- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
mrb inş canım gerçekten çok konuşuluyor bu soğan kürü ama doktorunuza bi danışın öyle başlayın derim ben. en kısa sürede hamiş kalmanı dilerim
Canım ben gittigidiyordan aldım, hem eczanelere göre çok çok daha ucuz hem de siparişimin ertesi günü elime ulaştı. Tavsiye ederim. markası laboquick, aratırsan hemen çıkar zaten gittigidiyorda.
tşkederım inş ama sogan faydalıdır.vucuttakı ve rahımdekı ıltıhapları temızler.denemekte fayda var bı zararı olmaz dıye düşünuyorum.soğan kuruyle hamıle kalan bırcok bayan var.hersey bebek için deılmı :)
anladım tabıkı.buarada başından berı senın yazılarını okurken ben bıle heyecanlandım.inş guzel haberlerı alırsın.
çok saol canım,hemen alıcam,bu ay da gitti zaten bari nisan ayında tutturayım :)
merhaba,aranıza katılabilirim umarım...ben de hamilelik istiyorum,bekliyorum...bütün bekleyenlere nasip olsun inşallah..
adet olmadım 2 gün geçti..beklemedeyim şuan...
merhaba,aranıza katılabilirim umarım...ben de hamilelik istiyorum,bekliyorum...bütün bekleyenlere nasip olsun inşallah..
Mrb canim bende bebek istiyorum insallah en kisa surede allah isteyen herkese nasip eder :)
Belirtilerin varmi ?
inşallah...
hafif ağrım var,2 gündür ara ara oluyo..kasıklarım çok ağrıyo bikaç gündür,bacaklarım,belim...göğüs uçlarım acıyo,ama dolgunluk renk değişikliği yok..o kadar..bunlar da belirti değil sanırım,bilemiyorum yani
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 6 aydır anne olmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyorgeçen aya kadar adetim düzenliydi ,geçen ay tam 2 hafta gecikti tarlusalla adet olabildim doktorum yumurta takibine başladı bu ay yumurtan çok küçük çatlamıycak dedi ve ben 10 gündür yine adet olamadım .adetin 3. günü gel klomen başlıyalım dedi ama adet olamıyorum tarlusalada başlamak istemiyorum bu ay olmaz dedi ama işte insan acaba mı diye bekliyor ...ne tavsiye edersiniz ?
arkadaşlar ben bugün bayadır araştırıyorum herkes soğan kürüyle hamile kalmış siz ne diyosunuz soğan kürüne?
canım yaptım testi negatif çıktıama daha gelen giden yok (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?