Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buschy canım doktor sanada bu ılaclardan verdimi
METPAMİD SABAHLARI AC KARNINA BI TANE PROGESTAN BUDA TOK 1 TANE GUNDE ELEVİT BUDA GUNDE 1 TOK KARNINA ?

allah sağlıklısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...darısı başımıza

amin:)) mrb canım hoş geldin aramıza düşüğün olmuş heralde canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın

buschy canım doktor sanada bu ılaclardan verdimi
METPAMİD SABAHLARI AC KARNINA BI TANE PROGESTAN BUDA TOK 1 TANE GUNDE ELEVİT BUDA GUNDE 1 TOK KARNINA ?

canım ben kadın doğuma gitmedim sadece sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım.uzman olmadığı için yazabileceği ilaçlar sınırlı...sadece elevit verdi bana kalp atışlarını dinlemeye 5 mayıstan sonra git dedi...ama bende kansızlık sorunu olduğu için bu pazartesi çıkıcam kadın doğuma bakalım ne verecek...

amin:)) mrb canım hoş geldin aramıza düşüğün olmuş heralde canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın

çok sağol... çok üzücü iki düşükten sonra tekrar deneyelim dedik biraz kan pıhtılaşması dışında herhangi bişey bulunmadı ve şimdi yaklaşık 6-7 ay geçmesine rağmen hamile kalamadım.. bende bu ay çörek otu kürü yapıyorum bakalım hayırlısı...

inşallah şifa olur canım :))

hayırlısı olsun canım bende tam 11 mayısta gıdecem kalp atısları ıcın bebegımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…