Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ilk yaptığımda hiç baloncuk bile çıkmamışdı hareket yoktu :)) son kullanma tarihi geçmiş hee ayy ben hiç bakmadım gerçi geçmemişdir ama :) hatta arkadaşlar duyuncu nettende baktılar tabii hadi yapalım test fln dediler ama :) benm yoktu tabii çay su içtm o kadar da :) bekleyince olmuyo hiç bişi :)

ne zaman test yapacaksın peki?

bu arada güzel dua'n için amin balım yaa inşAllah bu ay öyledir. çok farklı bi duygu olacağına eminimmm :)

bu arada güzel dua'n için amin balım yaa inşAllah bu ay öyledir. çok farklı bi duygu olacağına eminimmm :)

olmaz mı ya içinde bi can olacak her gün biraz daha hissettirecek kendini.. ahh ahh gelsin bebişlerimiz artık

işte kan testi içn haftaya gidicem artk öyle dedi. haftaya kadar regl olmaz isem bekleyeğim mecburen :) tabi nasıl olucaksaa artık :)

geçer canım geçer:))) inşallah olmazsın da müjde verirsin bize

olmaz mı ya içinde bi can olacak her gün biraz daha hissettirecek kendini.. ahh ahh gelsin bebişlerimiz artık

ahhh ahh evet yaa bi insan nazlı olurda bu kadar mı olur bak daha göbüşümüze bile düşmeden nasıl terbiye veriyozz :) hepsi mana tabbi Rabbim Ol dicek Olacak Allah'ın izni ile en yakın zamanda. :) bebiş haberlerini alıcaz tek tek hepside aşağı yukarı aynı yaş gurubunda olacak inşAllah :) doğumunu konuşuyo olacağız yakında inşAllah :)

evet ya çok nazlılar çook inşallah olurda konuşuruz en kısa zamanda:)))

tsk ederim cnım benım esımle gıttım doktora tabı mınık kızımda yanımdaydı

daha cok kucuk bebegım 11 mayısta doktor tekrar gel dedı kalp atışlarını ozaman duyacağız Allahın ıznıyle cok sevınclıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…