Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar yardım lütfen

BAT ım bugün,Pahalı olan erken gebelik testlerinden alıp yapsam kesin sonuç verir mi sizce?

canım yarını bekle bence sabah ola hayrola
şu bat günü bi atlat yarına çık testini yap ve bize hayırlı haberleri ver

kızlar ben hamileyim :)

gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin size

buschy ay dını doğru yazdımmı
anlat bakalım neler hissediosun nasıl bi duygu

vallaha anlatılmaz yaşanır güzelim ya :) heyecan var korku var karışık :))

Hanımlar yardım lütfen

BAT ım bugün,Pahalı olan erken gebelik testlerinden alıp yapsam kesin sonuç verir mi sizce?

güzelim pahalı olan erken gebelik testlerinden alma hiç. git bugün bir sağlık ocağına kan ver yarına alırsın kesin sonuçları...ben batıma 1 gün kala kan verdim çıktı :)

Hanımlar günaydın,

Dün akşam işten eve giderken o pahalı olan testlerden aldım,sabah yaptım. Sonuç : Negatif
Ama hala regl olmadım,gelen giden bişey yok offf yaaa bunaldım...
Böyle bir şey yaşayıp ; kanda pozitif çıkan var mıdır acaba?

canım belki mevsimsel bi gecikme olabilir evet böle negatif çıkan kanda pozitif olanlarda var bnce bian önce kan testi yaptır için rahat etsin

günaydın

canım bence dayanabilirsen 1-2 gün daha bekle derim

canım belki mevsimsel bi gecikme olabilir evet böle negatif çıkan kanda pozitif olanlarda var bnce bian önce kan testi yaptır için rahat etsin

Benim reglim normalde hiç gecikmez böyle,ya stres yaptım,yada senin dediğin gibi mevsimsel olablir canım...

günaydın

canım bence dayanabilirsen 1-2 gün daha bekle derim

Cumartesi sabahına kadar bekleyeyim diyorum,o zamana kadar olmazsam kan testi yaptırırım artık canım benim

çok teşekkür ederim güzelim canım hiç stres yapma ya bebişin sağlıklıdır inşallah annesi

günaydın canım stres yapma tatlım ya çıkmamış olabilir sen umudunu katbetme ve sabırlı ol canım:))

iyi yaparsın canım kesin sonuç almış olursun (ama stres yapmadan bekle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…