Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba,

benim de ovulasyondan sonra 6 gün geçti. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ne dersiniz?

Kızlar merhaba,

benim de ovulasyondan sonra 6 gün geçti. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ne dersiniz?

yapma canım bekle biraz.biliyorum çok zor ama nasıl anladın ovulasyon olduğunu

Gerçekten çok zor beklemek ya, 6. günü edene kadar neler çektim. 1 gün daha bekleyeyim o zaman :)

kızlar ben bu sabah dayanamadım testi parçalarcasına actım ve yaptım bat ım cuma gunu veee....

tabıkıde negatif:))) sanki bişey cıkcakmıs gibi yaptım bide işgüzar ben

kızlar ben bu sabah dayanamadım testi parçalarcasına actım ve yaptım bat ım cuma gunu veee....

:))) bende ep ey bi pozitifi bekliyorum , alemsin yaa :) güldürdün beni de :) inşallah cuma günü adet olmazsında cmtsi çift çizgiyi görürsün canım bende inşallah o zamanda yapıcam ikimizde haberi veririrz topiğe

inşallah tatlım senınde batın yakın heralde senin mutlu haberlerini alırız canım. bizim daha ilk deneme ayımız zaten olmazsada üzülmem rabbim ne zaman kısmet ederse

inşallah tatlım senınde batın yakın heralde senin mutlu haberlerini alırız canım. bizim daha ilk deneme ayımız zaten olmazsada üzülmem rabbim ne zaman kısmet ederse

evet canım benim batım bugün başladı cumaya kadar olmazsam pazar günü test yapmayı düşünüyorum ama inşallah olmam tabi...bizde geçen ay başladık bu 2. denememiz oluyor nasip kısmet,rabbim hayırlısını verir bizlere ...

amin canım benımkıde gecerse haftaya yaparım diğer testi artık

ahh canım ya bende negatifi gördüm belli mi olur görürüz en yakın zaman da inşallah

Kızlar merhaba,

biraz daha bekle derim ben canım henüz erken ama dayanamam diyosan yap

Ovulasyon testi yaptım canım. Hatta 22.günümde yumurtladım, geç yumurtladım yani.

canım nasıl temin ettin ovulasyon testini,yaşadığım şehirde bi kaç eczaneye sordum yoktu,netten bakıyorum ama pek güvenemiyorum,tavsiye edebileceğin bi site veya marka var mı ?

Kızlar merhaba,

Mrb rad..henüz çok erken ovulasyondan ortalama 15 gün sonra testlerde çıkıyo ama 10. günden sonra yap istersen..Bide merak ettim ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladın mı...daha önce başka top. de konuşmuştuk..

ahh canım ya bende negatifi gördüm belli mi olur görürüz en yakın zaman da inşallah

inşallah canım sizi haberlerinizle ben daha mutlu oluyorum walla bende istiyorum illaki ama maddi olarak ortamın henüz hazır olmadıgını düşünüyorum oyuzden cok acele etmiyorum ama rabbim verirse kolaylıgınıda verir..

tabiii ki canım bi olsun gerisi kolay:)

merhaba bayanlar.bende yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptıktan sonra 2 yıldır her ay bır umıtle hamıle kalmayı bekleyenlerdenım.inş ALLAHım bu guzel olayı enkısa zamanda hayırlısıyla hepımıze yaşatır.benımde bır sorunum yok.ama bı turlu kalamıyorum.psıkolojıkmen dıye düşünuyorum.soğan kürüne gelınce gercekten bende faydalı olduğumu yaşadıgım yerden ve cevremden duydum.ve bu ayda regl olursam denıcem.bende 21ini beklıyorum bı heyecanla.soğan kuru hakkındada bıldıgım ,adetın 7. gunu başlanacak ve sabah akşam aç karnına kaynatılıp 1 bardak içilecek

Merhaba canım, çift çizgiyi gördüm evet, hem de dediğin gibi ikinci çizgiden daha koyuydu :) Ovulasyon belirtilerini de yaşadım. Tam ümidimi kesmiştim ki oldu çok şükür. Erken gebelik testinde ilişkiden 5 gün sonra bile belli edebilir yazıyordu da güvenemedim yine de bi sorayım dedim.

mrb inş canım gerçekten çok konuşuluyor bu soğan kürü ama doktorunuza bi danışın öyle başlayın derim ben. en kısa sürede hamiş kalmanı dilerim

canım nasıl temin ettin ovulasyon testini,yaşadığım şehirde bi kaç eczaneye sordum yoktu,netten bakıyorum ama pek güvenemiyorum,tavsiye edebileceğin bi site veya marka var mı ?

Canım ben gittigidiyordan aldım, hem eczanelere göre çok çok daha ucuz hem de siparişimin ertesi günü elime ulaştı. Tavsiye ederim. markası laboquick, aratırsan hemen çıkar zaten gittigidiyorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…