ben ilk yaptığımda hiç baloncuk bile çıkmamışdı hareket yoktu :)) son kullanma tarihi geçmiş hee ayy ben hiç bakmadım gerçi geçmemişdir ama :) hatta arkadaşlar duyuncu nettende baktılar tabii hadi yapalım test fln dediler ama :) benm yoktu tabii çay su içtm o kadar da :) bekleyince olmuyo hiç bişi :)
bu arada güzel dua'n için amin balım yaa inşAllah bu ay öyledir. çok farklı bi duygu olacağına eminimmm :)
işte kan testi içn haftaya gidicem artk öyle dedi. haftaya kadar regl olmaz isem bekleyeğim mecburen :) tabi nasıl olucaksaa artık :)
olmaz mı ya içinde bi can olacak her gün biraz daha hissettirecek kendini.. ahh ahh gelsin bebişlerimiz artık
ahhh ahh evet yaa bi insan nazlı olurda bu kadar mı olurbak daha göbüşümüze bile düşmeden nasıl terbiye veriyozz :) hepsi mana tabbi Rabbim Ol dicek Olacak Allah'ın izni ile en yakın zamanda. :) bebiş haberlerini alıcaz tek tek hepside aşağı yukarı aynı yaş gurubunda olacak inşAllah :) doğumunu konuşuyo olacağız yakında inşAllah :)
söyluyorummmm hamileyımmm
yihuuu ben dedim güzelim sana :) hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizee
oohhh yaa maşAllahh canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı hayr ile büyütmeyide nasip etsin :) gelsin böyle güzel haberler Allah'ın ,zni ileee :) bu arada eşine nasıl söyledn onuda paylaşır mısın :)
tsk ederım canım benım darısı sana olsun ınsallah
daha cok kucuk bebegım 11 mayısta doktor tekrar gel dedı kalp atışlarını ozaman duyacağız Allahın ıznıyle cok sevınclıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?