çok şükür iyiyim canım benim ağrılarım var biraz Samsun da doktor araştırması yapıyorum kafam iyice çorba oldu hala kendime bir doktor bulamadım. Çok önerilen bir doktor var en erken randevu tarihi 20 mayıs ve ben o kadar bekleyemem daha bebeğin kalp atışını duyamadım geçici başka bir doktora gideceğim artık. 2 gündrü çok az kan geldi korkuyorum da araştırmalarıma göre sıkıntı olmazmış ama işte endişe insanı öldürüyor. Bu arada yarınki sınavınızda hepinize başarılar. Rabbim kolaylık versin.
Hiç kalbini bozma. Aynen yapımızda var. Hepimiz bayan telaşelerizDoktor sonucunu bizede mutlaka bildir.
Biz hiç birimiz burda birbirimizi tanımıyoruz ki. Ama özellikle bu topikte çok samimi bir ortam oluştu. Kimse birbirini yok saymıyor. Herkes herkese elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Gruplaşma yok kesinlikle. Bir kaç gün takıl sende göreceksin
canım bugün senin batın.. eee gelen giden yoktur umarım
D: sen uzun zamandır burdasın galiba peky snn durumun ne bebeğin varmıyoksa bnm gbi bekliomusun
oyyy yok gelen giden bakalım,hiç belirtide yok ağrı falan gibi,beklemedeyim test alayım yarın sabah yapıcam .sen nasılsın canım ?
benim arkaadaşım da aynı durumdaydı o gripti antibiyotik alıyodu ilaçları bittiğinde öğrendi ki hamileymiş 5 haftalık bebek de beklemiyodu ama doğum yaptı maşallah çok tatlı bi oğlu oldu bi sıkıntı olmadı yani canım inşallah sende de olmamıştır sanmıyorum ben
canm bendede aynı sorun vardı bende bu ilaçlardan kullandım ama bebeğimi düşürdüm doktor bana bundan değil diyor ama bilmiorum allahın izniyle birşey olmaz
ohh sağol canım yaa..şimdi daha bir rahatladım :) yaşanılan bir durum olunca endişelerim de azalmaya başladı..tabi yine de bir doktor kontrolü şart sanırım
tabi sen gene de git aklınca hiç şüphe kalmasın güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle arkadaşım
hımm..doktorum 10 gün önce kasık agrısı şikayetimle benden bir kan tahlili istemişti baktım ama onda beta hcg diye bir kısım yok size de bi danışayım dedim..
kızlarr dün gittim doktora kan testim 174,900 çıktı..sanırım değer düşük 2 güne bi ikiye katlayıp katlamadığına bakıcaz artık..
canım merhaba. bende kasık ağrısı ile acile gitmiştim korunmayı ilk bıraktığım dönem. kan filan aldılar benden sonuçlar çıkınca temiz dedi sadece ilaç yazdı bide ben yazarken gebelik filan yok dimiii dedim. oda şüpheleniyomusun dedi bende yani yeni evliyim dedim deseydin beta hcg bakardık dedi yani sadece beta yaptırman gerekiyo normal kan tahlilleri farklı farklı şeyleri gösteriyo. ona göre bakıyolar. sen gebelik öğrenmek için sadece beta yaptır tatlım :)
bu nasıl iştir yahu. hayır bak şimdi bu yaz bende rahatsızlığım sebebiyle hastanede yattım ilaçlar serumlar iğneler bir sürü şey. taburcu olacağım gün doktor odama geldi gebelik varmı dedi hayır regliyim şuanda dedim olsun belli olmaz biz yinede tahlil yapalım dedi. allahım o yaşadığım korkuyu anlatamam. hayır biz kendimizden eminiz reglimde gelyor ama eh be doktor ben o kadar ilacı yerken aklın nerdeydi ya bir şey olduysa dediğim gibi o tahlil sonucu çıkana kadar ömrümden ömür gitti çok şükür çıkmadıda zaten. hastanede özel sağlık sigortasıyla yattım ve çıkarken ödediğimiz tek tutar neydi biliyormusun gebelik testi ücreti.... anlayacağın biz kurumdan para alıyoruz ama yetmedi birde hastadan alalım diyerek yapmışlar. ama ne hakkın var hem beni strese sokmaya birde doğrumu yaptığın hamile bir kadın geldiğinde ilk sormaları gereken şey bu hatta sormadan yapmaları gereken test bu çünkü gebeliğinin farkında olmayan bir sürü kadın var.anlamadım bu nasıl iştir...
günaydın hanımlaarr :)
kesinlikle sana katılıyorum canımm ben şikayetim için doktora gittiğimde bana son adet tarihimi sordu sonra kan ve idrar tahlili istedi temiz hersey normal deyince bende hamilelik olsaydı görür diye rahat rahat ilaçlarımı kullandım..ama hamileymişim ilaçlar bebeğin sağlığında etkili olabilir mi diye moralim bozuluyo( şimdi de kulübün aşama aşama hamilelik evrelerine bakıyorum benim kontrole gittiğim gün kesemin görünmüş olması gerekiyormuş ama ultrasonda birşey yoktu geç döllenme olmuş sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?