Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde son 20 şubattı bekiyorum bu ay o kadar umutluydumki son adetimden 1 hafta sonra göğüslerim ve sağ kasığım ağrımaya başladı halende devam ediyor birsürü test yaptım hepsi negatif ama bu akşam karnımda ağrımaya başlad adet sancılarımda olduğu gibi umudumu yitirmek üzereyim tıpkı bende senin gibiyim yeni evliler ama karşı komşumun hamileliğine bebeğine bakakalıyorum gözüm yok sağlıklı olsun tabi ama bende istiyorum dua edlim birbirimize rabbim herkesin kucağını tez zamnda doldursun o güzel duyguyu tattırsın inş

mrb canım umudunu kaybetme inş en kısa zamanda dileğin kabul olur.

mrb canım bende bi ara senin gibi düşünüyordum ama başkalarında görünce insan bi garip oluyo. annelik iç güdülerimizle karşılaşıyoruz sanırım farkında olmadan

günaydın kızlar nasılsınız? 38s canım negatif mi çıktı şaşırdım doğrusu baya bir geçikmen olmustu. buarada benimde dun adet günümdü gelmedi:18: doğumdan sonra gecen ay ilk kez adet olmustum geçikme normaldir herhalde.

günaydın ewet öyle ama bilmiyorum işte normaldir bencede senin ki benim annem doğumdan sonra 1 sene hasta olmazmış :)

günaydın ewet öyle ama bilmiyorum işte normaldir bencede senin ki benim annem doğumdan sonra 1 sene hasta olmazmış :)

canım annemde emzırdıgı surece adet olmamaıs bende oyleydım gecen ay sütüm bitti adet geldi bu ay henuz tık yok tırsıyorum valla klızım cok kucuk inşallah hamıle değilimdir.

canım annemde emzırdıgı surece adet olmamaıs bende oyleydım gecen ay sütüm bitti adet geldi bu ay henuz tık yok tırsıyorum valla klızım cok kucuk inşallah hamıle değilimdir.

hmm anladım canım herkese inş hamişsindir diyorum sanırım ilk kez sana tam tersini söyleyeceğim :))))))))))

hmm anladım canım herkese inş hamişsindir diyorum sanırım ilk kez sana tam tersini söyleyeceğim :))))))))))

bende herkese inşallah ham,ilesiniz diyorum ama işte kendime gelince olmuyor ikinciyi bende çok istiyorum ama işte erken daha :)

bende herkese inşallah ham,ilesiniz diyorum ama işte kendime gelince olmuyor ikinciyi bende çok istiyorum ama işte erken daha :)

bencede öyle:) inş bi gün bende senin gibi ikinciye erken derim

bencede öyle:) inş bi gün bende senin gibi ikinciye erken derim

dersin canım hiç merak etme bende senin gibiydim:) gun sayıyordum adet gecıkınce test yapıp negatifi her gördüğümde yok olmayacak cocugum diyordum :) şimdi 8 aylık bır kızım var . inşallah seninde olacak

işallaahhhhhhhh canım inşallahhhhhh

ayyy kızlarr bugun cok değişik renkte bi akıntı gelmış turuncuyla kahve arası bir renkte hiç olmazdı ki reglimede var yani kasıgımda agrı değil ama batmalar var inş kamileyimdir:)))

ayyy kızlarr bugun cok değişik renkte bi akıntı gelmış turuncuyla kahve arası bir renkte hiç olmazdı ki reglimede var yani kasıgımda agrı değil ama batmalar var inş kamileyimdir:)))

hım adetine kaç gün var ? bazen bu tarz yerleşme kanamaları olabiliyormuş umarım seninde yerleşme kanamasıdır

hayırdır inş canım

ayyy inş hamilesindir:)))

bende öle olmuştum hasteneye gidince zaten hiç mutlu çıkamıorum stres oluorum iice...

günaydın herkese bn dün itibari ile soğan kürüne başladım bakaım ne olcak çok merak ediyorum.... 38 s naılsın var mı bişey bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…