kimisi vuruluyo kimisi vurulmuyo heralde doktora da bağlı,bilemiyorum...
benim doktor yumurtaların büyümesini beğendi değerlendirelim iğneyle dedi,belki gelecek ay böyle büyümez diye heralde...
hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah
İnsan tabi ister istemez üzülüyor canım ama rabbim hayırlısını bilir ve bizim için hayırlısı ne zamansa o zaman nasip eder...İnşallah seninde mutlu haberini duyarız en kısa zamanda :)
inşallah canım o güzel haberi senden we tüm arkadaşlarımdan duymayı çooook istiyorummmm tabiii vermeyi de
inşallah tedaviler olumlu sonuç verir buraya yaz mutlaka merak ederiz :) bu ay benimde olmazsa doktora gidicem
inşallah hem duyarsın hem verirsin..hem de en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle inşallah....
inşallah canım
herkese selamlar. 38s ne oldu regl oldunmu arkadasım?
inşallah hem duyarsın hem verirsin..hem de en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle inşallah....
inşallah canım sağol..buraya da yazarım tabii,senin olur umarım bu ay olmazsa da git bakalım,varsa bi sorun bi an önce bilmiş olursunuz..
hoş geldin canım nasılsın? henüz hiç bişey yok
inş. evet 4 gün daha bekleyip sonra doktor kontrollerime başlıycam ben öyle kürler soğan sarımsak falan hiçbişey denemedim sadece ateş ölçmeyi yapıyım dedim onuda beceremedim :) eğer bu ayda olmazsa önce Allaha sonrada doktorlara bırakmak istiyorum kendimi 2 yıllık evliyim bebek varmı sorusundan bıktım :) en yakınlarımın benden küçük kardeşimin çocuğu oldu hepsine seviniyorum inşallah hepimizin olur
hoşbuldum arkadasım.doktora gıttınmı pekkı?bende de kasık agrısı gogus agrısı var ama regl olmamı beklıyorum.ama bende bu agrılar her regl oncesı oluo.kafam karışıo
bu arada depremi hisseden oldumu bnm masa çok fena sallandı istanbuldayım
ben de denemedim..1 yılı doldurup doktora gittim bununla karşılaştım işte..ama napalım daha kötü şeyler de olabilrdi diye teselli ediyorum kendimi..
senin için de herşey iyi olur umarım..bu ay vardır inşallah..yoksa da Allah büyük dert vermesin..
ben inanıyorum hepimizin olacak..ama tek isteğimiz Allah aratmasın yıllarca bekletmesin..hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin..zor bişey,insan öyle istiyoki,ama nasip olmuyosa olmuyo işte..
marmara'da 4.5 yazıyo
bende ist'dayım ama hiç hissetmedim :44:
iyi sayılırım aşırı yorgunluk ve uykusuzluk var bende bugün oysa ki uyudum
bildiğim kadarıyla yumurtlamayı sağlıyo gizem...ben yumurtlamıyodum sanırım,ya da zamansız yumurtluyodum,bunu düzenledi..
5 gün kullandım bu hapı...2 günde bir kontrole gittim,yumurtalarım günden güne büyüdü,ilaç işey yaradı yani..ama bakalım sonuç ne olacak :)
merhaba ben yeni üye oldum açıkcası forumun kullanımı hakkında çok bir bilgim yok. Konular arasında gezerken farkettim bu başlığı. 2.5 yıllık evliyim bende son 1 senedir bebek sahibi olmayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?