- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Valla bendede nolsun iyiyim sukur yarin kontrol var heyecan korku butun duygulari yasiyorum suanda :18: sen nasilsin bklm durdun durdunda yenimi basladi bulantilarinbende sukur bitti simdi bakiyorumda kendimde degilmisim simdiye kdr yeni yeni kendime geldim halsizlik disinda..benim karnim cok sismedi yahu niyeyse..sende durumlar nasil
slm fıstıklar napıyosunuz
slm fıstıklar napıyosunuz
Iyiyz sukur tatlim napalim ugrasioruzsen napion nasilsin
selam canm hoşgeldin öyle boş boş oturuyorum valla :) sen napıyosun bakıyım
valla bende iyiyim kızlar çok şükür.. herşey gayet iyi bugün hava da güzel burda güneş var
bebişlerin keyfi nasıl güzel anneler
benimde yarıııııınnnnnnnn bende hem heyecanlıyım..geçen hafta salı günü ultrasonda baktı doktor ama köpek azarlar gibi azarladı bebeği göstermedi resim vermedi kalp atışı dinletmedi inşallah herşey yolundadırda yarın rahat bi nefes alırım (en azından bi daha ki kontrole kdar).. yaa evet sorma canım bulantı ve üstüne devamlı öğürme :S
benm karnım çıktı kuzum yaa hamile pantolonu giymeye başladım artık..
burada güneşli ama soğuk ben artık kalorifer yakıyorum valla :S
hoş yine battaniyeyle oturuyorum ısınmıyo ev:S
bebiş iyidir herhalde yeni doyurdum karnımı
Devlettekiler kendini bisi saniyo neyse yarin yeniden gorucen hayirlisiyla ben bi aydir görmüyorum ne durumdaysa :26: ruyamda ultrasonda kiz cikti bklm gorecekmi doktor bisiler tabi once saglikli desin Allahin izniylede oyle.. benimde varda az yani gaz siskinligi gibibklm hayirlisi sabah 8.30da ogrenicez herseyi
valla bende iyiyim kızlar çok şükür.. herşey gayet iyi bugün hava da güzel burda güneş var
bebişlerin keyfi nasıl güzel anneler
bu haftada görünürmi ki canım :18::18::18:
ohhooo benm randevu 15:30 da :S ayyy sağlıklı eli ayağı düz aklı fikri yerinde hayırlı evlat olsunda kızı erkeği farketmez..
benm çin takviminde kız serbest beta hcg de erkek çıkıyo
Sinemin dedigi gibi gunesli ama soguk ankara..gerci kayseri daha soguktur..bebisten haberim yok yarin keyfini gorecez insallah iyidir canim ya
Tahminde bulunurlsr anlayan doktor anliyo..aynen once her yonden saglik Allahin izniyle..nasibimizde ne varsa cinsiyetide o olacak bklm Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin
senin yarın ikili taramada olacak demi canım?
peki çin takvimine baktınmı sen?
Evet yarin ikili tarama baktim ama bana sacma geldi..kiz ciktii annemin 3 kizi var onada benle ablam erkek gorunuyosacma sapan bisi
evet canım orası öyle.. hadi bakalım yarın cinsiyette belli olacak dimi canım
hahahahahah senle ablan erkek haa :)
ayy keşke yarın söylese doktorlar..eşim deliye dönüyo resmen biz ne zman hazırlık yapcaz falan diye :)
En guzel donem hazirlik donemu ama erkenhayirlidi sen dugun icin elbiseyi naptin cmm
bayramın 3.günü dışarda kına var o soğukta napcam ben yaa :2::2::2::2:
insan yer tutar bu mevsimde disarda kinami olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?