Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde yarıııııınnnnnnnn bende hem heyecanlıyım..geçen hafta salı günü ultrasonda baktı doktor ama köpek azarlar gibi azarladı bebeği göstermedi resim vermedi kalp atışı dinletmedi inşallah herşey yolundadırda yarın rahat bi nefes alırım (en azından bi daha ki kontrole kdar).. yaa evet sorma canım bulantı ve üstüne devamlı öğürme :S
benm karnım çıktı kuzum yaa hamile pantolonu giymeye başladım artık..

valla bende iyiyim kızlar çok şükür.. herşey gayet iyi bugün hava da güzel burda güneş var
bebişlerin keyfi nasıl güzel anneler

burada güneşli ama soğuk ben artık kalorifer yakıyorum valla :S
hoş yine battaniyeyle oturuyorum ısınmıyo ev:S
bebiş iyidir herhalde yeni doyurdum karnımı

Devlettekiler kendini bisi saniyo neyse yarin yeniden gorucen hayirlisiyla ben bi aydir görmüyorum ne durumdaysa :26: ruyamda ultrasonda kiz cikti bklm gorecekmi doktor bisiler tabi once saglikli desin Allahin izniylede oyle.. benimde varda az yani gaz siskinligi gibi bklm hayirlisi sabah 8.30da ogrenicez herseyi

burada güneşli ama soğuk ben artık kalorifer yakıyorum valla :S
hoş yine battaniyeyle oturuyorum ısınmıyo ev:S
bebiş iyidir herhalde yeni doyurdum karnımı

evet ya artık soğuklar başladı ama bugün yine iyi ya güneş gördük en azından:13::13:
dikkat ette sakın üşütme canım ya..
ohh afiyet olsun anası kuzusunu da doyurmuş keyif yapın bakalım

bu haftada görünürmi ki canım :18::18::18:
ohhooo benm randevu 15:30 da :S ayyy sağlıklı eli ayağı düz aklı fikri yerinde hayırlı evlat olsunda kızı erkeği farketmez..
benm çin takviminde kız serbest beta hcg de erkek çıkıyo

valla bende iyiyim kızlar çok şükür.. herşey gayet iyi bugün hava da güzel burda güneş var
bebişlerin keyfi nasıl güzel anneler

Sinemin dedigi gibi gunesli ama soguk ankara..gerci kayseri daha soguktur..bebisten haberim yok yarin keyfini gorecez insallah iyidir canim ya

Tahminde bulunurlsr anlayan doktor anliyo..aynen once her yonden saglik Allahin izniyle..nasibimizde ne varsa cinsiyetide o olacak bklm Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin

Sinemin dedigi gibi gunesli ama soguk ankara..gerci kayseri daha soguktur..bebisten haberim yok yarin keyfini gorecez insallah iyidir canim ya

evet canım orası öyle.. hadi bakalım yarın cinsiyette belli olacak dimi canım

Evet yarin ikili tarama baktim ama bana sacma geldi..kiz ciktii annemin 3 kizi var onada benle ablam erkek gorunuyo sacma sapan bisi

hahahahahah senle ablan erkek haa :)
ayy keşke yarın söylese doktorlar..eşim deliye dönüyo resmen biz ne zman hazırlık yapcaz falan diye :)

evet canım orası öyle.. hadi bakalım yarın cinsiyette belli olacak dimi canım

Yarin ikili tarama var..cinsiyeti tam belli olmaz ama gorurse bi tahminde bulunur esimin kuzenine ikili taramada erkek denmis bu haftada kesin olarak bakilacak cinsiyetine bklm doktor dogrumu tahmin etmis ayni yere gidiyoruz ya o yuzden tahminde bulunurlar belki diye dusunuyorum

En guzel donem hazirlik donemu ama erken hayirlidi sen dugun icin elbiseyi naptin cmm

valla kınada hamile kumaş pantolon giyicem canım çnkü dışarıda olacak donarım etekle falan..
düğün içinde mebcur evdekilerden giyicem göbeğim yukarı çekiyo kısalıyo ama napayım :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…