kızlaaaar yardımadetime 2 gün kaldı ama kasık ağrılarım dışında hiç bi belirtim yok..adet olucak mıyım olmuycakmıyım stresten ölücem...normalde adetten önce göğüs ağrım olurdu ama şimdi tık yok..offff
merhaba canım stres yapma kırmızıları görmessin inşallahhh iyi haberler veririsin bizee :)
ALINTIDIR:
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.
Gulsheenn canım sağlık olsun üzülme hayırlısıyla hepimize anneliği tattırsın rabbim.hem bak sözleşiyoruz önümüzdeki aya hepimiz hamileyiiiiizzz:)) meyeceğim çok üzülme olur mu
Selam kızlar aranıza yeni katıldım ben 2 düşük yaşadım.En son geçen yıl aralıkta bebeği kaybettim 7-8 ay ara verdim ve şimdi aradan aylar geçmesine rağmen hamile kalamadım.Bende çörek otu bal tarçın kürüne başladım bakalım hayırlısı....
Canım ben bunları not aldım uygulamaya karar verdiğimde hamile olduğumu öğrendim. Günde 2 kere yeterli diye anladım ben. Bir de bir kürü uygularken başka kür yapmayın diyor Saraçoğlu.aminnn canım benim desteğiniz için çok teşekkür ederim burayı çok seviorum
ben bekliodum zaten ama yinede hemşire malesef negatif deyince hafif gözlerim doldu
zoraki tebessümle teşekkürler dedim çıktım rabbim daha uzun süredir deneyenlere de bana da versin hayırlısıyla
bebeğim ya süper paylaşımlar yapmışsın mesela içine havuç katılan kürü de 3 öğün aç karnına mı içicez
önce beni adet olmam lasım bitki çaylarımı yapmaya başladım bi adet olim daha faydalı çalışmalara başlıcaz
hoşgeldin canım
üzülme geçmiş bisürü bak herşeye sünger çekip önümüzdeki maçlara bakalım
çörek otunu bende duymuştum umarım hemen faydasını görürsün
Günaydın hanımlar,
Üzgünüm bu sabah kırmızılarla uyandım
s38 canım batımı 25 mayıs olarak düzeltir misin lütfen?
günaydın canım
çok üzme kendini hayırlısı olsun inşallah mayısta olur
günaydın kızlar nasılsınız haberlerım var
günaydın canım nasılsın :)
iyiyiiim bende yaa ama gergin bekleyiş sürüyo benm halaaa diken üstündeyiiimmm :)
sen daha regl olmadın dimi
olmadım yaa sormaa.. varyaa bu ay yaşadıklarım çok çok komikk bu karbonat testi varya biliyosundur. onu işte ilk denememiz 3 ay önceydi yaptım o zmn cidden hiç bi hareket olmadan dibe çökmüştü. bu ay deneyim dedm daha reglime bi kaç gn varken denedim hafif kabarcıklar oluştu 2 gün önce denedim kabarcıklar arttı ses bile çıkıyodu karbonatı atar atmaz. dün eczaneden aldığım ucuz testlerden yaptım negatifti. bi ablaylada karbonat testini konuşurken oda ben hamileliğimi hep kirpiklerimden anlarım normalde tel tel duran kirpik uçları birleşiyo gibi olurmuş bugün eşime baktırdım rimelsizdi sabah kipriklerin neden birleşik duruyo dedi şaşırdım benmde normalde azdır ve seyrek durr bayaa dün kan vermeye gittiğimdede hemşire bi on günün geçmesini bekliyoz daha kesn sonuç için dedi haftaya gel alalım dediiçim içimi kemiriyoo :)))) benm umudum yok aslında çünki yumurtlama günüm belli olmuyo 3 aydır ama karbonat ve kirpik beni kuşkulandırdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?