- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
merhaba ben yeni üye oldum açıkcası forumun kullanımı hakkında çok bir bilgim yok. Konular arasında gezerken farkettim bu başlığı. 2.5 yıllık evliyim bende son 1 senedir bebek sahibi olmayı bekliyorum
Hoşbulduk. Üzücü bir olay yaşamışsın üzüldümhoşgeldın kardeş aramıza...bende 2yıl 10 aylık evlıyım.bır yıl 10ay once bebegımı düşürdüm.yaklaşık 2 yıldırda heray umıtle beklıorum
inş canım.sen nezamandır beklıosun hamılelık?başka cocuk varmı
evet normal yolla denedim.Doğum kontrol hapı ile korunuyordum hapı bıraktıktan sonra doktora gittim tahliller yapıldı. herşey normal . 10 ay denedik daha sonra eşim gitti doktora spermiyogram verdi oda normal çıktı fakat halen hamile kalamadım. bu ay laboquick ovulasyon testi aldım ona başladım inşallah bu ay olur
kafama çok takmamaya çalışıyorum oda etkiliyormuş ama her ay adet olunca üzülmemek elde olmuyor
hamılelıktenmı aceba :)) inş öledır...doktora nezaman gıdeceksın
merhaba ben yeni üye oldum açıkcası forumun kullanımı hakkında çok bir bilgim yok. Konular arasında gezerken farkettim bu başlığı. 2.5 yıllık evliyim bende son 1 senedir bebek sahibi olmayı bekliyorum
valla bilmiyorum canım bi kaç gün sonra giderim heralde
Kızlar merhabaaa....Yeni arkadaşlarımız gelmiş topiğe hepiniz hoşgeldinizAllahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.benim bugün 27. günüm ve hala adet olmadım :) inşallahta olmam....Kasıklarımda ve belimde sürekli adet olcakmışım gibi garip bir his oluyor,ara ara ince ince sızlayıp batıyor...Hayırlısı inşallah olmam :) cuma 30. günüm kızlar olmazsam pazar testi yapıcam bol bol dualarınızı bekliyorum
merhaba yeni üye oldum bende 5. ay denemesindeyim bu ay reglime 4 gün var bakalım inş. olur :)
hoşgeldın kardeş aramıza...bende 2yıl 10 aylık evlıyım.bır yıl 10ay once bebegımı düşürdüm.yaklaşık 2 yıldırda heray umıtle beklıorum
benimde son 20 şubattı bekiyorum bu ay o kadar umutluydumki son adetimden 1 hafta sonra göğüslerim ve sağ kasığım ağrımaya başladı halende devam ediyor birsürü test yaptım hepsi negatif ama bu akşam karnımda ağrımaya başlad adet sancılarımda olduğu gibi umudumu yitirmek üzereyim tıpkı bende senin gibiyim yeni evliler ama karşı komşumun hamileliğine bebeğine bakakalıyorum gözüm yok sağlıklı olsun tabi ama bende istiyorum dua edlim birbirimize rabbim herkesin kucağını tez zamnda doldursun o güzel duyguyu tattırsın inş
bende öle olmuştum hasteneye gidince zaten hiç mutlu çıkamıorum stres oluorum iice...
kızlar bu arada benım bir haftadır karnım acayip şişti hamilelik varsa bu kadar kısa sürede şişlik yaparmı dersiniz??
inş biz de mutlu çıkacağız biraz da bize bağlı allah ne zaman ol derse o zaman olur allah kimseye taşımayacağı yükü vermezmiş die düşünüp sabretmeliyiz
ewetcanım ya sabredmeliyizama içimde kıpırtılarım var sanki güzel şeyler cok yakınmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?