Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu tecavüze ugrayanlar(filmler de) ,kaçamak ilişki yaşayanlar ve evlilik gecesi ilk seferden ilişkiye girenler nasıl pat diye hamile kalıyo valla anlayamıyorum:44::44:

günaydınnn canlarım nasılsınız ben yokken neler yaptınız??? hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.. test filan düşünmüyorum valla gayet rahatım böyle

ya bu tecavüze ugrayanlar(filmler de) ,kaçamak ilişki yaşayanlar ve evlilik gecesi ilk seferden ilişkiye girenler nasıl pat diye hamile kalıyo valla anlayamıyorum:44::44:

canım böylesi örnekler verme bi daha olur mu? ben bunları(tecavüz, kaçamak ilişki) duymak istemiyorum açıkçası topiğimde de yazılmasından rahatsız oldum. bi daha ki sefere dikkatli olursan sevinirim. umarım beni anlamışsındır....şimdiden teşekkür ederim...

Günaydın canım,

Ayyy inşallah öyle olurda güzel haberler veririm size 24'ünde...
İnşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalır,evlatlarımızı kucağımıza alırız

günaydın kızlar.son 2 gün:) ya kendi kendime mi belirti yaşıyorum anlamadım ama kasıklarım çok ağrıyor.bide gecen balık kokusundan acayip midem bulandı halbuki balığı acayip severim.öğürtü geldi balık kokusunu duyunca.. allahım inş hamileyimdir tabi butun isteyenlerde:)

günaydınnn canlarım nasılsınız ben yokken neler yaptınız??? hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.. test filan düşünmüyorum valla gayet rahatım böyle

günaydınn canım sen adet olmadın demek ay heyecanlandım ne zaman test yapıcan peki ???
bende olmadım hala bugün yaptırsammı bilemedimki

inan kötü niyetle yazmadım ama dikkatli olurum bir dahakine

günaydın canım

inşallah hamilesindir :)

Günaydın şulecim, inşallah hamişsindir :) Normalde senle bizim batlarımız aynıydı ama ben geç yumurtladım bu ay. Söylediğin belirtilere göre hamilesin gibi gözüküyor :) Kasıkların kaç gündür ağrıyor canım?

günaydınlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım 38s nasılsın canım ?

yeşilelma insan ne zaman hamile kalacağı belli olmuyor ben yeni evlendiğimde korunurken hamile kalmıstım dıs gebelık den dolayı aldırmak zorunda kalmıstım. ıkıncı hamileliğim için de 4 ay uğrastım. cok sukur 4. ayda hamıle kalmıstım. umudunuzu yitirmeyin bebekler genelde beklemediğiniz anlarda gelir.

günaydınn canım sen adet olmadın demek ay heyecanlandım ne zaman test yapıcan peki ???

Günaydın canım,

Belirti var mı? 3 günün geçmiş yaptır tabii ben olsam çatlardım valla

Son düzenleme:
Günaydın canım,

Belirti var mı? 3 günün geçmiş yaptır tabii ben olsam çatlardım valla

ay ne bilim 2 ay öncede böyle gecikmişti hemen test yaptım hep negatifti sebepsiz yere gecikmişti
acele etmiyim diorum ama merak ediyorum

dünde nişana gittim belki 10 kişi hamilemisin diye sordu
hamile görüntüm varmış

Hadi inşallah canım benim

ama dün sabah dayanamadım karbonat testi yaptım puff kabardı
önceki gecikmede de yine yapmıştım ama direk dibe çökmüştü hareket olmamıştı
şimdi beni acabaya soktu bu olay

işten erken çıkımde bi baktırim

saol canım benim sende ne var ne yok ???

Benim BAT 24 nisan, 2 gün kaldı yani...
Son bir haftadır akşam aynı saatte ateş ölçümü yapıyorum 36,7 ile 7 arasında değişiyor yani normalden yüksek,bu da beni umutlandırıyor açıkçası... İdrarımda baya bi koyu..
Ve içimden bir ses bu ay oldu diyor ; bilmiyorum yaa anlayamadım gitti..

aa evet ateş yükselmesi de belirtilerden dimi ben ona bakmadım hiç
ve ateşin baya yükselmiş canım hadi hayırlısı inşallah ik sayfada çoook bebek döndürelim

senin ilk mi olucak???

kızlar günaydınnn !!
2 gün önce akşam çok açık renkte pembemsi lekelenmem oldu:26: regl olcam die çok üzülmüştüm.. ama şimdi gelen giden yok hafif batmaların var kasık bölgesinde yerleşme kanaması olabilir mi ki umutlanmak istemiorum ya negatif sonuç alırsam

evet olmadım tatlım test için erken ya ben hasta olacaksam olayım, olmayacaksam da 9 ay olmayayım demeye başladım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…