Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin de bu h.sonu değil miydi yumurtlaman :) bayanlara mı karıstırdım yoksa

hayır hayatım doğru hatırlıyosun ama sınavımdan ötürü şehir dışına çıkmak zoeundaydım dönüşü değerlendirebildik bizde
sen ne yaptın

hayır hayatım doğru hatırlıyosun ama sınavımdan ötürü şehir dışına çıkmak zoeundaydım dönüşü değerlendirebildik bizde
sen ne yaptın

gun aşırı oldugu için cumartesi gecesi bi de bugun diye düşünüyorum:26:

bende aöf canım 3. sınıf iktisat birde 3 tane üstten ders aldım

fakülte aynıymış ama bölüm tutmadı:)) benim ki maliye:)) inşallah bende diğer dönem üstten ders alacam 3 yılda bitirmeyi düşünüyorum ben

fakülte aynıymış ama bölüm tutmadı:)) benim ki maliye:)) inşallah bende diğer dönem üstten ders alacam 3 yılda bitirmeyi düşünüyorum ben

zor oluyo valla 10 ders beynim ambole oldu resmenbir ara hangi okuldayım hangi gün ders neydi ben kimdim bla bla bla oldum resmen :)

zor oluyo valla 10 ders beynim ambole oldu resmenbir ara hangi okuldayım hangi gün ders neydi ben kimdim bla bla bla oldum resmen :)

aboww kız korkutma beni ben 14 ders vercem diğer dönem

mrb güzelim üzülme hiç ya zamanı gelmemiştir yoksa bebişin bu kadar üzer miydi annesini hem bak erkenden yapma bi daha test filan üzülüyosun.. bitanem boşver bırak adetin geçsin sonra teste karar ver.. umudunu hiç ama hiç kaybetme bizi ayakta tutan tek şey umudumuz.. onu da elimizden kaçırmayalım...[/QUOTE]

canım çok tesekkr ederm teselln için bgn daha iim sanırım en azndan daha olumlu dşünüorm sen nasılsın snavlar btti kurtldn desene:)

canım çok tesekkr ederm teselln için bgn daha iim sanırım en azndan daha olumlu dşünüorm sen nasılsın snavlar btti kurtldn desene:)[/QUOTE]

aman iyi ol bitanem sakın üzme kendini bende iyiyim evet atlattık valla diğer sınav 1 ay sonra onuda verirsem rahatlarım en azından kafam daha rahat olcak:)) o zaman tamamen bebişe konsantre olacağım

canım çok tesekkr ederm teselln için bgn daha iim sanırım en azndan daha olumlu dşünüorm sen nasılsın snavlar btti kurtldn desene:)

aman iyi ol bitanem sakın üzme kendini bende iyiyim evet atlattık valla diğer sınav 1 ay sonra onuda verirsem rahatlarım en azından kafam daha rahat olcak:)) o zaman tamamen bebişe konsantre olacağım[/QUOTE]

inş bebegm bir an önce kurtlda bebişine kavuş:)

arkadaşlr bişey sorucam ya ankarada olan var mı ve bana iyi bir doktor tavsiye edecek biri. ?????

birde tobb hastanesinden cemil kaya güven hastanesi sedat cömert dr. serdar oğuz ve hüseyin yeşilyurt dışında bir doktor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…