Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kan testi mi negatifti canım

idrar testi yapmıştım kan testi için hala bekliyorum geçen ay da bi heves gitmiştim tırt çıktı o yüzden biraz daha bekleme taraftarıyım. belki bi daha idrar yaparım bel ve kasık ağrım var ama memişler de bi ağrı yok böle oluyo ya sinir oluyorum

Kızlar dün öğleden beri feci bir baş ağrım var. Sadece başımın sağ tarafında ağrı. Dün erken yattım ama sabah kalktığımda ağrı yerinde duruyordu. Şu an felaket haldeyim. Ağrı kesici içmiyorum ya hamileysem diye. Gebelikte kullanılan ağrı kesici var mı artık 2. gün dayanamayacağım ağrıya. İş yerindeki verimim de düşüyor. Adet günüme 3 gün var.

canım benim de göğüs ağrım daha bugün başladı...batın geçtiyse yaptır hemen kan testi bence

Kizlarrr doktordan geldik yenice :) keseyi gordum kalp atislarini zorda olsa duyduk o ani hic biseye degismem allahim herkese nasip etsin cok guzel bi duygu :) bebesim daha cok kucuk 6mm suan :)

ayy güzelim herşeyin yolunda olmasına çoook sevindim allah mutluluğunu bozmasın tatlım kendine çook iyi bak fazla yorma kendini sen iki canlısın

test yaptım ama negatifti testin üzerine hala gelmedi 21 de olmam gerekti.bugün tekrar alıp yapsam mı diye düşünüyorum ya da direk doktora mı gitsem pufff

canım biraz sabırlı ol belki geç döllenme olmuştur belki test yanlıştır:))

canım geçmiş olsun ya akşam eve gidince erkenden bi duş al sessiz bi yerde güzel bi uyku uyu. birde güzel şeyler düşün mutlu olduğun anları düşünerek gülümse. eminim işe yarayacak

Kizlarrr doktordan geldik yenice :) keseyi gordum kalp atislarini zorda olsa duyduk o ani hic biseye degismem allahim herkese nasip etsin cok guzel bi duygu :) bebesim daha cok kucuk 6mm suan :)

Hoşgeldin canım ayy maşşallahhhhhh nazar değmesin.başkasının bebeğinin kalp atışını bile duymak duygulandırıyor insanı kendiminkinde ne yapacağım bilmem walla:)))) kurban olduğum rabbim 6mm in içine bir kalp koyuyorbide onu attırıyor:) canım adına çok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.bize böyle güzel haber vermeye devam et emi

Hekese tesekurler :)
Seesozden evet cok degisik bi duygu zaten duyar duymaz hemen aglamaya basladim acayip biseydi icinde bi canin olmasi !
38s evet hic bisey yapmiyorum zaten esimde saolsun cok yardimci :)

kızlar mrh naılsınız aarada bir girebiliyorum sizi unutmadım aklımdasınız
38s bat cetvelinde düzeltme yapar mısın " adet günü belirsiz ya da düzensiz" diye
Ayrıca yaşım 28

Son düzenleme:
günaydın hanımlar..bakıyorumda herkes horul horul uyuyor :) valla biz babamızı işe yolladık,kahvaltımızı yaptık,şimdi ben türk kahvemi alıp pc başına geçtim,oğluşta keloğlana bakıyor :)))şimdi anneee anneeeee diye gelir..arasıra teftişe geliyor,bakıyor tekrar gidiyor sıpam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…