Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy canım kıyamam ben sana rahat ol biraz :))

Canım rahatlığının sırrını bana da söyle lütfen. aslında ben de kendime hayret ediyorum. cünkü ilk hamile kaldığımda hiç üstüne düşmemiştim. hatta ilk testimi adetim geçtikten 10 gün sonra yapmıştım. ve 5 ay sonra hamile kalmıştım. şimdi mümkün değil 10 gün falan durmam :)))))

bende bilmiyorum tatlım ya önceden çook sabırsızdım ama şimdi ben bile hayret ediyorum kendime:))

selam canım buyur gel var tabiki:)))

Adetim her ay 1 hafta kadar gecikir, yine 5 gün gecikti. Ama 5 gündür kahverengi çok hafif akıntım oluyor :44: Dün akşam test yaptım negatif çıktı. Her an adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor, ama gelen giden yok :44:

hmmm canım dr ye gittin mi hiç akıntın için yani bazısında her ay oluyomuş sende de mi her ay oluyor? bide neden çevrimdışı görünüyosun?

hmmm canım dr ye gittin mi hiç akıntın için yani bazısında her ay oluyomuş sende de mi her ay oluyor? bide neden çevrimdışı görünüyosun?

İlk defa bu ay oluyor, doktora gitmedim çalışıyorum ve çok yoğunuz bu aralar :26: Profilim görünmez modda olduğu için çevrimdışı görünüyorum

evet tatlım hatırlıyorum da adetlerin için ilaç kullanmanı söylemedi mi doktorun

doktorum rahim filmi çekti hormon testi yapıldı
ve dedi ki biraz belli bir süre ilişki deneyin dedi ondan sonra gerekirse ilaç veririm dedi
(yani denemeye devam )

ben de beklicem biraz

İlk defa bu ay oluyor, doktora gitmedim çalışıyorum ve çok yoğunuz bu aralar :26: Profilim görünmez modda olduğu için çevrimdışı görünüyorum

ihmal etme canım sen yine de.. ne olur ne olmaz kontrole gittiğinde mutlaka söyle doktoruna:)) anlladım canım :)) kaç yaşındasın ne zamandan beri istiyosun bebişi:))

doktorum rahim filmi çekti hormon testi yapıldı
ve dedi ki biraz belli bir süre ilişki deneyin dedi ondan sonra gerekirse ilaç veririm dedi
(yani denemeye devam )

ben de beklicem biraz

canım değerlerin nasıl normal mi? bak eczaneden duphaston adlı ilacı alabilirsin adetlerini düzene sokar

ihmal etme canım sen yine de.. ne olur ne olmaz kontrole gittiğinde mutlaka söyle doktoruna:)) anlladım canım :)) kaç yaşındasın ne zamandan beri istiyosun bebişi:))

24 yaşındayım, 3-4 aydır belki olur diye bekliyorum işte :) Mantıken biraz ertelemem lazım, borçlarımız falan bitene kadar... Hayırlısı dedik bakalım... Beni de listeye ekler misin? BAT'ım 18 Nisan..

24 yaşındayım, 3-4 aydır belki olur diye bekliyorum işte :) Mantıken biraz ertelemem lazım, borçlarımız falan bitene kadar... Hayırlısı dedik bakalım... Beni de listeye ekler misin? BAT'ım 18 Nisan..

ekledim tatlım hiç öyle düşünme ya rahat ol zaten bebişin zamanı gelince göbişine gelecek

ekledim tatlım hiç öyle düşünme ya rahat ol zaten bebişin zamanı gelince göbişine gelecek

Rabbimin takdirine bıraktım, hayırlısı ne zamansa o zaman versin :26:

Yine karnım ağrıyor ya, sanırım adet oluyorum bu sefer:44:

canım değerlerin nasıl normal mi? bak eczaneden duphaston adlı ilacı alabilirsin adetlerini düzene sokar

doktorum vermeden de ilaç kullanmam
ama bu kahve akıntı olayını yaşayan çok kişi var
yumurtlama akıntısı ( çok sevindim )
akıntı demek denemeye başla demek

Rabbimin takdirine bıraktım, hayırlısı ne zamansa o zaman versin :26:

Yine karnım ağrıyor ya, sanırım adet oluyorum bu sefer:44:

amin canım tabiki önce hayırlısını isteyelim:)) dur bakalım daha olmamışsın hiç belli olmaz :))

doktorum vermeden de ilaç kullanmam
ama bu kahve akıntı olayını yaşayan çok kişi var
yumurtlama akıntısı ( çok sevindim )
akıntı demek denemeye başla demek

canım doktoruna sor öyle kullan tabiki :)) eee başla o zaman şekerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…