Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
38 s naptın testi merak ettim girdim bşey yazmamışsın....

slm 38 nasılsın. Birşey var mı sende?
bizde eşimle karar verdik çocuk yapmayya aileme rağmen. Bu hafta yani 12-17 arası hamile kalma günlerim dün sanırım yumurtam çatladı
bakalım 31 inde hastalanacam. Belirti olarak arada karnıma ağrı giriyor sonra hemen geçiyor. göğüslerimde bi değişiklik yok gerçeği biraz erken. Yumurtam çatladıktan sonra akıntım biraz çoğaldı çünkü benim pek akıntım olmazdı. bakalım hayırlısı

testi yaptım da bakalım hayırlısı. senin adına çooooooooooook sewindim en doğru kararı wermişsin akıntın yumurtanın çatladığı için çoğalmıştır inş bu ay olmazsın da hamiş olursun:))

canım yaptım testi negatif çıktı ama daha gelen giden yok(

denemeye devam edicez canım.. hamile kalamazsın denilen kadınların coğu hamile kalıyor. Allah'ım mucizelerini bizden esirgemesin inşallah ve anne olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlat nasip etsin

Defnemde 3 ay uğraşmıştık sonra soğan kürünün denedim o ay hamile kaldım. bakalım bu ay kalabilcekmiyim? kalamazsam öbür aya soğan kürünü denicem. senin kaç gün geçmişti. inşallahh olur yaaa. olmazsa öbür aya devam edecez. moralimizi bozmayalım. moralimiz ne kadar yüksek tutarsak o kadar gebelik şansımız yüksek olur. stresli olursak ters tepki oluyor.

denemeye devam edicez canım.. hamile kalamazsın denilen kadınların coğu hamile kalıyor. Allah'ım mucizelerini bizden esirgemesin inşallah ve anne olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlat nasip etsin

amin canım ya doğru söylüyorsun. testin sonucuna rağmen nedense çook soğuk kanlıyım kendime şaşırıyorum resmen

bu soğan kürü tam olarak ne işe yarıyor? inş kalırsın canım ya moral bozmuyorum zaten 13 gün geçti

kızlar bugün yoksunuz özledim sizi

Son düzenleme:
aaaaaa ben senin için bu ay çok ümitliydim canım yaa ( belki testte çıkmamıştır bi kan tahlili yaptırsan ???

walla bilmiyorum ki henüz regl de olmadım... bekliyorum öyle neyi beklediğim de karıştı

bu soğan kürünü çok duydum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum...Nasıl yaptığını paylaşırmısın bizimlede ??? bende bu ay hamile değilsem önümüzdeki ay yapayım istiyorum...inşallah gerek kalmaz ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…