- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
bitanem dün bi ara girdim mesajını farketmeden çıkmışım kusura bakma 2 gündür çok hastayım felaket mide bulantısı ayağa kalkamıyorum kırmızılar gelmese hamileyim derdim yataktan kusmayla fırladım o derece sen napıyosun kuzum bugün hastaneye gitcektin ne dedi dr inş güzel haberler almışsındır kuzummm
bebeğim kırmızılar geldi bana bugün 3. gün kan verdim yarın sonucu alıp dr göstercem inş değerler normaldir klomen başlıcam hayırlısı bu ay kısmet değilmiş bidahaki aya artık sende gelen giden yok heralde inş hamilesindir canım hayırlı haberlerini bekliyorum
çok üzüldüm canım yaa kendimi tuatmıyorum şuan iki gözüm iki çeşme canım arkadaşım nasılda üzülmüştür:14
:
günaydın kızlar
naber sıla nasıl gidiyo dersler kuzum?
çok şükür herşey yolunda balım sen nasılsın
aynı tassss aynı hamam valla canım..hiç bi değişiklik yok valla..
yaptın mı bakim sen kahvaltını ben daha yapmadım
günaydın kızlar nasılsınız?
esmerşirine hamileymiş haberiniz var mı?
darısı bizim başımıza hayırlısıyla
2014 ten önce hamile kalmak şart oldu bana canlarr fıstıklaarr
hmm iyi bakalım acıkınca hemen ye tamam mı fıstığım:13:yooooo yapmadm acıkmadım ki daha :S
günaydın kızlar nasılsınız?
esmerşirine hamileymiş haberiniz var mı?
darısı bizim başımıza hayırlısıyla
2014 ten önce hamile kalmak şart oldu bana canlarr fıstıklaarr
hmm iyi bakalım acıkınca hemen ye tamam mı fıstığım:13:
günaydın kuzucm ben iyiyim ya sen?
aa çok sevindim tebrik ederim sağ salim kucağına da alır inşallah
darısı sana diyelim öyleyse
bende iyiyim sılooşş
şimdilik beklemedeyim kasım aralık gibi ameliyat olucam ama netleştiremedim kafamda bir türlü ayrıca çok tırsıyorum nedir ne değildir bilmiyorum çünkü:18::18::18:
onun dışında kpss ye çalışmaya başladım
cumartesi dahil çalışıyorum veee bide bayram temizliğine el sürmedim
pazar günü kız kardeşimle beraber yapıcaz inşallah
pazarteside eşimin ailesine gidicez işte bayram seyran derken tatilde biter gider
hakkında hayırlısı bitanem.. hiç korkma canım benim sen elinden geleni yapıyosun rabbim o temiz gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip edecek hemde boy boybende iyiyim sılooşş
şimdilik beklemedeyim kasım aralık gibi ameliyat olucam ama netleştiremedim kafamda bir türlü ayrıca çok tırsıyorum nedir ne değildir bilmiyorum çünkü:18::18::18:
onun dışında kpss ye çalışmaya başladım
cumartesi dahil çalışıyorum veee bide bayram temizliğine el sürmedim
pazar günü kız kardeşimle beraber yapıcaz inşallah
pazarteside eşimin ailesine gidicez işte bayram seyran derken tatilde biter gider
hmmm hmmm hmmmm :) afiyet bal şeker olsun..
hakkında hayırlısı bitanem.. hiç korkma canım benim sen elinden geleni yapıyosun rabbim o temiz gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip edecek hemde boy boy
aa ne güzel inşallah kazanırsın.. allah zihin açıklığı versin güzelim.. bende yapmadım valla yarın başlayım diyorum temizliğe..
bayağı yoğun oluyoruz desene bayramda:13:
sağol bitanem gel beraber olsun
Kızlar Gunaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?