ama hatırlarsan benim adetlerim düzensizdi
o yüzden benim belirsizliği daha kötü
alıştım buna ben
ya sizlerin desteğiyle kafamı dağıtıyorum biraz. yoksa rahatlayamıyorum.
ayy canım kıyamam ben sanarahat ol biraz :))
38s sen ne yaptın bu arada canım? gördün mü kırmızıları? inş. görmemişsindir?
Canım rahatlığının sırrını bana da söyle lütfen. aslında ben de kendime hayret ediyorum. cünkü ilk hamile kaldığımda hiç üstüne düşmemiştim. hatta ilk testimi adetim geçtikten 10 gün sonra yapmıştım. ve 5 ay sonra hamile kalmıştım. şimdi mümkün değil 10 gün falan durmam :)))))
Selam
Topiğinizde bana da yer var mı?
selam canım buyur gel var tabiki:)))
Adetim her ay 1 hafta kadar gecikir, yine 5 gün gecikti. Ama 5 gündür kahverengi çok hafif akıntım oluyor :44: Dün akşam test yaptım negatif çıktı. Her an adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor, ama gelen giden yok :44:
hmmm canım dr ye gittin mi hiç akıntın için yani bazısında her ay oluyomuş sende de mi her ay oluyor? bide neden çevrimdışı görünüyosun?
evet tatlım hatırlıyorum da adetlerin için ilaç kullanmanı söylemedi mi doktorun
İlk defa bu ay oluyor, doktora gitmedim çalışıyorum ve çok yoğunuz bu aralar :26: Profilim görünmez modda olduğu için çevrimdışı görünüyorum
doktorum rahim filmi çekti hormon testi yapıldı
ve dedi ki biraz belli bir süre ilişki deneyin dedi ondan sonra gerekirse ilaç veririm dedi
(yani denemeye devam )
ben de beklicem biraz
ihmal etme canım sen yine de.. ne olur ne olmaz kontrole gittiğinde mutlaka söyle doktoruna:)) anlladım canım :)) kaç yaşındasın ne zamandan beri istiyosun bebişi:))
24 yaşındayım, 3-4 aydır belki olur diye bekliyorum işte :) Mantıken biraz ertelemem lazım, borçlarımız falan bitene kadar... Hayırlısı dedik bakalım... Beni de listeye ekler misin? BAT'ım 18 Nisan..
ekledim tatlımhiç öyle düşünme ya rahat ol zaten bebişin zamanı gelince göbişine gelecek
canım değerlerin nasıl normal mi? bak eczaneden duphaston adlı ilacı alabilirsin adetlerini düzene sokar
Rabbimin takdirine bıraktım, hayırlısı ne zamansa o zaman versin :26:
Yine karnım ağrıyor ya, sanırım adet oluyorum bu sefer:44:
doktorum vermeden de ilaç kullanmam
ama bu kahve akıntı olayını yaşayan çok kişi var
yumurtlama akıntısı ( çok sevindim )
akıntı demek denemeye başla demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?