Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah maşallah allah dahada çoklarını duyurmak nasip etsin inşallah.bakalım sıra nezaman bize gelecek uğur getirir belki burasıda kimbilir

amin canım bu topiği daha geçen ay açtım ve arkadaşlarıma uğurlu geldi:)) inşallah sanada gelir tatlım

apranaksımı yuttum :) kendime geldim 6. ayıda geride bıraktım kızlar olmadı geriye dönük yazılanları okudumda herkeste bi belirti arayışı varyaaa Allah yardımcımız olsun ama keşke yapmasak böyle sonra üzülüyoruz çok (en azından ben öyle oluyorum herşeyi hamileliğe yoruyorum sonra kırmızılar gelince üzülüyorum bugünki gibi ) 38s senin ilk defamı böyle gecikiyo tatlım?

canım regl mi oldun( geçen ay gecikmişti mevsimsel olarak bu ay normale dönmesi gerekiyodu ama henüz olmadım

kızlar mrb listeyi beni de ekler misiniz? sat 21 mart hala adet olmadım idrar tahlilim negatif maalesef bel ve kasıklarımda anormal ağrım var sanırım adet gecikmesi puff (

kızlar mrb listeyi beni de ekler misiniz? sat 21 mart hala adet olmadım idrar tahlilim negatif maalesef bel ve kasıklarımda anormal ağrım var sanırım adet gecikmesi puff (

mrb canım hoş geldin:)) tabi eklerim yaşını ve batını yazar mısın? bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah üzülme hiç tatlım:))

Son düzenleme:

vardır bi hikmeti canım benim üzme kendini evet kendimizi çok dinliyoruz aslında sonrasındada çok üzülüyoruz bende öyleyim işte hayırlısı allahtan

canım regl mi oldun( geçen ay gecikmişti mevsimsel olarak bu ay normale dönmesi gerekiyodu ama henüz olmadım

evet canım benim hayırlısı diyorum yine napıyım ayın 27sinde doktora gidicem artık umarım mevsimsel değil bebekseldir canım yaa :)

vardır bi hikmeti canım benim üzme kendini evet kendimizi çok dinliyoruz aslında sonrasındada çok üzülüyoruz bende öyleyim işte hayırlısı allahtan

ilk kırmızıları görünce üzülüyorumda sonra geçiyor..Allah gönlümüze göre versin bekliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…