Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kürü zaten 15 gün yapıosn oda kişstiş eritmesin için am abn zaten yeni amliyat odum tekrarlamasın bastırsın hemde hamile kalım die başladım bir kaç yerde kanaması olan omuş bnde şuanda bişey yok demekki kistim henüz başlamamışDDD

sağol canım düşündüğün için canım başlamadan önce dr ye sorun yazmışlardı bende bayağı bi araştırdım da ondan söylüyorum

slm 38 nasılsın? ne oldu bir şey var mı? Bu arada arkadaş soğan küründen bahsetmiş. İlk önce tabiki doktora gitmek lazım. Eğer bir şey yoksa soğan kürünü kullanabilir. Zaten kürünün süresi var. Ama ilk önce doktor. Bende bekliyorum 31 martı. İkinci gebeliğim olcak ama çok heyecanlıyım. Daha çok varrr poffff

eğer bişey yoksayı anlamadım define 09 eet süresi 15 gün ilk başladığında arastırdım inş our bebegin heyecan omazmı ya ayyy bn ne zamn yaşıcam?

iyiym canım daha gelen giden yok:) ayyy inş olur... sen nasılsın

eğer bişey yoksayı anlamadım define 09 eet süresi 15 gün ilk başladığında arastırdım inş our bebegin heyecan omazmı ya ayyy bn ne zamn yaşıcam?

Birşey olmazsa dediğim allah korusun ne bilim mesela rahim ağızında yara değişik kist türü var tüplerde tıkanlık.. bunlar tabi soğan kürüyle geçmez bunlar doktorluk işi. soğan kürü iltihap olduğu zaman yani akıntın varsa bazı kist türleri temizliyor. Bende akıntı oluyordu doktora gittim bana fitil vermişti bir de antibiyotik kullanmama rağmen bir türlü geçmiyordu yani belli süre iyi oluyordum tekrar başlıyordu biz 3 ay öyle uğraşmıştık. en sonunda soğan kürünü kullanmıştım hatta adetim ilk gününde başlamıştım (gerçeği 7. gün başlanması gerekiyormuş) inan 2. gününmde benden parça parça birşeyler geldi 2 gün sürdü. biraz korktum tabii ama o ay hamile kaldım şimdi 3,5 yaşında kızım var. Belki insanlar cahil diyebilirler ama zaten ilaçlarda bitkiler üzerinden yapılıyor, ki buda en doğal şekli. Umarım hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.

anladım canmım bn 17 ocakta ameliyat oldum kist ameliyatı tüplerim açık suan kistm temziendi patolojm temiz geldi bir sıkıntı yok suanda ama tekrrlaya bilir çikolata kisti odugu için yzden tekrrlamasın die başladım zaten ertsn engel olsun hemde bebişim olsun die:) sopğan suyu içerken hamile kaldın galiba dmi?inş en kısa sürede alırız bebişlerimizi kucagımıza teşekkr edrm ilgin için:)

ben bursaya gelmiştm gecen yıl günü birlik ayyy sadece yorgunluğumu hatrlıorm yani arkadaşım toki konutlarında oturuyo onun dgunune gelmiştim:)

tabi düğün oldugu ıcın koşuşturmayla geçmiştir sen birde gezmeye gel bende okadar yere gittim bi ankara birde izmire gitmek kısmet olmadı. ankarayı sadece ucakla geçerken tepeden gördüm diyebilirim:)

Bende vallahi heyecanla bekliyorum. Şu anda vücudumda bir değişiklik yok. :2:

define yavrunu allah bağışlasın analı babalı büyütsün 2.-3. sü yok bu işin bence hepsi ayrı bir heyecandır zaten inş 2 . yavrunada kavusursun tez zamanda..

kızlar ben şimdi doktorumu degiştiriyorum başka bir doktor buldum ameliyattan sonra ik kez gidicem bebek için ne yapmaıyım sizce doktorumn işlemlerimi hızlandırması için ne söylemeliyim bebek iin ilk kez gttiğinizde ne yaptınz bu konuda yardımcı olur musunuz?

canım ben ilk gittiğimde rahmime baktı, adetin 2. günü gelmemi istemişti kan aldılar değerlerime filan bakmıştı. her dr aynı işlemi yaptıktan sonra sonuçlara göre tedaviye başlıyorlar

canım ben ilk gittiğimde rahmime baktı, adetin 2. günü gelmemi istemişti kan aldılar değerlerime filan bakmıştı. her dr aynı işlemi yaptıktan sonra sonuçlara göre tedaviye başlıyorlar

anladım canım bnm reglm 14 de bitti kntroe gttim dktruma kist için suan sorun yok demişti nasıl yapsamki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…