MRH anne adayları
benim son sat 14 şubat bu ay adet olmadım
14 marttan beri kahve lekelenmem vardı
bugün kan testi yaptı doktor NEGATİF çıktı
1 hafta sonra adet olsan da olmasan da gel dedi
benden önce içeri giren bir çift el ele göz göze mutlu çıktılar öyle arkalarından baka kaldım
merhaba,aranıza katılabilirim umarım...ben de hamilelik istiyorum,bekliyorum...bütün bekleyenlere nasip olsun inşallah..
adet olmadım 2 gün geçti..beklemedeyim şuan...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 6 aydır anne olmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyorgeçen aya kadar adetim düzenliydi ,geçen ay tam 2 hafta gecikti tarlusalla adet olabildim doktorum yumurta takibine başladı bu ay yumurtan çok küçük çatlamıycak dedi ve ben 10 gündür yine adet olamadım .adetin 3. günü gel klomen başlıyalım dedi ama adet olamıyorum tarlusalada başlamak istemiyorum bu ay olmaz dedi ama işte insan acaba mı diye bekliyor ...ne tavsiye edersiniz ?
kızlar merhaba ilk defa hamilelikle ilgili bi konuya yazıyorum kafam karışık sanırım yeni evliyim bebek yapmayı hiç düşünmüyorum aslında erken yapacak işlerim var falan diye ama gecen ay ablam anne oldu aramızda 1 yaş var ve bebeği kucağıma aldığımda çok tuhaf hissettim hem çok korktum nasıl doğar nasıl büyür sağlıklı mı olur sorumluluk ağır falan diye ama bi yanda da öyle güzel kokuyor öyle tatlı ki içim gidiyor diğer taraftanda çok korkuyorum sizin böyle hisleriniz olmuyor mu?
Canım günün geçti mi? Testi evde mi yaptın yoksa kan testi falan mı yaptırdın??
günaydın kızlar nasılsınız? 38s canım negatif mi çıktı şaşırdım doğrusu baya bir geçikmen olmustu. buarada benimde dun adet günümdü gelmedi:18: doğumdan sonra gecen ay ilk kez adet olmustum geçikme normaldir herhalde.
günaydın ewet öyle ama bilmiyorum iştenormaldir bencede senin ki benim annem doğumdan sonra 1 sene hasta olmazmış :)
canım annemde emzırdıgı surece adet olmamaıs bende oyleydım gecen ay sütüm bitti adet geldi bu ay henuz tık yok tırsıyorum valla klızım cok kucuk inşallah hamıle değilimdir.
hmm anladım canım herkese inş hamişsindir diyorum sanırım ilk kez sana tam tersini söyleyeceğim :))))))))))
bende herkese inşallah ham,ilesiniz diyorum ama işte kendime gelince olmuyor ikinciyi bende çok istiyorum ama işte erken daha :)
bencede öyle:) inş bi gün bende senin gibi ikinciye erken derim
dersin canım hiç merak etme bende senin gibiydim:) gun sayıyordum adet gecıkınce test yapıp negatifi her gördüğümde yok olmayacak cocugum diyordum :) şimdi 8 aylık bır kızım var . inşallah seninde olacak
ayyy kızlarr bugun cok değişik renkte bi akıntı gelmış turuncuyla kahve arası bir renkte hiç olmazdı ki reglimede var yani kasıgımda agrı değil ama batmalar var inş kamileyimdir:)))
ayyy kızlarr bugun cok değişik renkte bi akıntı gelmış turuncuyla kahve arası bir renkte hiç olmazdı ki reglimede var yani kasıgımda agrı değil ama batmalar var inş kamileyimdir:)))
hım adetine kaç gün var ? bazen bu tarz yerleşme kanamaları olabiliyormuş umarım seninde yerleşme kanamasıdır
hayırdır inş canım
MRH anne adayları
benim son sat 14 şubat bu ay adet olmadım
14 marttan beri kahve lekelenmem vardı
bugün kan testi yaptı doktor NEGATİF çıktı
1 hafta sonra adet olsan da olmasan da gel dedi
benden önce içeri giren bir çift el ele göz göze mutlu çıktılar öyle arkalarından baka kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?