Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın tatlım iyiyim ya sen nasılsın? kızın nasıl iyi mi:)))

mrb canım yerleşme kanaması olabilir bence:)) ayy hadi bakalım hamişsindir inşallah:)))

mrb canım yerleşme kanaması olabilir bence:)) ayy hadi bakalım hamişsindir inşallah:)))

inşallah canım benim ya.. sen bekliyosun hala demi.. inş. çift çizgileri görürsün hayırlısıyla tatlımm..

teknoloji çok ilerledi ama bu konuda biraz daha ilerlemek lazım şöle sadce 1 hafta beklesekte belli olsa

inşallah beeğim ya hayırlısı olsun ayyy nerde o günler iyi olurdu valla yaparlar mı dersin ilerde:))))

inşallah beeğim ya hayırlısı olsun ayyy nerde o günler iyi olurdu valla yaparlar mı dersin ilerde:))))
yaparlar bence ama biz ozamana kadaaaar belki bebişlerimiz oluuuuuurrrr onlar büyüüüüürrr ohooohhooo dimi ama

yaparlar bence ama biz ozamana kadaaaar belki bebişlerimiz oluuuuuurrrr onlar büyüüüüürrr ohooohhooo dimi ama

kız ağzından bal damlıyo valla inşallah en kısa zamanda meleklerimiz gelir:)))

evet olmadım tatlım test için erken ya ben hasta olacaksam olayım, olmayacaksam da 9 ay olmayayım demeye başladım:))

aynen öyle tatlışkom şuan herkesin sloganı bu zaten
ben bugün yaptırıcam büyük ihtimal işten erken çıkarsam

Evet canım ilk olacak hayırlısı ile

inşallah bebeğim yaa herkesin hayırlı bebişleri olsun ilk daha tuhaf bence ne yaşıcanı bilmiosun
bi bebiş olsaydı neyin ne anlama geldiğini bilirdik

hehehe ben bekleyeğim valla :)) hmmm yaptır bakalım şöyle bol değerli bi de test:))

kız ağzından bal damlıyo valla inşallah en kısa zamanda meleklerimiz gelir:)))

inşallah canım benimmm..bu ay bi garibim önceden hissederdim bnce bu ay tutmadı derdim hep kendi kendime.. bu ay hiç bişey hissetmiyorum yhaa.. sen hissediyomusun benim gibi

inşallah canım benimmm..bu ay bi garibim önceden hissederdim bnce bu ay tutmadı derdim hep kendi kendime.. bu ay hiç bişey hissetmiyorum yhaa.. sen hissediyomusun benim gibi

doğrusu söylemek gerekirse bende tam tersini düşünüyorum:))) çünkü bütün adet belirtilerini yaşadım kesin olurum diyorum :)) içine mi doğuyo yoksa kız bebişinn

Canım aksatma git muhakkak inşallah problem yoktur.hayırlısı olsun güzelim derin bi nefes albiraz rahatlamaya çalış streste geciktiriyor bilirsin.

Belki bugün bile gidebilirim...ya da beklerim canım ama bu hafta giderim kesin...

stres geciktiriyor valla...aman haaa ben çektim siz çekmeyin... :)

doğrusu söylemek gerekirse bende tam tersini düşünüyorum:))) çünkü bütün adet belirtilerini yaşadım kesin olurum diyorum :)) içine mi doğuyo yoksa kız bebişinn
6. hissim çok kuvvetlidir .. bi çok seyi hissederim.. kötü olay olacaksa kalbim çok hızlı çarpar ve olur da :) ama bu bebiş meselesi benim dengemi bozdu bu konuda bir şey hissedemiyorum yada hissetmek istemiyorum

6. hissim çok kuvvetlidir .. bi çok seyi hissederim.. kötü olay olacaksa kalbim çok hızlı çarpar ve olur da :) ama bu bebiş meselesi benim dengemi bozdu bu konuda bir şey hissedemiyorum yada hissetmek istemiyorum

aynen ya benimde kuvvetlidir ama bebiş konusundan hariç:))))

Belki bugün bile gidebilirim...ya da beklerim canım ama bu hafta giderim kesin...

stres geciktiriyor valla...aman haaa ben çektim siz çekmeyin... :)

git canım ya fazla bekletme. gerçekten stres başa bela :))

canım 6 aylıkken dr ye gitmiştim pko var yani yumurtalarım biraz tembelmiş korunmayın demişti bende hiç korunmadım.
anladım canım yumurtaların bi an önce harekete geçer umarım

hehehe ben bekleyeğim valla :)) hmmm yaptır bakalım şöyle bol değerli bi de test:))

şimdi bizim sağlık ocağını aradım orda beta testi yapılıomuş ama saat 8:30-10:00 arasıymış
yarında kapalı olduğuna göre çarşamba sabahı yaptırıorum demektir

canımmm adet belirtileri aynı zamanda hamilelik belirtisi olabilio biliosun dimi
kasık ağrısı bel ağrısı göğüs şişkinliği falan hepsi
ben daha yeniyim 2 haftadır korunmayı bıraktık
ama inşallah hepiniz hamilesindir çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…