inan kötü niyetle yazmadım ama dikkatli olurum bir dahakine
günaydınlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım 38s nasılsın canım ?
yeşilelma insan ne zaman hamile kalacağı belli olmuyor ben yeni evlendiğimde korunurken hamile kalmıstım dıs gebelık den dolayı aldırmak zorunda kalmıstım. ıkıncı hamileliğim için de 4 ay uğrastım. cok sukur 4. ayda hamıle kalmıstım. umudunuzu yitirmeyin bebekler genelde beklemediğiniz anlarda gelir.
kızlar günaydınnn!!
2 gün önce akşam çok açık renkte pembemsi lekelenmem oldu:26: regl olcam die çok üzülmüştüm.. ama şimdi gelen giden yok hafif batmaların var kasık bölgesinde yerleşme kanaması olabilir mi ki umutlanmak istemiorum ya negatif sonuç alırsam
mrb canım yerleşme kanaması olabilir bence:)) ayy hadi bakalım hamişsindir inşallah:)))
inşallah canım benim ya.. sen bekliyosun hala demi.. inş. çift çizgileri görürsün hayırlısıyla tatlımm..
teknoloji çok ilerledi ama bu konuda biraz daha ilerlemek lazım şöle sadce 1 hafta beklesekte belli olsa
aa evet ateş yükselmesi de belirtilerden dimi ben ona bakmadım hiç
ve ateşin baya yükselmiş canım hadi hayırlısı inşallah ik sayfada çoook bebek döndürelim
senin ilk mi olucak???
yaparlar bence ama biz ozamana kadaaaar belki bebişlerimiz oluuuuuurrrr onlar büyüüüüürrr ohooohhoooinşallah beeğim ya hayırlısı olsunayyy nerde o günler iyi olurdu valla yaparlar mı dersin ilerde:))))
yaparlar bence ama biz ozamana kadaaaar belki bebişlerimiz oluuuuuurrrr onlar büyüüüüürrr ohooohhooodimi ama
evet olmadım tatlım test için erken ya ben hasta olacaksam olayım, olmayacaksam da 9 ay olmayayım demeye başladım:))
Evet canım ilk olacak hayırlısı ile
aynen öyle tatlışkom şuan herkesin sloganı bu zaten
ben bugün yaptırıcam büyük ihtimal işten erken çıkarsam
inşallah bebeğim yaa herkesin hayırlı bebişleri olsun ilk daha tuhaf bence ne yaşıcanı bilmiosun
bi bebiş olsaydı neyin ne anlama geldiğini bilirdik
kız ağzından bal damlıyo vallainşallah en kısa zamanda meleklerimiz gelir:)))
inşallah canım benimmm..bu ay bi garibim önceden hissederdim bnce bu ay tutmadı derdim hep kendi kendime.. bu ay hiç bişey hissetmiyorum yhaa.. sen hissediyomusun benim gibi
Canım aksatma git muhakkak inşallah problem yoktur.hayırlısı olsun güzelim derin bi nefes albiraz rahatlamaya çalış streste geciktiriyor bilirsin.
6. hissim çok kuvvetlidir .. bi çok seyi hissederim.. kötü olay olacaksa kalbim çok hızlı çarpar ve olur da :) ama bu bebiş meselesi benim dengemi bozdu bu konuda bir şey hissedemiyorum yada hissetmek istemiyorumdoğrusu söylemek gerekirse bende tam tersini düşünüyorum:))) çünkü bütün adet belirtilerini yaşadım kesin olurum diyorum :)) içine mi doğuyo yoksa kız bebişinn
6. hissim çok kuvvetlidir .. bi çok seyi hissederim.. kötü olay olacaksa kalbim çok hızlı çarpar ve olur da :) ama bu bebiş meselesi benim dengemi bozdu bu konuda bir şey hissedemiyorum yada hissetmek istemiyorum
Belki bugün bile gidebilirim...ya da beklerim canım ama bu hafta giderim kesin...
stres geciktiriyor valla...aman haaa ben çektim siz çekmeyin... :)
aynen tatlım yha .. senin kaçıncı denemen canım?aynen ya benimde kuvvetlidir ama bebiş konusundan hariç:))))
aynen tatlım yha .. senin kaçıncı denemen canım?
anladım canım yumurtaların bi an önce harekete geçer umarımcanım 6 aylıkken dr ye gitmiştim pko var yani yumurtalarım biraz tembelmiş korunmayın demişti bende hiç korunmadım.
heheheben bekleyeğim valla :)) hmmm yaptır bakalım şöyle bol değerli bi de test:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?