Kızlar merhaba,
benim de ovulasyondan sonra 6 gün geçti. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ne dersiniz?
yapma canım bekle biraz.biliyorum çok zor amanasıl anladın ovulasyon olduğunu
kızlar ben bu sabah dayanamadım testi parçalarcasına actım ve yaptım bat ım cuma gunu veee....
tabıkıde negatif:))) sanki bişey cıkcakmıs gibi yaptım bide işgüzar ben
:))) bende ep ey bi pozitifi bekliyorum , alemsin yaa :) güldürdün beni de :) inşallah cuma günü adet olmazsında cmtsi çift çizgiyi görürsün canımbende inşallah o zamanda yapıcam ikimizde haberi veririrz topiğe
inşallah tatlım senınde batın yakın heralde senin mutlu haberlerini alırız canım. bizim daha ilk deneme ayımız zaten olmazsada üzülmem rabbim ne zaman kısmet ederse
evet canım benim batım bugün başladıcumaya kadar olmazsam pazar günü test yapmayı düşünüyorum ama inşallah olmam tabi...bizde geçen ay başladık bu 2. denememiz oluyor nasip kısmet,rabbim hayırlısını verir bizlere ...
kızlar ben bu sabah dayanamadım testi parçalarcasına actım ve yaptım bat ım cuma gunu veee....
tabıkıde negatif:))) sanki bişey cıkcakmıs gibi yaptım bide işgüzar ben
Kızlar merhaba,
benim de ovulasyondan sonra 6 gün geçti. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ne dersiniz?
Ovulasyon testi yaptım canım. Hatta 22.günümde yumurtladım, geç yumurtladım yani.
Kızlar merhaba,
ahh canım ya bende negatifi gördümbelli mi olur görürüz en yakın zaman da inşallah
inşallah canım sizi haberlerinizle ben daha mutlu oluyorum walla bende istiyorum illaki ama maddi olarak ortamın henüz hazır olmadıgını düşünüyorum oyuzden cok acele etmiyorum ama rabbim verirse kolaylıgınıda verir..
Mrb rad..henüz çok erken ovulasyondan ortalama 15 gün sonra testlerde çıkıyo ama 10. günden sonra yap istersen..Bide merak ettim ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladın mı...daha önce başka top. de konuşmuştuk..
merhaba bayanlar.bende yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptıktan sonra 2 yıldır her ay bır umıtle hamıle kalmayı bekleyenlerdenım.inş ALLAHım bu guzel olayı enkısa zamanda hayırlısıyla hepımıze yaşatır.benımde bır sorunum yok.ama bı turlu kalamıyorum.psıkolojıkmen dıye düşünuyorum.soğan kürüne gelınce gercekten bende faydalı olduğumu yaşadıgım yerden ve cevremden duydum.ve bu ayda regl olursam denıcem.bende 21ini beklıyorum bı heyecanla.soğan kuru hakkındada bıldıgım ,adetın 7. gunu başlanacak ve sabah akşam aç karnına kaynatılıp 1 bardak içilecek
canım nasıl temin ettin ovulasyon testini,yaşadığım şehirde bi kaç eczaneye sordum yoktu,netten bakıyorum ama pek güvenemiyorum,tavsiye edebileceğin bi site veya marka var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?