Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar...offf bu hamilelik hakkaten amma uyutuyomuş uykudan gözümü açamıyorum...

yok canım birazdan gidicem bakalım bir de kandan baktıralım sonucu kesinleştirelim dedik ona göre yolumuzu çizeriz hemde doktora kafama takılanları sormuş olurum..[/QUOTE]

gelince haber ver bize canım... allah yardımcın olsun uğurla inşallah

Selam kızlar bende bu ay hamilelik bekliyorum aranıza katıldım umarım birbirimize faydalarımız olur..27 yaşındayım bat günüm 17 Mayıs eklerseniz sevinirim listeye

evdeyim canım çalışmıyorum hamile kalmadan önce bikaç yere başvurmuştum ses gelmedi..e hamile olduğumu öğrenince de malum...

uykulu hamiş dönemlerini evde geçirmen büyük şans olacak canım. bol bol uyu ve dinlen annesi :)

Selam kızlar bende bu ay hamilelik bekliyorum aranıza katıldım umarım birbirimize faydalarımız olur..27 yaşındayım bat günüm 17 Mayıs eklerseniz sevinirim listeye

hoşgeldin butterflysmile bu topik gerçekten uğurlubak bugün bile kaç tane güzel haber aldık bizede uğurlu gelecek inşallah

yok canım birazdan gidicem bakalım bir de kandan baktıralım sonucu kesinleştirelim dedik ona göre yolumuzu çizeriz hemde doktora kafama takılanları sormuş olurum..

gelince haber ver bize canım... allah yardımcın olsun uğurla inşallah[/QUOTE]

sağol canım teşekkür ederim:) olur haberleşiriz burdan..

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??

Define09 hopesss negsy32 pnr26 adınıza çok sevindim kızlar Allah amalı babalı sağlıklı hayırlı evlâtlarınızı büyütmeyi de nasip etsin:))) darısı bizim başımıza:)

Basbelası42 canım hiç korkma doğumdan ben kaç doğum yapan kadın gördüm hepsi bebişlerini gördüğü anda acısını unutup mutluluktan ağlıyor) buna acı çekmek olarak bakma bebeğine kavuşacağın an olarak bak:)))

Buschy canım keseyi de görmüşsün çok sevindim sıra kalp atışlarında hayırlısıyla onu da duymak nasip olur inşallah:)) beta hcg değerlerin de gayet iyi bence.artık onu düşünme düşük olması sıkıntı ama yüksek olmasında bi sıkıntı yok diye biiyorum ben))

Vee herkese bu hafta sonu sınavında başarılar diliyorum:))

Hoşgeldin canım benim bat da 17 Mayıs birlikte bekleyeceğiz artık))

sağol canım benimmmm

Başlığa kalp koyan elini ısırırım ben senin:))) naber fıstığım nasılsın bakalım??? Yoktun ortalarda tabi bende yoktum ama:)))

ayy bebişim benim yerim ben seni evet tatlım yoğundum ya pcye elimi bile süremedim sende girmemişsin zaten fark etmiştim bide ben olmayınca sayfalar pek ilerlemiyor nedense

selam kizlar...ben de yeniyim...ben daha cok dertlewmek istedim qalibaa...uzun olucak ama inwallah okursunuz benim adet hep duzensiz her ay ilacla zamaninda olur 8 9 aydir evliyim 5ci aydan doktora gitdim biweyler yapmaya caliwti ama deyiwtirmek istedim bu ay bawka doktora gidecektim o doktor da soylemis adet bitsin oyle gelsin ama benim adetim cok gecikti ilac bittikden 1gun sonra olurdu bir sorun olsa bile en fazla 13 14 gun ama bugun 19cu gun ilaca ragmen hala adet gormedim hicbir belirti de yok dun test yapdim 3saat faln sonra solgun cizgi cikti kimseye biwey soylemedim okula gitdim dondum yok olmus gibi sabah uyandim copten aldim baktim yine cok silik ama bence kurudugu icin golge gibi kalmistir ama bilemiyorum yardim lutfen

2. çizgi mi soluk çıkmış. Eğer öyle ise hamile olabilirsin çokta umutlandırmak istemem ama benimde ilk test yaptığımda silik bir çizgi çıkmıştı kan testinde öğrendim. Bence bir kan testi yaptır için rahat etsin. Hamile olup olmadığın kesinleşene kadarda adet söktürücü falan kullanma istersen aramıza hoşgeldin

mrb canım anlaşılan kafan çok karışık elimizden geldiği kadar ben ve arkadaşlarım sana yardımcı oluruz.. dr ye gittiğinde adetlerinin neden düzensiz olduğunu söyledi mi? bu ilaçları kullanırken hamile kalma olasılığın var.. istersen bi idrar testi daha yap.. ona göre de kan testi yaptırırsın

ayy bebişim benim yerim ben seni evet tatlım yoğundum ya pcye elimi bile süremedim sende girmemişsin zaten fark etmiştim bide ben olmayınca sayfalar pek ilerlemiyor nedense

Evet canım bende giremedim işler yoğun bu aralar çok misafirim oldu.hep okudum yazılanları ama cevap yazmaya fırsat bulamadım:)) sorma sen olmayınca ev sahibesiz gün gibi boş yada sessiz kalıyor burası farkettim:))) doktora gittim dün korkuttu beni:)

biraz öyle oluyo heralde güzelim boş bırakmamaya çalışıyorum bende:)) ee ne dedi aynı dr ye mi gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…