tsk ederim canım mesela nasıl yöntemler ))
Kuzum benim yerim senin tatlı dilini:))) hehehh walla bu ay kardeşimin düğününe hazırlık var fln onlarla uğrayıp kafa dağıtırım diyorum.bide eşiyle korunmayalım ama tatilden sonra çocuk yapalım fln dedik bi onunrahatlığı da var üstümde:)) artık hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin bize inşallah.nasılsın keyfin yerinde mi??
selam kızlaarrr :))
bende seni yerim bebişim benimbende rahatım aslında 2 ay sonra ev filan alacağız işimiz çok ama olursa da iyi olur yani kız biz çok rahatız yaww iyiyim güzelim sen nasılsın iyisin dimi
Walla 3ay stres yaptım birşeyim olmadı rabbim ol demeden de olmayacak rahat sal kendini dedim kendime.bebiş olmadan doyasıya istediğini yap kocana vakit ayır dedim:))))) walla sen rahattın bu ay zaten artık ikimizde çok rahatız) böyle daha iyi boşver kuzucum )) walla ben gayet iyiyim kocayla bu ara biraz takışığız birazda ondan rahatım aslında..
RABBİM analı babalı uzun ömürlü büyütsün inşallahhh sağlıklar kucağına alırsın inşallah aminnn.
ne çıkcek bakem hihihi :2: :0:
el sallayan yok ama 10la dan sonraki rakamları yazsak noluyo 38:18:
el sallayan yok ama 10la dan sonraki rakamları yazsak noluyo 38:18:
test yapmak için neyi bekliyorsun :))
test yaptım ama negatiftitestin üzerine hala gelmedi 21 de olmam gerekti.bugün tekrar alıp yapsam mı diye düşünüyorum ya da direk doktora mı gitsem pufff
test yaptım ama negatiftitestin üzerine hala gelmedi 21 de olmam gerekti.bugün tekrar alıp yapsam mı diye düşünüyorum ya da direk doktora mı gitsem pufff
kaçak değil bu ya arkadaşlarr napim ev iş çoluk çocuk kafayı sıyrcam canım sıkkın
valla ben yaptım resmide zar zor yaptım oda resimde hareket etmiyo zati :)
canım çocuğun kaç yaşında?ev işi çoluk çocuk demişsin..aynı dertten muzdarip olan biri olarak soruyorumda :))
canım çocuğun kaç yaşında?ev işi çoluk çocuk demişsin..aynı dertten muzdarip olan biri olarak soruyorumda :))
Kizlarrr doktordan geldik yenice :) keseyi gordum kalp atislarini zorda olsa duyduk o ani hic biseye degismem allahim herkese nasip etsin cok guzel bi duygu :) bebesim daha cok kucuk 6mm suan :)
Kizlarrr doktordan geldik yenice :) keseyi gordum kalp atislarini zorda olsa duyduk o ani hic biseye degismem allahim herkese nasip etsin cok guzel bi duygu :) bebesim daha cok kucuk 6mm suan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?