Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Adetten 5 gün önce yaptığın ilk idrar testi ucuz olanlardan mıydı,yoksa 8-10 günde çıkaran erken gebelik testi miydi canım benim

peki öyleyse canım ekledim seni de tekrar hoş geldin aramıza inşallah sanada uğur getirir listemiz

İnşallah. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Asker dönüşü müthiş bir hediye olur eşimede banada bir bebiş haberi

İnşallah. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Asker dönüşü müthiş bir hediye olur eşimede banada bir bebiş haberi

ayy hemde süper olur valla inşallah bebişin hemen gelir:)) asker yolu mu bekliyosun güzelim kıyamam ben sana

kızlar bat ıma 5 gün kaldı ama kasık ağrılarım dışında hiç bi belirtim yok..geçen ay hamilelliğe dair bütün belirtileri yaşayıp adet olmuştum..bu ay da tık yok..hamilemiyim ki acaba:):)

Herkese iyi aksamlarr, hamile olan iki arkadasimizida kutluyorum insallah sag salim kucaginiza alirsiniz :)

38s cok guzel bi paylasim olmus

Bu arada kizlar biraz stressliyim yarin doktorda ilk randevu bakalim nolcek :) hayirlisi olsun insallah sagliklidir bebegimm

kızlar bişey sorucam lütfen yardımcı olun ben yumurtladıktan 14 gün sonra regl oluyorum bu ay 12sinde yumurtladım yani 26sında regl olmam lazım ayın 23 ünde test yaptım negatifti hamile olma ihtimalim yok dimi geçen ay 30 unda olmuştum

canım kan tahlili kesin sonuç verir ama idrar testi için adet gecikmesini beklemek en garantisi..şuan kesin bişe söleyemezsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…