anladım canım yumurtaların bi an önce harekete geçer umarım
şimdi bizim sağlık ocağını aradım orda beta testi yapılıomuş ama saat 8:30-10:00 arasıymış
yarında kapalı olduğuna göre çarşamba sabahı yaptırıorum demektir
canımmm adet belirtileri aynı zamanda hamilelik belirtisi olabilio biliosun dimi
kasık ağrısı bel ağrısı göğüs şişkinliği falan hepsi
ben daha yeniyim 2 haftadır korunmayı bıraktık
ama inşallah hepiniz hamilesindir çok sevinirim
Merhaba hanımlar ,
Ateş değerlerimde son günlerde ciddi artış var :)
21. gün 36.2
22. gün 36.2
23. gün 36.2
24. gün 37
25. gün 36. 6
26. gün 36.8
Bat günüm 24 nisan yani 2 gün kaldı,ateşimin artması iyiye işarettir değil mi? Bu şekilde hamiş kalanlar bilgi verirseniz sevinirim :)
Merhana canim evet test yapmaya beni bu yuksek ates yitti.. Batima son 2gun kala her sabah ayni saate olcuyordum 37.4 cikiyordu herseferinde. Birde batima son 1 gun kala aksam olctum o zamanda 37.7 cikmisti. Insalalh sende hamilesindir:)
merhaba kızlar benim başıma şöyle bir olay geldi adetime 3 gün var benim 3 gün öncede bayılmıştım 2 gün önce tansiyonum çok düştüğü çin doktora gittik bir sürü tahlil yaptılar hiç bişey çıkmadı en son beta hcg yaptık 1 çıktı yani negatif bu değer yükselebilirmi acaba hiç böyle şeyler yaşamadım çünkü ben kendimi çok kötü hissediyorum
canım kötü bi niyetin olmadığını anladım ben zaten şekerim:)) neyse boşverelim nasılsın bakim?
nasıl olayım her ay ümitle bekliyorum ve sonunda yine hüsran.
acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum bilemedim
Ayyy canım inşallah :)
Diğer belirtilerin nelerdi peki?
Diger belirtiler : kasik agrisi, bas donmesi, son zamanlarda sacim cok dokulmeye baslamisti, yorgunluk hissi, bacaklarim agriyordu, agzimda tuhaf tat vardi, ve her an biseyler yemek istiyodum. Bu kadar herhalde canim senin varmi baska belirti ?
gecen ay 25 martta adet oldum 30da bıttı ve bugun adet olmam gerekıyodu olmadım 2 gundur mıdem bulanıyo belım kasıklarım karnım ağrıyor göğsüm sızlıyor ve bebegımı emdırıyorum halen acaba bunlar adet sancısımı yoksa hamılelıkmı
Günaydın şulecim, inşallah hamişsindir :) Normalde senle bizim batlarımız aynıydı ama ben geç yumurtladım bu ay. Söylediğin belirtilere göre hamilesin gibi gözüküyor :) Kasıkların kaç gündür ağrıyor canım?
kasıklarım son bir haftadır ağrıyor canım.bakalım inş öyledir ama hayırlısını versin rabbim hepimiz için
canım hiç sıkma canını ya daha 3 günün var çıkmaması normal yani. sen adetinin geçmesini bekle ve de üzülme tamam mı
tahlil yaptırdığımda adetime 5 gün vardı olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum ama kendimi çok rahatsız hissediyorum adetim gelsede en azından şu sıkıntıyı bi atlatsam hayırlısıyla...
evet canım orası öyle hayırlısı allahtan.Bekleyip görcez.hayırlı bi haber alırsam zaten şu topiği koca koca harflerle süslerim artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?