bakıyorum elimden geldiğince :)) 2 gündür bulantılarım hafifledi en azından yemek yiyebiliyorum
yorucu.... şehir dışındaydım hafta sonu uykusuz ve orgunummmmmsenin nasıl geçti tatlım
senin de bu h.sonu değil miydi yumurtlaman :) bayanlara mı karıstırdım yoksa
hayır hayatım doğru hatırlıyosun ama sınavımdan ötürü şehir dışına çıkmak zoeundaydım dönüşü değerlendirebildik bizde
sen ne yaptın
gun aşırı oldugu için cumartesi gecesi bi de bugun diye düşünüyorum:26:
hayır hayatım doğru hatırlıyosun ama sınavımdan ötürü şehir dışına çıkmak zoeundaydım dönüşü değerlendirebildik bizde
sen ne yaptın
gun aşırı oldugu için cumartesi gecesi bi de bugun diye düşünüyorum:26:
bende aöf canım 3. sınıf iktisat birde 3 tane üstten ders aldım
fakülte aynıymış ama bölüm tutmadı:)) benim ki maliye:)) inşallah bende diğer dönem üstten ders alacam 3 yılda bitirmeyi düşünüyorum ben
zor oluyo valla 10 ders beynim ambole oldu resmenbir ara hangi okuldayım hangi gün ders neydi ben kimdim bla bla bla oldum resmen :)
mrb güzelim üzülme hiç ya zamanı gelmemiştir yoksa bebişin bu kadar üzer miydi annesinihem bak erkenden yapma bi daha test filan üzülüyosun.. bitanem boşver bırak adetin geçsin sonra teste karar ver.. umudunu hiç ama hiç kaybetme bizi ayakta tutan tek şey umudumuz.. onu da elimizden kaçırmayalım...
canım çok tesekkr ederm teselln için bgn daha iim sanırım en azndan daha olumlu dşünüorm sen nasılsın snavlar btti kurtldn desene:)
inş bebegm bir an önce kurtldabebişine kavuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?