bendeeeeeeburda sizlerle konusmaktan zevk alıyorum
happyms sen hangi ildesin kaç yaşındasın?
ya canım bak googleda bikaç yere baktım yazıyor yani işi abartmamak lazım uzun süreli yapınca yan etkısı olurmus ama bu kür birkaç günlük yapılcak bişi zaten sanırım..
38s canım gizeminde dediği gibi sen doktora git günün birinde illaki test yaptırcan geciktirme canım
ben bursalıyım canım 23 yasındayım seen?
ben bursalıyım canım 23 yasındayım seen?
sağol canım düşündüğün içincanım başlamadan önce dr ye sorun yazmışlardı bende bayağı bi araştırdım da ondan söylüyorum
slm 38 nasılsın? ne oldu bir şey var mı? Bu arada arkadaş soğan küründen bahsetmiş. İlk önce tabiki doktora gitmek lazım. Eğer bir şey yoksa soğan kürünü kullanabilir. Zaten kürünün süresi var. Ama ilk önce doktor. Bende bekliyorum 31 martı. İkinci gebeliğim olcak ama çok heyecanlıyım. Daha çok varrr poffff
slm 38 nasılsın? ne oldu bir şey var mı? Bu arada arkadaş soğan küründen bahsetmiş. İlk önce tabiki doktora gitmek lazım. Eğer bir şey yoksa soğan kürünü kullanabilir. Zaten kürünün süresi var. Ama ilk önce doktor. Bende bekliyorum 31 martı. İkinci gebeliğim olcak ama çok heyecanlıyım. Daha çok varrr poffff
eğer bişey yoksayı anlamadım define 09 eet süresi 15 gün ilk başladığında arastırdım inş our bebegin heyecan omazmı ya ayyy bn ne zamn yaşıcam?
Birşey olmazsa dediğim allah korusun ne bilim mesela rahim ağızında yara değişik kist türü var tüplerde tıkanlık.. bunlar tabi soğan kürüyle geçmez bunlar doktorluk işi. soğan kürü iltihap olduğu zaman yani akıntın varsa bazı kist türleri temizliyor. Bende akıntı oluyordu doktora gittim bana fitil vermişti bir de antibiyotik kullanmama rağmen bir türlü geçmiyordu yani belli süre iyi oluyordum tekrar başlıyordu biz 3 ay öyle uğraşmıştık. en sonunda soğan kürünü kullanmıştım hatta adetim ilk gününde başlamıştım (gerçeği 7. gün başlanması gerekiyormuş) inan 2. gününmde benden parça parça birşeyler geldi 2 gün sürdü. biraz korktum tabii ama o ay hamile kaldım şimdi 3,5 yaşında kızım var. Belki insanlar cahil diyebilirler ama zaten ilaçlarda bitkiler üzerinden yapılıyor, ki buda en doğal şekli. Umarım hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Bende vallahi heyecanla bekliyorum. Şu anda vücudumda bir değişiklik yok. :2:
ben bursaya gelmiştm gecen yıl günü birlik ayyy sadece yorgunluğumu hatrlıorm yaniarkadaşım toki konutlarında oturuyo onun dgunune gelmiştim:)
Bende vallahi heyecanla bekliyorum. Şu anda vücudumda bir değişiklik yok. :2:
tabi düğün oldugu ıcın koşuşturmayla geçmiştir sen birde gezmeye gelbende okadar yere gittim bi ankara birde izmire gitmek kısmet olmadı. ankarayı sadece ucakla geçerken tepeden gördüm diyebilirim:)
eet aynn öle koşturma gercekten sabh indm kuafr dğün aksam çktm ankaraya geldm flan ayyy mahvlmştm((
kızlar ben şimdi doktorumu degiştiriyorum başka bir doktor buldum ameliyattan sonra ik kez gidicem bebek için ne yapmaıyım sizce doktorumn işlemlerimi hızlandırması için ne söylemeliyim bebek iin ilk kez gttiğinizde ne yaptınz bu konuda yardımcı olur musunuz?
canım ben ilk gittiğimde rahmime baktı, adetin 2. günü gelmemi istemişti kan aldılar değerlerime filan bakmıştı. her dr aynı işlemi yaptıktan sonra sonuçlara göre tedaviye başlıyorlar
anladım canım bnm reglm 14 de bitti kntroe gttim dktruma kist için suan sorun yok demişti nasıl yapsamki ya
bence önce doktoruna güven canım güvenemiyorsan öyle değiştir derim ben
doktoruma güvenmediğim için değiştirme kararı aldım savsaklıo gbi gelio ilgienmio pek yardımcı olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?