Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba canım. Beni de ekler misin listeye. Bu ay ikinci denememiz olacak. Umarım hepimiz bu ay kavuşuruz bebişlerimize. Yaş:31 Bat:1Kasım

amin canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah

amin canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah

kızlar nasılsını z kac zamandır gıremıyodum hastane işleri,misafir ,gelen giden işte eşimin iş durumu herneyse oyuzden giremedim sizler nasılsınız,sanırsammm suan kımse yok

Slm kızlar hayırlı bayramlar şöyle bi baktımda ne kadar da büyümüş bebişleriniz Allah nazarlardan saklaSn

Slm kızlar hayırlı bayramlar şöyle bi baktımda ne kadar da büyümüş bebişleriniz Allah nazarlardan saklaSn

selam canım hayırlı bayramlar..evet yaa baya baya büyümüş benim minik :)
geçenki kontrolümde baktımda ayaklarını havaya dikmiş kafa aşağıda ohhh şunun keyfine bak dedim :)
canım sen ayrıntılı usg ye girdinmi?

Nasılsın canım meleğinle hayat nasıl ay inşallah sağlıcakla ellerine alırsın canım

iyiyim bitanem sen nasılsın bakıyım miniğin nasıl
ayy ayy sorma teyzesi bayramda düğün var evdeki elbiselerin hiç birini giydirmedi annesine yaramaz sıpam hepsi dar geldi :S
amiiin amiiin inşallah cümlemiz hayırlısıyla sağlıkla alalım miniklerimizi kucaklarımıza

amin inşallah çok şükür canım bizde iyiyiz oh iyi yapmış giydirmesin :) yerim ben onu dahada kocaman olsun sağlıcakla doğsun

amin inşallah çok şükür canım bizde iyiyiz oh iyi yapmış giydirmesin :) yerim ben onu dahada kocaman olsun sağlıcakla doğsun

offff offf bu byram çok yoğun geçecek..
yarın sabaha karşı eşimin ailesinin bahçesi var oraya gidicez..akşam dönücez..
ertesi gün benim akrabalarım gezilecek..
3.gün kına 4.gün düğün var poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…