Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba yeni üye oldum bende 5. ay denemesindeyim bu ay reglime 4 gün var bakalım inş. olur :)

inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inş. :) sizde varmı çocuk

merak ettim okuyunca regl oldunmu :)

Kızlar merhabaaa....Yeni arkadaşlarımız gelmiş topiğe hepiniz hoşgeldiniz Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.benim bugün 27. günüm ve hala adet olmadım :) inşallahta olmam....Kasıklarımda ve belimde sürekli adet olcakmışım gibi garip bir his oluyor,ara ara ince ince sızlayıp batıyor...Hayırlısı inşallah olmam :) cuma 30. günüm kızlar olmazsam pazar testi yapıcam bol bol dualarınızı bekliyorum

Vallah bu saydiklarin hamilelikbelirtileri insallah hamilesindir.. Benim arkadasiminda ayni belirtileri vardi ve hamile cikti..
Kac aydir deniyosun ?

inşallah dediğin gibi olur cduruer,sağol...

13 aydır deniyorum,olursa da ilk olacak inşallah

İnşallah canım heyecanla bekleyelim 4 günü. nasıl değişiklikler var mı sende.

hiçbir değişiklik yok zaten 6. haftada belirtiler başlarmış şuan göğüslerim şiş ve rahatsız ama bu her adet dönemimde oluyo benim o yüzden anlayamıyorum ateş ölçme yöntemini denedim onuda beceremedim hergün farklı çıktı ateş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…