günaydın herkese bn dün itibari ile soğan kürüne başladım bakaım ne olcak çok merak ediyorum.... 38 s naılsın var mı bişey bugün?
inş gizemcim görcez bakalım 1 haftaya...rabbimin verdiği herşey şifalı faydalı ama soğanın faydaları cok fazla umarım şifa derdinize derman olur canlarım
inş artık kist agrı filan yaşamak istemiorm tabi ameliyat hazırlık filan
amin canım hiç bunlar olmadan inş hamiş kalıverirsin
günaydın herkese bn dün itibari ile soğan kürüne başladım bakaım ne olcak çok merak ediyorum.... 38 s naılsın var mı bişey bugün?
günaydın canım iyiyim sen nasılsın ben daha olmadım yaaaa...........
iim tatlım bnde soğan kürüne başladım onu denicem bakalm ya doktora görünsene niye bekiosn başka bişey çıkmasın bu seferde tatlım belkide idrrda çkmamıştr kan ver bakalm bir görün doktora
aynen canım ya bazen testte cıkmıyor diyorlar kanda cıkıyormus sen bir kan testi yaptırsana
canım bilmiyorum nedense dr ye gitmek istemiyorum. soğan kürüne başlamadan dr ye bi sorsaydın canım ya ben soracam öyle başlicam ne olur ne olmaz
bilmiorm ya valla herkes o şekilde hjamile kalmış bişraz cahillik edip kmsseye sormadan başladım ama soğan sonçta nasıl bir zararı olcakki ama bnce gt böle olmaz allh korusun belki başka bişey vardır...
bilmiorm ya valla herkes o şekilde hjamile kalmış bişraz cahillik edip kmsseye sormadan başladım ama soğan sonçta nasıl bir zararı olcakki ama bnce gt böle olmaz allh korusun belki başka bişey vardır...
sağol canım düşündüğün içincanım başlamadan önce dr ye sorun yazmışlardı bende bayağı bi araştırdım da ondan söylüyorum
ya canım bak googleda bikaç yere baktım yazıyor yani işi abartmamak lazım uzun süreli yapınca yan etkısı olurmus ama bu kür birkaç günlük yapılcak bişi zaten sanırım..
38s canım gizeminde dediği gibi sen doktora git günün birinde illaki test yaptırcan geciktirme canım
anladım canmım zaten perşembe günü dktor randevum var bakalım ozmn sorarm o zmna kadarda içersem sıkıntı olma hralde bir kaç günden
bendeeeeeeburda sizlerle konusmaktan zevk alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?