Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba ben yeni üye oldum açıkcası forumun kullanımı hakkında çok bir bilgim yok. Konular arasında gezerken farkettim bu başlığı. 2.5 yıllık evliyim bende son 1 senedir bebek sahibi olmayı bekliyorum

hoşgeldın kardeş aramıza...bende 2yıl 10 aylık evlıyım.bır yıl 10ay once bebegımı düşürdüm.yaklaşık 2 yıldırda heray umıtle beklıorum

inş canım.sen nezamandır beklıosun hamılelık?başka cocuk varmı

kafama çok takmamaya çalışıyorum oda etkiliyormuş ama her ay adet olunca üzülmemek elde olmuyor

benımde başka yok.ınsan kafaya takmamaya calışıo ama dedıgın gıbı olmuo

inş bu ay olur sabretcez artık beklioruz hepmiz o haberi:)

kafama çok takmamaya çalışıyorum oda etkiliyormuş ama her ay adet olunca üzülmemek elde olmuyor

bende düşündükçe etkilendiğimi düşünüyorum stres çok etkilio her ay aynı seyi yaşıorz kafamıza takıorz üzülüorz ama olacak sonnda bn inanıyorum:)))))

merhaba ben yeni üye oldum açıkcası forumun kullanımı hakkında çok bir bilgim yok. Konular arasında gezerken farkettim bu başlığı. 2.5 yıllık evliyim bende son 1 senedir bebek sahibi olmayı bekliyorum

hoş geldin canım.. iyi yapmışsın buraya gelmekle her zaman beklerim

valla bilmiyorum canım bi kaç gün sonra giderim heralde

38s canım ya birkaç güne giderim diyor hala ben burda senın yerıne meraktan catlıyorum walla inş güzel haberlerini alıcaz

isteyen herkese dua ediyorum bunların arasında sizlerde varsınız Allah dualarımızı kabul etsın inş

merhaba yeni üye oldum bende 5. ay denemesindeyim bu ay reglime 4 gün var bakalım inş. olur :)

sende bendensın smrydoğan benımde 4 gun var bekliyoruz bakalım:)))

Allahım hiçbirinizin evlat isteğini geri çevirmesin rabbim.. inş en kısa zamanda göbişinde kucaüında dolar canm

hoşgeldın kardeş aramıza...bende 2yıl 10 aylık evlıyım.bır yıl 10ay once bebegımı düşürdüm.yaklaşık 2 yıldırda heray umıtle beklıorum

cok geçmiş olsun Allah'tan ümit kesilmez hiçbir zaman inş seninde güzel haberlerini alırız burdan canım

ben cıkınca hareketlenmiş baya burası yahuuu bu arada deprem oldugunu burdan ogrenıyorum hiç hissetmedik herkese gecmıs olsun Allah beterinden korusun:26:

kızlar bu arada benım bir haftadır karnım acayip şişti hamilelik varsa bu kadar kısa sürede şişlik yaparmı dersiniz??

Dert allah tan derman da allah tan mudum yitirmeyeceğim Allah herkesin sağlıklı bebek duasını kabul etsin

bende öle olmuştum hasteneye gidince zaten hiç mutlu çıkamıorum stres oluorum iice...

inş biz de mutlu çıkacağız biraz da bize bağlı allah ne zaman ol derse o zaman olur allah kimseye taşımayacağı yükü vermezmiş die düşünüp sabretmeliyiz

inş biz de mutlu çıkacağız biraz da bize bağlı allah ne zaman ol derse o zaman olur allah kimseye taşımayacağı yükü vermezmiş die düşünüp sabretmeliyiz

ewetcanım ya sabredmeliyiz ama içimde kıpırtılarım var sanki güzel şeyler cok yakınmış gibi

kızlar ya karnım ağrıyo bi iki gündür belim kasıklarımda falanda ağrı var.adetim yaklaşıyoo bende bi heyecan sormayınn :/ sağ göğsümde arada sızlıyo sanki iğne batıyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…