Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım batına 3 gün kala mı idrar testini yaptın? Erkenden çıkaran testten mi yaptın,yoksa normal ucuz olan idrar testinden mi?

kızlar satım 8 nisan..15 nisanda adetim bitti ve çalışmalara başladım..dünden beri belimde ve kasıklarımda şiddetli ağrı var..ve acaip bir mide bulantısı..iştahımda feci artma var ama 2 lokma alıyorum kusacak gibi oluyorum..hatta bugün lavaboya zor attım kendimi..böğüre böğüre bir hal oldum..bana ne oluyor anlamadım.şuan belim kopuyor sanki..bu kadar erken zamanda gebelik olurmuki?ya birşey söyleyin lütfen..

ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı..adetim bittikten 13 gün sonra böğüre böğüre lavaboya koşmuştum..işte o zaman anlamıştım..ama daha adetim biteli 6 gün oldu..bu sefer niye böyle oldu..bir fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Kızlar hala kırmızıları göremedim ben yaaa...

Kafayı yedim gidip gidip donuma bakıom hahaha

Hehehh inşallah olmazsın onun yerini bebeğin alır dokuz ay sonrada sağlıklıca kucağına almak nasip olur inşallah:)))

Canım benim kaç günde bir adet oluyorsun düzenli mi oluyor bilmiyorum tabi ama bu belirtiler ovulasyon-yumurtlama belirtisi olabilirmi??çünkü henüz erken düzenli bir adet için.

Canım benim kaç günde bir adet oluyorsun düzenli mi oluyor bilmiyorum tabi ama bu belirtiler ovulasyon-yumurtlama belirtisi olabilirmi??çünkü henüz erken düzenli bir adet için.

düzenli oluyorum canım..belkide ovulasyondur..hayırlısı ne diyelim

düzenli oluyorum canım..belkide ovulasyondur..hayırlısı ne diyelim

Canım benim inşallah isteğin hayırlısıyla gerçekleşir.bu aralar çalışmaların daha değerli olacak Rabbim hepimize en az birer bebek nasip etsin:)))

kızlar bennmm bat 23 nisan ama ben 2 gün önce yani 19 da test yaptım negatifti erkenmi davrandımmm ((

hanımlar cuma sabahı regli oldum moralim bozuk yine olmadı bu ay offff offff

Canım benim sende bendensin hiç üzülme rabbim ol der olur.önümüzdeki ayı birlikte bekleriz artık inşallah bizde önümüzdeki ay güzel haberi veririz

Son düzenleme:
kızlar bennmm bat 23 nisan ama ben 2 gün önce yani 19 da test yaptım negatifti erkenmi davrandımmm ((

Evet erken davranmış olabilirsin canım2gün bekle yani bat ında bi tekrar et bazen adet geçtikten sonra ancak çıkıyor idrarda çünkü olmazmasa üzülme hayırlısı olsun.rabbim inşallah hayırlı zamanda hepimize ol diyecek hepimizin bebişlerimiz olacak inşallah.

canım Rabbim hayrlısını versin. bazen bizim şer gördüğümüzde hayr hayr gördüğümüzde şer vardır biz bilemeyiz. bunlarda da bir hikmet vardır elbet böyle gör ve stres yapma gerçekten en büyük etkeni stres çünki bana doktor böyle dedi yanii. elde değil ama kafanı dağıtmaya çalış..

inşAllah canım inşAllah Rabbim tanıdk tanımadık bebek isteyen herkese en hayrlısındn versin içlerinde banada. O'nun rahmeti merhameti bol bizim istediğimiz katre O'nun deryasında ne ki inşAllah olur en yakın zamanda hepimiz burda bebişlerimizi konuşuyo oluruz :)

İnşallah canım benim.bu ay şunu anladım ki ben isteyince olmuyor.O'nun istemesi lazım:)) inşallah rabbim ol der.

Dileseydi istemeyi vermezdi. bize düşen istemek ama usulünce tabiki :) biz isteyelim Rabbim de versin inşAllah :)

Canım doktora gittin mi belki daha çok bilgi verir kafandaki soruları cevaplar.15gün geçmesi garip.

Tatlım en son 11 inde gittim kanda baktırmak için zaten adet söktürücü verdi onu da içtim bitirdim zaten salı günü bi hafta olcak biteli

Herkeste aynı etkiyi yapmadığı için bir kaç gün daha beklicem eğer ki adet söktürücüye rağmen hala gelmezse kesin giderim doktora ama şimdilk beklemedeim tatlım...

ama harap oldum yani....

Merhaba hanımlar ,

Ateş değerlerimde son günlerde ciddi artış var :)

21. gün 36.2
22. gün 36.2
23. gün 36.2
24. gün 37
25. gün 36. 6
26. gün 36.8

Bat günüm 24 nisan yani 2 gün kaldı,ateşimin artması iyiye işarettir değil mi? Bu şekilde hamiş kalanlar bilgi verirseniz sevinirim :)

Canım aksatma git muhakkak inşallah problem yoktur.hayırlısı olsun güzelim derin bi nefes albiraz rahatlamaya çalış streste geciktiriyor bilirsin.

Canım bu iki gün de aynı saatte ölç ki son iki gün ya daha da yükseliyor ya düşüyor.cduruer arkadaşımız hamileliğini öyle tahmin etmişti de test yapmıştı.son iki gün yükselmişti onunki:))) hadi hayırlısı inşallah hamilesindir de bize mutlu haberler verirsin:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…