evet kafam cok karisik ama qarip bir sabrim var..ben iyisi yeni testler alip yarin sabah yeniden yapayimmm...benim gecikme sebebi cok ta bilinemiyor hic bi sorun yok soyleniyor 15 yasimdan gittim doktora ozamanda simdide sorun yok ama 2ayda bir olurdu..simdi kullandigim ilac da hamile kalmaya engel degil ilac da biteli 19gun ve ben 5gundur o ilaci yeniden kullaniyorum ama biwey yok..tewekkur ederim kizlarrrr kimseyle konusamiyorum sirrim gibi sanki annem de cok uzuluyor sizinle dertlewmek istedim coookk tewekkur ederim burda cogu hamile galibaaa hamilelere saglikli hamilelik dilerim Tanri yavrularinizi size saglikli bagislasin olmayanlara da kismet etsin INWALLAH
bencede canım sabah tekrar yap ve sonucunu bizlerede söyle merak ederiz:)) sebebi olmamasına şaşırdım açıkçası genelde pko ve kisti olanların adetleri düzensiz olur.. rica ederim seni çok iyi anlıyorum ve her zaman bekleriz hiç çekinme.. bizlerde çevremizle konuşamadığımız şeyleri burda çok rahat bi şekilde konuşup rahatlıyoruz..
inwallah yarin sabah yapicam cikmasa biwey 1ci gun giderim yeni doktora bakalim o ne yapacak bana sadece folikul buyuten tedavi lazim cokta sorun degil ama bizim bu doktor cok uzatti sabr edemedim..haa hic sorunum yoktu derken prolaktinim yuksekti ama ilacla ocakta duwdu normala..kizlar bide biwey soyliycem bana bir sorun dedi doktor ama onu da internetde arasdirdim sanki cok buyutuyormus gibi geldi hic sorun yapan yok ben azerb.danim burda bana rahmin kucun dediler ama 39mm 27mm bilgisi olan varmi cokmu kucukki sorun yasarmiyim???internetde turk doktorlarindan arasdirdim ama bulamadim biwey
hmm cok tewekkur ederim canim Inwallah sizin burasi ugurlu gelir ilk sayfadaki dualara bakiyorum...ben Yusif suresi Meryem suresi kenzul ars ve feth suresini okudum o ayin sonunda meryem suresinin sonunda 3gunluk oruc tutdugum gunlerde guzel ruyalar gordum beni duydugunu hiss etdim ama zamani gelmemiwti herhalde adet olmuwdum ondan sonra hic okumadim ama simdi yeniden baslamak istedim iyisi ben testimi alip geleyim bu dualara baslayim size de coooook tewekkur ederim yarin yazarim sonucu cok sagolun canim
hos bulduk canım benım nasılsınız bakalım ne var ne yok
kızlar benimdeee sınavım var banada dua edinnn :) sizler ünidemisiniz açıktan hangi bölüm öyleysede?
Bende kres isletme mudurlugu okuyorum canim bu sene son insallah sen ?
selam kizlar...ben de yeniyim...ben daha cok dertlewmek istedim qalibaa...uzun olucak ama inwallah okursunuz benim adet hep duzensiz her ay ilacla zamaninda olur 8 9 aydir evliyim 5ci aydan doktora gitdim biweyler yapmaya caliwti ama deyiwtirmek istedim bu ay bawka doktora gidecektim o doktor da soylemis adet bitsin oyle gelsin ama benim adetim cok gecikti ilac bittikden 1gun sonra olurdu bir sorun olsa bile en fazla 13 14 gun ama bugun 19cu gun ilaca ragmen hala adet gormedim hicbir belirti de yok dun test yapdim 3saat faln sonra solgun cizgi cikti kimseye biwey soylemedim okula gitdim dondum yok olmus gibi sabah uyandim copten aldim baktim yine cok silik ama bence kurudugu icin golge gibi kalmistir ama bilemiyorum yardim lutfen
inwallah yarin sabah yapicam cikmasa biwey 1ci gun giderim yeni doktora bakalim o ne yapacak bana sadece folikul buyuten tedavi lazim cokta sorun degil ama bizim bu doktor cok uzatti sabr edemedim..haa hic sorunum yoktu derken prolaktinim yuksekti ama ilacla ocakta duwdu normala..kizlar bide biwey soyliycem bana bir sorun dedi doktor ama onu da internetde arasdirdim sanki cok buyutuyormus gibi geldi hic sorun yapan yok ben azerb.danim burda bana rahmin kucun dediler ama 39mm 27mm bilgisi olan varmi cokmu kucukki sorun yasarmiyim???internetde turk doktorlarindan arasdirdim ama bulamadim biwey
Canarsa ben istanbuldayım.
Cduruer nerelerdesin kuzu sen nasıl bakalım annesi bebişi???
S38 bebeğim aynı doktora gittim yaa.karından da Altan'da ultrasonla sağ yumurtalığımı çok zor buldu gördü baya uğraştı.. Neden olabilir bi fikriniz var mı? Pazartesi solda 11 mm vardı bu galiba dedi doktor.dün gittim soldaki 13 mm büyümemiş, istediğim gibi olmadı dedi sağ yumurtalığımı da bi türlü göremedi derken tam vazgeçmek üzereydi ki sağda 18mm ilk yumurtacığımı gördü işte bu dedi kadın:)))) zafer nidası attı.yaaa kaç memden sonra çatlar yumurta???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?