eklememişler beni napimmmyaşım 26 canım
Evet hamilelik belirtileri benimkilerle hemen hemen ayni insallah hamilesindir ne zaman test yapicaksin ?
bu çok komik oldu şimdi doğruya en söylemedim 26 nisan bat ekle benide ozaman
teşekkür ederim canım bu arada bu topicte hamile olanlar varmı acaba ?
evet canım listemizde şimdiden 10 tane hamişimiz var:)))
maşallah maşallahallah dahada çoklarını duyurmak nasip etsin inşallah.bakalım sıra nezaman bize gelecek uğur getirir belki burasıda kimbilir
amin canım bu topiği daha geçen ay açtım ve arkadaşlarıma uğurlu geldi:)) inşallah sanada gelir tatlım
ayy ağzından bal damlıyo inşallah darısı tüm isteyenlerin başına artık
apranaksımı yuttum :) kendime geldim 6. ayıda geride bıraktım kızlar olmadı geriye dönük yazılanları okudumda herkeste bi belirti arayışı varyaaa Allah yardımcımız olsun ama keşke yapmasak böyle sonra üzülüyoruz çok (en azından ben öyle oluyorum herşeyi hamileliğe yoruyorum sonra kırmızılar gelince üzülüyorum bugünki gibi) 38s senin ilk defamı böyle gecikiyo tatlım?
kızlar mrb listeyi beni de ekler misiniz? sat 21 mart hala adet olmadım idrar tahlilim negatif maalesefbel ve kasıklarımda anormal ağrım var sanırım adet gecikmesi puff (
apranaksımı yuttum :) kendime geldim 6. ayıda geride bıraktım kızlar olmadı geriye dönük yazılanları okudumda herkeste bi belirti arayışı varyaaa Allah yardımcımız olsun ama keşke yapmasak böyle sonra üzülüyoruz çok (en azından ben öyle oluyorum herşeyi hamileliğe yoruyorum sonra kırmızılar gelince üzülüyorum bugünki gibi) 38s senin ilk defamı böyle gecikiyo tatlım?
canım regl mi oldun( geçen ay gecikmişti mevsimsel olarak bu ay normale dönmesi gerekiyodu ama henüz olmadım
vardır bi hikmeti canım benim üzme kendini evet kendimizi çok dinliyoruz aslında sonrasındada çok üzülüyoruz bende öyleyim işte hayırlısı allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?