bilmiyorum cunkı bıraz gecmesı lazımmıs daha cok kucuk dedı kalp atsları anca ozaman duyulurmus
ya gerçi yumurtlama tarihi belli olmadığı için bi de 5.-7. haftalar bitince duyulurmuş kiminin erken kiminin geç tabi...garanti olsun demiş doktorun.çünkü henüz 5 haftalıkken gidip duyamayanlarda psikoloji çok bozuluyrmuş...hatta 2 gün sonra gel almamız lazım bebeği kalp atışları duyulmadı demiş doktor birine,alınacağı tarihte duymuşlar kalp atışını...Allah'ım sen böyle sıkıntılar yaşatma kimseye...kendi kendime fikrim değişcekben de mi 11 mayısta gitsem [/QU ewet ıkımız aynı gun gıdelım bence
ewet ıkımız aynı gun gıdelım bence
bakalım ben bi pazartesigünü şu kalp çarpıntım için gideyim de ne dicek...
insllah sende hamılesındır canım
Kan testinde erken sonuc veriyor ya canim, o yuzden yaptirdim.Ama canım senin batına daha var,4 gün önceden neden kan testi yaptırdın ki
Ah canim ya eltim 3 gun once dogum yapti onunlailgileniyoruz, dun aksam yapamadim ama en kisa zamanda baslicam ins.Rad cim nasılsın ? Daha kaç gün var ki hamile değilim diyorsun?? Görev başladı akşama gelsin incirler gitsin keçiboynuzları :)) da millet yiyip içip kuduracakgibi geliyor özellikle ben ve s38 gibi geliyor bana :))
S38bebeğim seninle her yola varım)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiinnn
Saraykedisi canım kürler için çoook teşekkür ederim üşenmedin hepsini gösterdin bize kürleri. Ve hamile halinle:)) acaba annelik ve sahiplenme duygusu mu bu:)))))
buschy canım doktor sanada bu ılaclardan verdimi
METPAMİD SABAHLARI AC KARNINA BI TANE PROGESTAN BUDA TOK 1 TANE GUNDE ELEVİT BUDA GUNDE 1 TOK KARNINA ?
canım hayırlı olsun..hamileymişsin..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebişini...bu arada canım metpamidi pek kullanma,mide bulantısı için yazmıştır doktor sana..kategorisi c çünkü..benim doktorum ilk gebeliğimde zorda kalmadıkça kullanma dedi..c kategorili ilaçların bebek üzerinde olumsuz etkisi olabiliyor..
Canim cok sevindim !! Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah
kızlar bugün bat ım ama yok bişe..dün de test yaptım ilk dakikalarda hiçbişe yoktu ölece bıraktım 2 saat sonra baktımki çift çizgi..hemen dışarı çıkıp bi başka test aldım..nöbetyçi eczane olduğu için orda olan başka bi marka almak zorunda kaldım..ama onda negatif çıktı...çok umutlanmıştım..ama hala içimde bi umut var...sizce?
bence kant testı yaptır canım onda kesın cıkar
günaydın doktora gidicem kızlar bugün benim için dua edin...çarpıntım için gidiyorum ama belki keseyi görürüm...5.haftada görülür mü ki sizce?
ayy çok hoşuma gitti şimdi sen şimdi böyle deyince :)) annesi yer onu :) 1mm'lik falan dinlemem valla ısırırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?