Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tsk ederim canım mesela nasıl yöntemler ))

Ne demek tatlım dur iki arkadaşım ve iki yengem daha yeni bıraktırdı bebeklerine onlara sorayım sana söyleyim:))) çok ahin yöntemler değildir inşallah

bende seni yerim bebişim benim bende rahatım aslında 2 ay sonra ev filan alacağız işimiz çok ama olursa da iyi olur yani kız biz çok rahatız yaww iyiyim güzelim sen nasılsın iyisin dimi

bende seni yerim bebişim benim bende rahatım aslında 2 ay sonra ev filan alacağız işimiz çok ama olursa da iyi olur yani kız biz çok rahatız yaww iyiyim güzelim sen nasılsın iyisin dimi

Walla 3ay stres yaptım birşeyim olmadı rabbim ol demeden de olmayacak rahat sal kendini dedim kendime.bebiş olmadan doyasıya istediğini yap kocana vakit ayır dedim:))))) walla sen rahattın bu ay zaten artık ikimizde çok rahatız) böyle daha iyi boşver kuzucum)) walla ben gayet iyiyim kocayla bu ara biraz takışığız birazda ondan rahatım aslında..

valla rahatlık iyi ya ilk başlarda o kadar stres yapıyodum ki. regl olunca başlıyodum ağlamaya olmuyo diye. şimdi düşünüyorum da aptallık etmişim. hiç üzülmüyorum artık diğer aya inşallah deyip geçiyorum:)) ohh en iyisi canım şimdi tadını çıkar gerçektende bebişin yeri ayrı evlilikte ama çocuk olunca istediğini hemen yapamıyosun:))

RABBİM analı babalı uzun ömürlü büyütsün inşallahhh sağlıklar kucağına alırsın inşallah aminnn.

ne çıkcek bakem hihihi :2: :0:

test yaptım ama negatifti testin üzerine hala gelmedi 21 de olmam gerekti.bugün tekrar alıp yapsam mı diye düşünüyorum ya da direk doktora mı gitsem pufff

En iyisi direk kan testi yaptır canım,bende senin gibiyim Bende kan testi için cumartesiyi bekliyorum,çünkü benim BAT ım daha dündü,bu saat oldu gelen giden bişey yok

kaçak değil bu ya arkadaşlarr napim ev iş çoluk çocuk kafayı sıyrcam canım sıkkın

valla ben yaptım resmide zar zor yaptım oda resimde hareket etmiyo zati :)

canım çocuğun kaç yaşında?ev işi çoluk çocuk demişsin..aynı dertten muzdarip olan biri olarak soruyorumda :))

Kizlarrr doktordan geldik yenice :) keseyi gordum kalp atislarini zorda olsa duyduk o ani hic biseye degismem allahim herkese nasip etsin cok guzel bi duygu :) bebesim daha cok kucuk 6mm suan :)

Kizlarrr doktordan geldik yenice :) keseyi gordum kalp atislarini zorda olsa duyduk o ani hic biseye degismem allahim herkese nasip etsin cok guzel bi duygu :) bebesim daha cok kucuk 6mm suan :)

aminnn birdaha yaşamak istiyorum o güzel duygularııı saglıkla büyüyüün inşallah aminnn

Canımmmm, iyi olmanıza çok sevindim
Darısı başımıza inşallah : AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…