İnşallah kısa zamanda tüm dileyenler bu sevinci yaşar. ben aslında adetten 5 gün önce öğrendim idrar testi çok çok silikti kan verdim çok düşük 13 çıktı doktor bişey diyemeyiz dedi.dün tam bat günümdü ve test yaptım kopkoyu iki çizgi gördüm tekrar kan verdim değerim güzel güzel yükselmişti :))
Belirtilere gelince herkeste değişir derler ama adet tarihime göre çok erkenden başlayan göğüs şişliği,beyaz akıntı vardı. bir de karnımda gerginlik hissediyodum farklı bşeyler olduğunu anlıyo insan yaşayınca mutlaka anlarsınız. adetime 2-3 gün kala adet ağrım oldu çok,ümitsizliğe kapıldım ama şükür ki normalmiş
ucuz olanlardan. ama çooook hayali bi çizgiydi. ama yine de ordaydı :)
Sağol güzelim hayırlısıyla inşallah 26 yaşımdayım.
kızlar ben hamileyim :)
Tabi çok sevinirim 14 mayıs
peki öyleyse canım ekledim seni de tekrar hoş geldin aramızainşallah sanada uğur getirir listemiz
İnşallah. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinAsker dönüşü müthiş bir hediye olur eşimede banada bir bebiş haberi
allah mutluluğunuzu bozmasın canım.. tamam tatlım çok sağol ya bende seni seviyorum sende iyiki varsınkendine iyi bak görüşürüz
Hamileyiiiimmmm
sabah ilk idrar çok belirsizdi,ikinci idrarla yeniden yaptım daha belirgindiPeki sabah erkenden mi yaptın ilk testi,gün içinde mi?
kızlar ben hamileyim :)
Hamileyiiiimmmm
kızlar bişey sorucam lütfen yardımcı olun ben yumurtladıktan 14 gün sonra regl oluyorum bu ay 12sinde yumurtladım yani 26sında regl olmam lazım ayın 23 ünde test yaptım negatifti hamile olma ihtimalim yok dimi geçen ay 30 unda olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?