Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah fazla bekletmez seni bebişin:)) canım biliyorum da kendimi kaptırmak istemiyorum aslında o yüzden bu kadar soğuk kanlı ve sabırlıyım:)) çarşamba güzel haberini bekliyorum şekerim:))

Merhana canim evet test yapmaya beni bu yuksek ates yitti.. Batima son 2gun kala her sabah ayni saate olcuyordum 37.4 cikiyordu herseferinde. Birde batima son 1 gun kala aksam olctum o zamanda 37.7 cikmisti. Insalalh sende hamilesindir:)

Merhana canim evet test yapmaya beni bu yuksek ates yitti.. Batima son 2gun kala her sabah ayni saate olcuyordum 37.4 cikiyordu herseferinde. Birde batima son 1 gun kala aksam olctum o zamanda 37.7 cikmisti. Insalalh sende hamilesindir:)

Ayyy canım inşallah :)
Diğer belirtilerin nelerdi peki?

merhaba kızlar benim başıma şöyle bir olay geldi adetime 3 gün var benim 3 gün öncede bayılmıştım 2 gün önce tansiyonum çok düştüğü çin doktora gittik bir sürü tahlil yaptılar hiç bişey çıkmadı en son beta hcg yaptık 1 çıktı yani negatif bu değer yükselebilirmi acaba hiç böyle şeyler yaşamadım çünkü ben kendimi çok kötü hissediyorum

canım hiç sıkma canını ya daha 3 günün var çıkmaması normal yani. sen adetinin geçmesini bekle ve de üzülme tamam mı

canım kötü bi niyetin olmadığını anladım ben zaten şekerim:)) neyse boşverelim nasılsın bakim?

nasıl olayım her ay ümitle bekliyorum ve sonunda yine hüsran.
acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum bilemedim

nasıl olayım her ay ümitle bekliyorum ve sonunda yine hüsran.
acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum bilemedim

canım üzme kendini.. rabbim ne zaman isterse o zaman verir. sen bol bol dua et ve umudunu kaybetme o yeter

Ayyy canım inşallah :)
Diğer belirtilerin nelerdi peki?

Diger belirtiler : kasik agrisi, bas donmesi, son zamanlarda sacim cok dokulmeye baslamisti, yorgunluk hissi, bacaklarim agriyordu, agzimda tuhaf tat vardi, ve her an biseyler yemek istiyodum. Bu kadar herhalde canim senin varmi baska belirti ?

gecen ay 25 martta adet oldum 30da bıttı ve bugun adet olmam gerekıyodu olmadım 2 gundur mıdem bulanıyo belım kasıklarım karnım ağrıyor göğsüm sızlıyor ve bebegımı emdırıyorum halen acaba bunlar adet sancısımı yoksa hamılelıkmı

Diger belirtiler : kasik agrisi, bas donmesi, son zamanlarda sacim cok dokulmeye baslamisti, yorgunluk hissi, bacaklarim agriyordu, agzimda tuhaf tat vardi, ve her an biseyler yemek istiyodum. Bu kadar herhalde canim senin varmi baska belirti ?

5 dk önce yemek yemiş olsamda sanki hiç yememişim gibi acıkıyorum sürekli....
ağzım çok kuruyor ve çok su içiyorum...haliyle sık sık idrara çıkıyorum :)
Benim göğüslerim küçüktür,normalde regl olduğumda ağrı veya şişme olmaz,onlarda bir tuhaf ;çok hassas ve dokununca hafif bir ağrı oluyor...
Aşırı yorgun hissediyorum,kollarım,bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarımda sanki şişlik var gibi...

Son düzenleme:

canım bebeğin kaç aylık?genelde gebelikle adet belirtileri hemen hemen aynı tatlım..ayırt etmek zor

kasıklarım son bir haftadır ağrıyor canım.bakalım inş öyledir ama hayırlısını versin rabbim hepimiz için

canım hiç sıkma canını ya daha 3 günün var çıkmaması normal yani. sen adetinin geçmesini bekle ve de üzülme tamam mı

tahlil yaptırdığımda adetime 5 gün vardı olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum ama kendimi çok rahatsız hissediyorum adetim gelsede en azından şu sıkıntıyı bi atlatsam hayırlısıyla...

tahlil yaptırdığımda adetime 5 gün vardı olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum ama kendimi çok rahatsız hissediyorum adetim gelsede en azından şu sıkıntıyı bi atlatsam hayırlısıyla...

canım başka şeyler düşün stres yapma. hayırlısı de geç:)))

evet canım orası öyle hayırlısı allahtan.Bekleyip görcez.hayırlı bi haber alırsam zaten şu topiği koca koca harflerle süslerim artık inşallah

evet canım orası öyle hayırlısı allahtan.Bekleyip görcez.hayırlı bi haber alırsam zaten şu topiği koca koca harflerle süslerim artık inşallah

ayy inşallahhh güzelimmm:))))) bu arada yaşın kaç? listede yoksunda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…