Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar benim kirmizilar geldi moralim bozuldu bu ay umudum yoktu ama yinede belki diyodum napiyim artik bidahaki aya kaldi carsamba kan verip hormonlara baktiricam ve klomen baslicam dua edin bana iyi ciksin sonuclar bugun evde degilim telefondan giriyorum harfler tam cikmiyo idare edin canlarim

güzelim burda uyguna doğum yapabilecek biyerler yok açıkçası bze 1200 falan normal gelyo çnkü bi kaç hastane var mesela 8 10 bine bile yapılyo 4 5 6 milyar hep sanki altından çocuk doğurtturuyolar o sancıyı çekip alıyolar sanki aynı doğum değişen bişi yok ama braz fazla pahalı demen gib ama ne yapcaksnki yawrum ya burdaki devlet hastanelernde sevmyorum bn hiç insan gibi davranmıyolar mecbur özele iten onlar çnkü doğumdan özeldeki doktorlar kadar para almıyolar hiç ilgisiz yani bildğn kasap gibiler doğurtup doğurtup gönderyolar korkunç ve kötü davranıyolar insanın btün pskolojsi bozulyo gerçi bebek varda sanki doğurmaya konuşmak olsun nmkide napcan

evt tatlim devleti bende sevmiyorum ozele gidiyorum ucuz ama cok kaliteli biyer lux yani burda ozeller ucuz

günaydınnn kuzularımmm...
sizleri çok özledimmm

mandalinaaa inş güzel haberlerini alırız kuzucummm

naz-naz kuzum eviniz satılsa bile elinizdeki kontratla sizi marta kadar kimse çıkaramaz merak etme..ev sahibi ona göre satışını yapsın..sen müsait olmadıkçada eve kimseyi getiremez bunlar senin hakkınn

benim kurs başladı..ders çalışıyorum akşamları..işteykende boş kalınca soru çözüorum..ama sizleri çok özlüorumm..öpüldünüzzz

Günaydın bebişim bende seni özledim yahuu..ama derslerin daha önemli tabi ki..
Senin gibi kpss ykursuna giden bir arkadaşım var hamile olduğunu öğrendi.kursu git gel 30km ve yolları çok kötü Dadayin doktor ileri ki aylarında gidemezsin demiş kara kara ne yapacağını düşünüyo yavrum. .

aaaaa arkadaşın adına hem sevindim hem üzüldümm kuzucummm..ama vardır bir hayır...rabbim verdiyse o bebeği muhakkak bir hayrı vardır..
biz korunuyoruz kuzucum süprizla karşılaşmayalım diye..
sen nasılsın bebeğimmm...kendine ve prensesime çok iy. bak tamam..
sizin takipçinizim..
sizde benim duacım olunn inşşş

Sen prensesim deyip duruyorsun kuzum ama serbest beta hcg erkek diyo Çin takvimi kız diyo..
Bu aralar mide bulantısı daha da arttı dün çöp kovasinda ki suyu dokeyim yikayim dedim ogurmekten öldüm resmen. .cok zorlamaya başladı benim bidigim beni teyzesiii.

olsunn oğlan olursada prensimmm olurr yaniii...onun yumuk yumuk elleriniin yerimm bennnn
geçecek kuzum bu günler sabır..
şükürki evdesin..birde çalışmak zorunda olsaydın düşün bunuda..

Nasılsınız kızlar? Herşey yolunda mı ? Çalışmalar nasıl gidiyor ?
uzun zaman oldu buralara gelmeyeli :)

olsunn oğlan olursada prensimmm olurr yaniii...onun yumuk yumuk elleriniin yerimm bennnn
geçecek kuzum bu günler sabır..
şükürki evdesin..birde çalışmak zorunda olsaydın düşün bunuda..

ya teyzesi afiyet bal şeker olsun :)
tabiiii canım evde olmam bulunmaz bi nimet kuzum yaa

günaydın canımmmm ehhh işte çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz sizde ne var ne yok bakayım

Valla bendede nolsun iyiyim sukur yarin kontrol var heyecan korku butun duygulari yasiyorum suanda :18: sen nasilsin bklm durdun durdunda yenimi basladi bulantilarin bende sukur bitti simdi bakiyorumda kendimde degilmisim simdiye kdr yeni yeni kendime geldim halsizlik disinda..benim karnim cok sismedi yahu niyeyse..sende durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…