aminnn birdaha yaşamak istiyorum o güzel duygularııısaglıkla büyüyüün inşallah aminnn
kan testi mi negatifti canım
idrar testi yapmıştım kan testi için hala bekliyorum geçen ay da bi heves gitmiştim tırt çıktı o yüzden biraz daha bekleme taraftarıyım. belki bi daha idrar yaparım bel ve kasık ağrım var ama memişler de bi ağrı yok böle oluyo ya sinir oluyorum
Kizlarrr doktordan geldik yenice :) keseyi gordum kalp atislarini zorda olsa duyduk o ani hic biseye degismem allahim herkese nasip etsin cok guzel bi duygu :) bebesim daha cok kucuk 6mm suan :)
test yaptım ama negatiftitestin üzerine hala gelmedi 21 de olmam gerekti.bugün tekrar alıp yapsam mı diye düşünüyorum ya da direk doktora mı gitsem pufff
Kızlar dün öğleden beri feci bir baş ağrım var. Sadece başımın sağ tarafında ağrı. Dün erken yattım ama sabah kalktığımda ağrı yerinde duruyordu. Şu an felaket haldeyim. Ağrı kesici içmiyorum ya hamileysem diye. Gebelikte kullanılan ağrı kesici var mı artık 2. gün dayanamayacağım ağrıya. İş yerindeki verimim de düşüyor. Adet günüme 3 gün var.
Kizlarrr doktordan geldik yenice :) keseyi gordum kalp atislarini zorda olsa duyduk o ani hic biseye degismem allahim herkese nasip etsin cok guzel bi duygu :) bebesim daha cok kucuk 6mm suan :)
Belki de hiç bebeğim olmayacak, öyle hissediyorum..
Günaydın hanımlarrrr,
Nasılsınız bakalım?
sealion sende erkencisin..sen ne yapıyorsun anlat..
ben geldimmmm
Günaydın canım hoşgeldiinnn:)) nasılsın??
ben geldimmmm
Günaydın canım hoşgeldiinnn:)) nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?