- 19 Mart 2013
- 230
- 1
- 296
- 41
Kızlar merhabaaa....Yeni arkadaşlarımız gelmiş topiğe hepiniz hoşgeldinizAllahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.benim bugün 27. günüm ve hala adet olmadım :) inşallahta olmam....Kasıklarımda ve belimde sürekli adet olcakmışım gibi garip bir his oluyor,ara ara ince ince sızlayıp batıyor...Hayırlısı inşallah olmam :) cuma 30. günüm kızlar olmazsam pazar testi yapıcam bol bol dualarınızı bekliyorum
Hayır olmadıımmm :) İnşallahta olmam.Rabbim bu ay nasip eder inşallahta,size sevindirici haberi veririm burdan
Kızlar merhabaaa....Yeni arkadaşlarımız gelmiş topiğe hepiniz hoşgeldinizAllahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.benim bugün 27. günüm ve hala adet olmadım :) inşallahta olmam....Kasıklarımda ve belimde sürekli adet olcakmışım gibi garip bir his oluyor,ara ara ince ince sızlayıp batıyor...Hayırlısı inşallah olmam :) cuma 30. günüm kızlar olmazsam pazar testi yapıcam bol bol dualarınızı bekliyorum
çok sevndm inş.hasta olmazsın :) ne zamandır istiyosunuz
herkes ne kadar umutluçok güzel...
Allah hepimize nasip etsin...
inşallah canım inşallahhh :) 3,5 yıllık evliyim ama korunmayı geçen ay bırakmıştık,geçen ay olmadı adet oldum...bu ay 2. denememiz oluyorRabbim inşallah nasip eder tez zamanda hepimize...
Hadi hayırlısı bakalım inşallahhh hamilesindir. Bugün senin için bol bol dua edeceğim daha doğrusu hepimiz için. Beni kızım var ama inanın çok heyecanlıyım sanki ilk kez hamile kalacakmış gibi. bende 31 mart'ı bekliyorum. inşallahhhh kucağınızaa yumuk yumuk bebişlerinizi alırsınız.
ayyy çok heyecanlı inş güzel haber verrsin ya senin adına çok sevindim:)))
herkes ne kadar umutluçok güzel...
Allah hepimize nasip etsin...
sen ne zamandır bekliyosun
13 ay oldu korunmayı bırakalı...1,5 yıllık da evliyim canım...
şuanda ağrım başladı,korkuyorum ama yapcak bişey de yok...
1 seneyi geçmiş cnm doktora göründünüzmü?
inşallah 2. ayda olması süper olur bnm bu ay 5. ay olcak ama ilk defa bu ay sıkı çalışma yaptım :) çokda umutlanmak istemiyorum sonra üzülüyorum
evet canım göründük..
klomen kullanmıştım bu ay,bi de çatlatma iğnesi vuruldum,beklemedeyim..
yumurta tembelliği varmış bende,adetim çok düzenlidir ama,gününde olurum hep..ama böyle bi sorun çıktı işte..
rahim filmi de çektirdim sorun yok..
evet canım göründük..
yumurta tembelliği varmış bende,adetim çok düzenlidir ama,gününde olurum hep..ama böyle bi sorun çıktı işte..
bişey sorucam bn ilk kez klomeni dyyrm tam olarak nedir ne işe yarar ?
aynı durumdayız da ben çatlatma iğnesi filan vurulmadım
evet canım göründük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?