Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çekmez miyiz ya şimdiden sevindirik oldum ben bana da mayısta hamiş kalacakmışım gibi geliyor niyeyse çoktan beri böyle bi his var içimde

rabbim hayır etsin ben bugün sağlık ocağına girmeden nerdeyse hatim ettim
hayırlı sonuçlar olsun diye
ama tabiiki hisleri de yabana atmamak lasım

merhaba arkadaşlar bende 4yıllık evliyim hiç hamile kalamadım yarın tüpbebek için hastahaneye gidicez ne olur dua edin
canımm bütün dualarımız seninle tüpbebek sabır işi bol bol dua et sabırlı ol moralini en üstte tut olur mu
benim görümcem de tüp bebek yaptırdı allaha şükür şimdi 5 aylık hamile
inşallah senden de güsel haberler alırız
gelişmeleri yaz olur mu

inşallah canım:)) ayy hadi bakalım ya inşallah bebişin vardır şöyle boooollll değerli bi sonuç alırsın

tabi yazarım umarım pozitif bi cvp alırım rabbim herkese nasip etsin inş sonrada bana

ben şimdi çıkıyorum sonra girerim öpüyorum... azıcık özleteyim kendimi tabi özleyen varsa

Hanımlar yardım lütfen

BAT ım bugün,Pahalı olan erken gebelik testlerinden alıp yapsam kesin sonuç verir mi sizce?

Hanımlar yardım lütfen

BAT ım bugün,Pahalı olan erken gebelik testlerinden alıp yapsam kesin sonuç verir mi sizce?

canım yumurtlama dönemin şaşmadıysa, yani gerçekten batın bugünse, kesin çıkar :) Sen iki tane al da kontrol edersin yine. Hadi hayırlısı olsun, inşaallah hamişsindir. Belirtilerin var mı?

canım yumurtlama dönemin şaşmadıysa, yani gerçekten batın bugünse, kesin çıkar :) Sen iki tane al da kontrol edersin yine. Hadi hayırlısı olsun, inşaallah hamişsindir. Belirtilerin var mı?

Dün doktora gittim ilk defa yumurtalıklarıma baktırmak için,alttan muayene etti yurmurtalıkların ve rahmin güzel,sağda bir yumurtan çatlamış hatta gününde dedi... sadece azıcık akıntı problemin var dedi ama anlamadım benim öyle çok akıntım yok ki
Hatta akıntı için ilaç yazdı " ama adet olursan ilacı alıp kullanırsın,adet olup olmayacağın net değil " dedi... 28 günde bir düzenli regl olurum ben... Arkadaşım kendi doktoruna götürdü beni,doktorun tüm konuşmalarını oda duydu.. Hatta doktorun odasından çıkınca " doktor hanım bebiş olabilir demek istedi sanki,ben öyle hissettim " dedi bana

Karnım azıcık ağrıyor... ama sabahtan beri belim felaket ağrıyor,tuvalete gitmeye korkuyorum kırmızıları görürüm diye valla canım....
İnşallah hamişimdir ya dua et ne olur

Amiiiin canım inşaallah, bana da hamişsin gibi geldi anlattıklarından. Hastaneye gitmişken bir kan verseydin keşkee, aklnda hiç soru kalmazdı. Ay hadi inşaallah canım...

Amiiiin canım inşaallah, bana da hamişsin gibi geldi anlattıklarından. Hastaneye gitmişken bir kan verseydin keşkee, aklnda hiç soru kalmazdı. Ay hadi inşaallah canım...

Ay hadi inşallah seninde hissettiğin gibi olur
Ne bileyim negatif çıkarsa diye korktum

Ay hadi inşallah seninde hissettiğin gibi olur
Ne bileyim negatif çıkarsa diye korktum

Bebişim hiç korkma, şurda batına çok az kalmış zaten, olursa ne güzel olur, olmazsa da rabbim doğru zamanı bizden daha iyi bilendir muhakkak. İçini ferah tut tamam mı?

Bebişim hiç korkma, şurda batına çok az kalmış zaten, olursa ne güzel olur, olmazsa da rabbim doğru zamanı bizden daha iyi bilendir muhakkak. İçini ferah tut tamam mı?

Tamam canım,çok sağol
Eeee senin batında benim gibi bugündü,sende ne var ne yok?

Son düzenleme:
İnşallah kısa zamanda tüm dileyenler bu sevinci yaşar. ben aslında adetten 5 gün önce öğrendim idrar testi çok çok silikti kan verdim çok düşük 13 çıktı doktor bişey diyemeyiz dedi.dün tam bat günümdü ve test yaptım kopkoyu iki çizgi gördüm tekrar kan verdim değerim güzel güzel yükselmişti :))
Belirtilere gelince herkeste değişir derler ama adet tarihime göre çok erkenden başlayan göğüs şişliği,beyaz akıntı vardı. bir de karnımda gerginlik hissediyodum farklı bşeyler olduğunu anlıyo insan yaşayınca mutlaka anlarsınız. adetime 2-3 gün kala adet ağrım oldu çok,ümitsizliğe kapıldım ama şükür ki normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…