geçmiş olsun bende de pko war ama bi kere kahverengi lekem olmuştu başka da olmadı
teşekkür ederim allah size de şifa versin Allah tan ümit kesilmez hayırlısı bakalım
sağol canım şu an hasta mısın yoksa bekliyo musun
bende bebiş istiyorum
38 s naptın testi merak ettim girdim bşey yazmamışsın....
slm 38 nasılsın. Birşey var mı sende?
bizde eşimle karar verdik çocuk yapmayya aileme rağmen. Bu hafta yani 12-17 arası hamile kalma günlerim dün sanırım yumurtam çatladı
bakalım 31 inde hastalanacam. Belirti olarak arada karnıma ağrı giriyor sonra hemen geçiyor. göğüslerimde bi değişiklik yok gerçeği biraz erken. Yumurtam çatladıktan sonra akıntım biraz çoğaldı çünkü benim pek akıntım olmazdı. bakalım hayırlısı
canım yaptım testi negatif çıktıama daha gelen giden yok (
testi yaptım da bakalım hayırlısı. senin adına çooooooooooook sewindim en doğru kararı wermişsinakıntın yumurtanın çatladığı için çoğalmıştır inş bu ay olmazsın da hamiş olursun:))
denemeye devam edicez canım.. hamile kalamazsın denilen kadınların coğu hamile kalıyor. Allah'ım mucizelerini bizden esirgemesin inşallah ve anne olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlat nasip etsin
Defnemde 3 ay uğraşmıştık sonra soğan kürünün denedim o ay hamile kaldım. bakalım bu ay kalabilcekmiyim? kalamazsam öbür aya soğan kürünü denicem. senin kaç gün geçmişti. inşallahh olur yaaa. olmazsa öbür aya devam edecez. moralimizi bozmayalım. moralimiz ne kadar yüksek tutarsak o kadar gebelik şansımız yüksek olur. stresli olursak ters tepki oluyor.
bu soğan kürü tam olarak ne işe yarıyor? inş kalırsın canım ya moral bozmuyorum zaten 13 gün geçti[/QU
kısacası rahimi temizliyor iltihap varsa v.s. internette googleden bakarsan bilgi alabilirsin. sonuçta doğal birşey ve soğan kürüne inanıyorum. İbrahim saraçoğlunun sitesine giripte bakabilrsin orda yorumlar var onları oku
aaaaaa ben senin için bu ay çok ümitliydim canım yaa( belki testte çıkmamıştır bi kan tahlili yaptırsan ???
Defnemde 3 ay uğraşmıştık sonra soğan kürünün denedim o ay hamile kaldım. bakalım bu ay kalabilcekmiyim? kalamazsam öbür aya soğan kürünü denicem. senin kaç gün geçmişti. inşallahh olur yaaa. olmazsa öbür aya devam edecez. moralimizi bozmayalım. moralimiz ne kadar yüksek tutarsak o kadar gebelik şansımız yüksek olur. stresli olursak ters tepki oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?