Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sevndm inş.hasta olmazsın :) ne zamandır istiyosunuz

Hadi hayırlısı bakalım inşallahhh hamilesindir. Bugün senin için bol bol dua edeceğim daha doğrusu hepimiz için. Beni kızım var ama inanın çok heyecanlıyım sanki ilk kez hamile kalacakmış gibi. bende 31 mart'ı bekliyorum. inşallahhhh kucağınızaa yumuk yumuk bebişlerinizi alırsınız.

ayyy çok heyecanlı inş güzel haber verrsin ya senin adına çok sevindim:)))

herkes ne kadar umutlu çok güzel...
Allah hepimize nasip etsin...

çok sevndm inş.hasta olmazsın :) ne zamandır istiyosunuz

inşallah canım inşallahhh :) 3,5 yıllık evliyim ama korunmayı geçen ay bırakmıştık,geçen ay olmadı adet oldum...bu ay 2. denememiz oluyor Rabbim inşallah nasip eder tez zamanda hepimize...

inşallah canım inşallahhh :) 3,5 yıllık evliyim ama korunmayı geçen ay bırakmıştık,geçen ay olmadı adet oldum...bu ay 2. denememiz oluyor Rabbim inşallah nasip eder tez zamanda hepimize...

inşallah 2. ayda olması süper olur bnm bu ay 5. ay olcak ama ilk defa bu ay sıkı çalışma yaptım :) çokda umutlanmak istemiyorum sonra üzülüyorum

Çok teşekkür ederim sağol canım...İnşallah seninde güzel haberini alırız ay sonunda

1 seneyi geçmiş cnm doktora göründünüzmü?

evet canım göründük..
klomen kullanmıştım bu ay,bi de çatlatma iğnesi vuruldum,beklemedeyim..
yumurta tembelliği varmış bende,adetim çok düzenlidir ama,gününde olurum hep..ama böyle bi sorun çıktı işte..
rahim filmi de çektirdim sorun yok..

inşallah 2. ayda olması süper olur bnm bu ay 5. ay olcak ama ilk defa bu ay sıkı çalışma yaptım :) çokda umutlanmak istemiyorum sonra üzülüyorum

İnsan tabi ister istemez üzülüyor canım ama rabbim hayırlısını bilir ve bizim için hayırlısı ne zamansa o zaman nasip eder...İnşallah seninde mutlu haberini duyarız en kısa zamanda :)

bişey sorucam bn ilk kez klomeni dyyrm tam olarak nedir ne işe yarar ?

aynı durumdayız da ben çatlatma iğnesi filan vurulmadım

bişey sorucam bn ilk kez klomeni dyyrm tam olarak nedir ne işe yarar ?

bildiğim kadarıyla yumurtlamayı sağlıyo gizem...ben yumurtlamıyodum sanırım,ya da zamansız yumurtluyodum,bunu düzenledi..
5 gün kullandım bu hapı...2 günde bir kontrole gittim,yumurtalarım günden güne büyüdü,ilaç işey yaradı yani..ama bakalım sonuç ne olacak :)

aynı durumdayız da ben çatlatma iğnesi filan vurulmadım

kimisi vuruluyo kimisi vurulmuyo heralde doktora da bağlı,bilemiyorum...
benim doktor yumurtaların büyümesini beğendi değerlendirelim iğneyle dedi,belki gelecek ay böyle büyümez diye heralde...

hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah

inşallah tedaviler olumlu sonuç verir buraya yaz mutlaka merak ederiz :) bu ay benimde olmazsa doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…