tatlım dur bakalım kalbini bozma hemen hamilelikte bir sürü ilaç kullanılabiliyor hatta diş çekimi dolgusu bile yapılabilyor. dediğin gibi geç döllenmeden dolayı kese görünmemiş olabilir. sen pazartesimi gideceksin şimdi doktora
Günaydın kızlar...offf bu hamilelik hakkaten amma uyutuyomuş uykudan gözümü açamıyorum...
günaydın canım :) hoşgeldin... evdemisin tatlım çalışıyormusun
evdeyim canım çalışmıyorum hamile kalmadan önce bikaç yere başvurmuştum ses gelmedi..e hamile olduğumu öğrenince de malum...
Selam kızlar bende bu ay hamilelik bekliyorum aranıza katıldım umarım birbirimize faydalarımız olur..27 yaşındayım bat günüm 17 Mayıs eklerseniz sevinirim listeye
yok canım birazdan gidicem bakalım bir de kandan baktıralım sonucu kesinleştirelim dedik ona göre yolumuzu çizeriz hemde doktora kafama takılanları sormuş olurum..
Selam kızlar bende bu ay hamilelik bekliyorum aranıza katıldım umarım birbirimize faydalarımız olur..27 yaşındayım bat günüm 17 Mayıs eklerseniz sevinirim listeye
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??
Define09 hopesss negsy32 pnr26 adınıza çok sevindim kızlar Allah amalı babalı sağlıklı hayırlı evlâtlarınızı büyütmeyi de nasip etsin:))) darısı bizim başımıza:)
Basbelası42 canım hiç korkma doğumdan ben kaç doğum yapan kadın gördüm hepsi bebişlerini gördüğü anda acısını unutup mutluluktan ağlıyor) buna acı çekmek olarak bakma bebeğine kavuşacağın an olarak bak:)))
Buschy canım keseyi de görmüşsün çok sevindim sıra kalp atışlarında hayırlısıyla onu da duymak nasip olur inşallah:)) beta hcg değerlerin de gayet iyi bence.artık onu düşünme düşük olması sıkıntı ama yüksek olmasında bi sıkıntı yok diye biiyorum ben))
Vee herkese bu hafta sonu sınavında başarılar diliyorum:))
sağol canım benimmmm
Başlığa kalp koyan elini ısırırım ben senin:))) naber fıstığım nasılsın bakalım??? Yoktun ortalarda tabi bende yoktum ama:)))
selam kizlar...ben de yeniyim...ben daha cok dertlewmek istedim qalibaa...uzun olucak ama inwallah okursunuz benim adet hep duzensiz her ay ilacla zamaninda olur 8 9 aydir evliyim 5ci aydan doktora gitdim biweyler yapmaya caliwti ama deyiwtirmek istedim bu ay bawka doktora gidecektim o doktor da soylemis adet bitsin oyle gelsin ama benim adetim cok gecikti ilac bittikden 1gun sonra olurdu bir sorun olsa bile en fazla 13 14 gun ama bugun 19cu gun ilaca ragmen hala adet gormedim hicbir belirti de yok dun test yapdim 3saat faln sonra solgun cizgi cikti kimseye biwey soylemedim okula gitdim dondum yok olmus gibi sabah uyandim copten aldim baktim yine cok silik ama bence kurudugu icin golge gibi kalmistir ama bilemiyorum yardim lutfen
selam kizlar...ben de yeniyim...ben daha cok dertlewmek istedim qalibaa...uzun olucak ama inwallah okursunuz benim adet hep duzensiz her ay ilacla zamaninda olur 8 9 aydir evliyim 5ci aydan doktora gitdim biweyler yapmaya caliwti ama deyiwtirmek istedim bu ay bawka doktora gidecektim o doktor da soylemis adet bitsin oyle gelsin ama benim adetim cok gecikti ilac bittikden 1gun sonra olurdu bir sorun olsa bile en fazla 13 14 gun ama bugun 19cu gun ilaca ragmen hala adet gormedim hicbir belirti de yok dun test yapdim 3saat faln sonra solgun cizgi cikti kimseye biwey soylemedim okula gitdim dondum yok olmus gibi sabah uyandim copten aldim baktim yine cok silik ama bence kurudugu icin golge gibi kalmistir ama bilemiyorum yardim lutfen
ayy bebişim benim yerim ben senievet tatlım yoğundum ya pcye elimi bile süremedim sende girmemişsin zaten fark etmiştim bide ben olmayınca sayfalar pek ilerlemiyor nedense
Evet canım bende giremedim işler yoğun bu aralar çok misafirim oldu.hep okudum yazılanları ama cevap yazmaya fırsat bulamadım:)) sorma sen olmayınca ev sahibesiz gün gibi boş yada sessiz kalıyor burası farkettim:))) doktora gittim dün korkuttu beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?