hepimiz iyi olalım inşallah kuzum..eveeet büyüdü teyzesiii ama seninkide yetişiyo benimkine
Allah Allah kalçan neden ağrıdı ki?ters bi hareket falan mı yaptın acaba

dün biraz işim vardı evde eğildim kalktım ondan oldu heralde.. zaten kalçamda hafif bi ağrı hep vardı dün dayanılmaz hale geldii..
internetten de baktım.hamilelikte böyle ağrılar olabiliyomuş. ama benim için biraz erken gibi görünüyor..ileriki zamanlarda yandığımın resmidir bu

benimde sağ kalçamla belimin arası ama böyle sağ taraf..tarifi yok o ağrının bazen oluyo ki nefesim bile kesiliyo..
yapma kuzum evde iş faln yaa..

oyy bu kuzucuk anasından da datluuuu
bak benim de canım çekti şimdi
cıx cıx cıx hiç boşuna gözünü dikme ben dedim önce onu be yiyeceğim

sağol canım benim
allah yardımcın olsun kuzucum ya senin hamileliğin zor geçiyor.. inşallah en kısa sürede kendine gelirsin

benimde sağ kalçamla belimin arası ama böyle sağ taraf..tarifi yok o ağrının bazen oluyo ki nefesim bile kesiliyo..
yapma kuzum evde iş faln yaa..

dün yazlık-kışlık yaptım ama sağolsun kayınvalidem baya yardımcı oldu.. normalde evi süpürüp silmeden içim rahat etmez.. öylece süpürgeyi ortada bıraktım direk yattım..Allah korusun kanama falan öyle bişey olursa bebeğimden kıymetlimi evin temizliği salladım gitti

amin canım amin inşallah..

ohhh ellerinize sağlık canım..kayınvalidende Allah razı olsun yardımcı olmuş..
amaaaaannnn boşver bebeğim hiç bişey bebeklerden daha önemli değil..

Merhaba hatunlar nasılsınız, napıyonuz bakim taze anneler var mı bulantılarınız?

Bu arada bugün bat günüm

slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl

Merhaba hatunlar nasılsınız, napıyonuz bakim taze anneler var mı bulantılarınız?

Bu arada bugün bat günüm

hoşgeldin canım bulantı ve uyku haricinde ben kendi adıma iyiyimm :) sen nasılsn bakıyım?
hmmm demek bat gününn haa var mı peki geleceğine dair bi belirti :S

hoşgeldin canım bulantı ve uyku haricinde ben kendi adıma iyiyimm :) sen nasılsn bakıyım?
hmmm demek bat gününn haa var mı peki geleceğine dair bi belirti :S

O uyku durumu çok kötü ya, ben çalışıyorum mesela sabah kalkmak zor olur Allah kolaylık versin canım bir sancıda alırsın bebişini unutursun bunların hepsini inş. benim de göğüslerim şiş durumda, ama beklemeye kararlıyım bat tan 3 gün önce idrar testi yapıp üzmüştür kendimi kocam diyor ki tut kendini 9 ay bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…