Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tsekur ederim canim insallah bebegin seninledir insalalh tez vakitte alirsiniz kucaginiza :) belirtilerin varmi ?

Batım bugün ama hiç bi belirti yok ne göğüslerim ağrıyo nede kasıklarım.. bakalım hayırlısı bebiş yoksada inş bir an önce kırmızılar gelirde heveslenmemiş olurum...

kızlar nasılsınız? ben henüz adet olmadım merak eden varsa:))))

canım ya idrar yada kan testi yaptırsana..ben yine adetime 3-4 gün kala yaptıracağım..hayatta bekleyemezdim senin kadar..inşallah gebesindir canım..

selam kızlar.. ben de listenizde varım. karmaşık bir durumdayım sabırsızlandığınızı biliyorum ama size tavsiyem adetniz geçmeden ne idrar ne kan testi yaptırmayın sakın.
ben de öyle sabırsızlanıp perşembe günü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. hemen hastaneye koştum kan testi 13,6 çıktı.
doktor hamilesin diyemem dedi. ya yeni bir gebeliğin başlangıcı ya sağlıksız bir gebelik ya da hiç gebelik olmadığı halde beta hcg artışı olabilir dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. şimdi günler geçmiyo zehir oldu bana. her dakika adet olcak mıyım diye huzursuzlanıyorum. bebeğim varsa sağlıksız mıdır diye korkuyorum. keşke bekleseydim.. o zaman varsa kesin çıkardı yoksa da böyle belirsizlik umut olmazdı. ben kendi kendimi üzdüm siz yapmayın. şimdi çarşamba tekrar idrar testi yapıp gidicem doktora. umarım hcg değerim gerektiği gibi artmıştır ve hamileyimdir

Bitanem ay çok sevindim inşallah olma da seninde mutlu haberini alalım sevinelim.çok merak ediyorum seni.benim telde sürekli açık bu sayfa online görünüyo olabilirim ama bakmaya hiç fırsatım olmadı 2gündür.test fln bişey yaptırmayı düşünüyor musun artıııııkkk???? Bn çatlayacağım senin yerine:))

Canım seni çok iyi anlıyorum 4-5gün önce aynı meraklılığı bende yaptım ama senin değerin yine iyi 10 un üstünde çıkmış benimki 6.2çıktı ve düştü.ama sen içini ferah tut.benim beta hcg m 10 un üstünde çıkmış olsaydı ben çok umutlanırsın.inşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun.

saüol canım Allah hepimize nasip etsin inşallah

Kızlar hala kırmızıları göremedim ben yaaa...

Kafayı yedim gidip gidip donuma bakıom hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…