Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
reglim biteli 1 hafta oldu nisanda o mutlu haberi almak istiyorum inş

günaydın kızlaarrr :) benim için önemli hafta başladı,benim için bol bol dua edin lütfeennn...bugün geçen aya göre adet olmam gerekiyor ama inşallah olmam,cuma gününe kadar olmamayı diliyorum dün öğleden sonra bir mide bulantım başladı ara ara sürekli bulanıyor sebebini anlayamadım yediğim bişey mi dokundu yoksa hamilemiyim bilemiyorum...şuanda bile bulanıyor :S Rabbim inşallah bu ay nasip eder...

inş tatlım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

günaydın canım hadi bakalım hayırlısı inşallah gelmez seninki

Günaydın aynı durumdayız seninle ama malesef benim regli sancılarım başladı bile hiç ümitli değilim,inşallah senden güzel haberleri alırız.

canım yaptım testi negatif çıktı ama daha gelen giden yok(

olsun tatlım sen hiç ümidini, kırma olcak inş bide doktora görün istersen test yaptır... hiç sıkma canını çalışmalara devam:)

inş hayırlısı olur senin içi benmde yumurtlama haftam bakalm nasipse olur allah isteyen herkese versin...

olsun tatlım sen hiç ümidini, kırma olcak inş bide doktora görün istersen test yaptır... hiç sıkma canını çalışmalara devam:)

sağol canım ya valla testi yaptıktan sonra nedense bi soğukkanlılık geldi bana anlamadım. hayırlısı bakalım bekliyorum hasta olursam gidecem zaten dr ye

Günaydın aynı durumdayız seninle ama malesef benim regli sancılarım başladı bile hiç ümitli değilim,inşallah senden güzel haberleri alırız.

günaydın ya moral bozma bi umut işte bizde bekliyoruz kötü düşünme olur mu? hamilelik belirtisi de olabilir belki

günaydın ya moral bozma bi umut işte bizde bekliyoruz kötü düşünme olur mu? hamilelik belirtisi de olabilir belki

İnşallah canım ama sanmıyorum bu arada senide takipp ediyorum aynı şehirdeyiz :) negatif çıktı diye üzülme testin,yaşın küçük daha, ayrıca hala regli olmadysan birde kan testi yaptır bence :)

İnşallah canım ama sanmıyorum bu arada senide takipp ediyorum aynı şehirdeyiz :) negatif çıktı diye üzülme testin,yaşın küçük daha, ayrıca hala regli olmadysan birde kan testi yaptır bence :)

sağol canım ewet öyleymiş:) orası öylede ben kan werince çok kötü oluyorum o yüzden beklemeyi düşünüyorum

sağol canım ya valla testi yaptıktan sonra nedense bi soğukkanlılık geldi bana anlamadım. hayırlısı bakalım bekliyorum hasta olursam gidecem zaten dr ye

anladım canım bu ay umutluydun ondan olabilir sıkma canını sakın hayırlısı olsun tatlım ....

bilmiyorum artık canım hayırlısı neyse o olsun

günaydın canım hadi bakalım hayırlısı inşallah gelmez seninki

Amin canım inşallah gelmez...yani mide bulantım ara ara oluyo dün öğleden sonra başladı ama bide adet olcakmışım gibi bir garip his olurdu benim karnımda ağrı değil ama arada öyle hissediyorum ama olmam inşallahhh...

Amin canım inşallah olmayız yaaa :S tek dileğim o...Rabbim bu ay nasip eder inşallah bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…