Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorum cunkı bıraz gecmesı lazımmıs daha cok kucuk dedı kalp atsları anca ozaman duyulurmus

ya gerçi yumurtlama tarihi belli olmadığı için bi de 5.-7. haftalar bitince duyulurmuş kiminin erken kiminin geç tabi...garanti olsun demiş doktorun.çünkü henüz 5 haftalıkken gidip duyamayanlarda psikoloji çok bozuluyrmuş...hatta 2 gün sonra gel almamız lazım bebeği kalp atışları duyulmadı demiş doktor birine,alınacağı tarihte duymuşlar kalp atışını...Allah'ım sen böyle sıkıntılar yaşatma kimseye...kendi kendime fikrim değişcek ben de mi 11 mayısta gitsem

Ama canım senin batına daha var,4 gün önceden neden kan testi yaptırdın ki
Kan testinde erken sonuc veriyor ya canim, o yuzden yaptirdim.
Ah canim ya eltim 3 gun once dogum yapti onunlailgileniyoruz, dun aksam yapamadim ama en kisa zamanda baslicam ins.

buschy canım doktor sanada bu ılaclardan verdimi
METPAMİD SABAHLARI AC KARNINA BI TANE PROGESTAN BUDA TOK 1 TANE GUNDE ELEVİT BUDA GUNDE 1 TOK KARNINA ?

canım hayırlı olsun..hamileymişsin..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebişini...bu arada canım metpamidi pek kullanma,mide bulantısı için yazmıştır doktor sana..kategorisi c çünkü..benim doktorum ilk gebeliğimde zorda kalmadıkça kullanma dedi..c kategorili ilaçların bebek üzerinde olumsuz etkisi olabiliyor..

Son düzenleme:

içmiyorum sadece dun ıctım cnm bugun ıcmek ıstemedım ewet mıde bulantısı ıcın verdı bu arada tsk ederım darısı tum ısteyenlere olsun ınsallah

kızlar bugün bat ım ama yok bişe..dün de test yaptım ilk dakikalarda hiçbişe yoktu ölece bıraktım 2 saat sonra baktımki çift çizgi..hemen dışarı çıkıp bi başka test aldım..nöbetyçi eczane olduğu için orda olan başka bi marka almak zorunda kaldım..ama onda negatif çıktı...çok umutlanmıştım..ama hala içimde bi umut var...sizce?

bence kant testı yaptır canım onda kesın cıkar

Merhaba kızlaar :))

bir kan gün ortadan yok oluyorum maşallah 50 sayfa olmuş nasıl okuyacağım ben o sayfaları sonunda döndüm artık rahat rahat girebilirim nete.

yeni hamile arkadaşlar var sanırım. Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız, sağ salim alırsınız bebişlerinizi kucağınıza :)

bu arada bulantılar berbat derecede arttı. doğru dürüst bir şey yiyemiyorum. canımın istediği şeyleri yemeye gayret ediyorum. doktor zorla yiyeceksin dedi. çıkarsam etsem dahi yiyecekmişim kolay sanki

günaydın doktora gidicem kızlar bugün benim için dua edin...çarpıntım için gidiyorum ama belki keseyi görürüm...5.haftada görülür mü ki sizce?

günaydın doktora gidicem kızlar bugün benim için dua edin...çarpıntım için gidiyorum ama belki keseyi görürüm...5.haftada görülür mü ki sizce?

geçmiş olsun canım:)) 7. haftada görülüyor genelde tatlım ama belli de olmaz seninki gösterir belki kendini annesine:))

ayy çok hoşuma gitti şimdi sen şimdi böyle deyince :)) annesi yer onu :) 1mm'lik falan dinlemem valla ısırırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…