reglim biteli 1 hafta oldu nisanda o mutlu haberi almak istiyorum inş
inş tatlım güzel haberler ver bizlere
inş alırsın canım:))))))))
inş tatlım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşgünaydın kızlaarrr :) benim için önemli hafta başladı,benim için bol bol dua edin lütfeennn...bugün geçen aya göre adet olmam gerekiyor ama inşallah olmam,cuma gününe kadar olmamayı diliyorumdün öğleden sonra bir mide bulantım başladı ara ara sürekli bulanıyor sebebini anlayamadım yediğim bişey mi dokundu yoksa hamilemiyim bilemiyorum...şuanda bile bulanıyor :S Rabbim inşallah bu ay nasip eder...
günaydın kızlaarrr :) benim için önemli hafta başladı,benim için bol bol dua edin lütfeennn...bugün geçen aya göre adet olmam gerekiyor ama inşallah olmam,cuma gününe kadar olmamayı diliyorumdün öğleden sonra bir mide bulantım başladı ara ara sürekli bulanıyor sebebini anlayamadım yediğim bişey mi dokundu yoksa hamilemiyim bilemiyorum...şuanda bile bulanıyor :S Rabbim inşallah bu ay nasip eder...
günaydın kızlaarrr :) benim için önemli hafta başladı,benim için bol bol dua edin lütfeennn...bugün geçen aya göre adet olmam gerekiyor ama inşallah olmam,cuma gününe kadar olmamayı diliyorumdün öğleden sonra bir mide bulantım başladı ara ara sürekli bulanıyor sebebini anlayamadım yediğim bişey mi dokundu yoksa hamilemiyim bilemiyorum...şuanda bile bulanıyor :S Rabbim inşallah bu ay nasip eder...
canım yaptım testi negatif çıktıama daha gelen giden yok (
olsun tatlım sen hiç ümidini, kırma olcak inş bide doktora görün istersen test yaptır... hiç sıkma canını çalışmalara devam:)
Günaydın aynı durumdayız seninle ama malesef benim regli sancılarım başladı bilehiç ümitli değilim,inşallah senden güzel haberleri alırız.
günaydın ya moral bozma bi umut işte bizde bekliyoruz kötü düşünme olur mu? hamilelik belirtisi de olabilir belki
İnşallah canım ama sanmıyorumbu arada senide takipp ediyorum aynı şehirdeyiz :) negatif çıktı diye üzülme testin,yaşın küçük daha, ayrıca hala regli olmadysan birde kan testi yaptır bence :)
sağol canım ya valla testi yaptıktan sonra nedense bi soğukkanlılık geldi bana anlamadım. hayırlısı bakalım bekliyorum hasta olursam gidecem zaten dr ye
günaydın canımhadi bakalım hayırlısı inşallah gelmez seninki
Günaydın aynı durumdayız seninle ama malesef benim regli sancılarım başladı bilehiç ümitli değilim,inşallah senden güzel haberleri alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?