Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahhaha :) Allah sizi emi..
neden test almıyosun peki :S

çünkü bata 3 gün kala idrar testi yaptım sabırsızlandığım için :S negatif çıktı, bir kaç gün daha beklicem o yüzden.. gerçi benim gecikmem olmaz ama olsun baştan üzülmek istemem

çünkü bata 3 gün kala idrar testi yaptım sabırsızlandığım için :S negatif çıktı, bir kaç gün daha beklicem o yüzden.. gerçi benim gecikmem olmaz ama olsun baştan üzülmek istemem

hımmm nasip bakalım kuzum yaaa..belki geç döllenme olmuştur o yüzden testte çıkmamıştır..

adetım 1 hafta gecikti dun kan verdim hatta bu 2. kan verişim dunku kan sonucumda negatif...hiç byle olmamıstı agrı sızıda yok adete dairrr pufffff...

günaydınn hanımlarrr

çok üzücü bir haberle geldimm size..zaten kendide söler ama bunu sölemek onun için çok daha üzücü olur..
ben şimdi söleyim ve konusu kapansın o gelince açılmasınki yarasına tuz basılmasınnn

redhotchilipepper canımız arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuş...dün kontrolde ortaya çıkmışşş..bebeği almışlarrr

cok üzüldümmm yaaa

bende çok üzüldüm
allah yardımcısı olsun

çok üzüldüm ne kadarlıktı ?

kızlar hepinize merhaba bende gün sayıyorum adet için adetime 3 gün var belirtileri de var.hamilemiyim acaba diye umutlanıyorum.4 gündür karnım belim kasıklarım çok ağıyor.sizce nedir test yaptırimmi

redhotchilipepper arkadaşımızı hiç tanımıyorum sohbet etmedik ama ona da çok üzüldüm Allah sabır versin.inş en yakın zamanda yeniden annelik duygusunu tadar Rabbim tüm yaralarını silsin inş..

slm nasılsınız kızlar dun doktora gıttım seker az dusmus dıyet verdı lıste onu uyguluyorum bebegımde buyumus 1.500 gr olmus

canocano napıyosun bakıyım hoşgeldinn :)

bitanem dün bi ara girdim mesajını farketmeden çıkmışım kusura bakma 2 gündür çok hastayım felaket mide bulantısı ayağa kalkamıyorum kırmızılar gelmese hamileyim derdim yataktan kusmayla fırladım o derece sen napıyosun kuzum bugün hastaneye gitcektin ne dedi dr inş güzel haberler almışsındır kuzummm

Tatlım senle bat sayıyoduk naptın sen? ben daha olmadım, dündü bizim bat biliyorsun

bebeğim kırmızılar geldi bana bugün 3. gün kan verdim yarın sonucu alıp dr göstercem inş değerler normaldir klomen başlıcam hayırlısı bu ay kısmet değilmiş bidahaki aya artık sende gelen giden yok heralde inş hamilesindir canım hayırlı haberlerini bekliyorum

çok üzüldüm canım yaa kendimi tuatmıyorum şuan iki gözüm iki çeşme canım arkadaşım nasılda üzülmüştür:14

:

Son düzenleme:

inaşallah cnm. umarım seninde bebişin olur. Dualarım seninle. kırmızılar gelmesin, bebiş gelsin :))

aynen cok uzuldum ya rabbim yine verir inş. allah sabır versın cnm bnm ya vallahi kotu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…