Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah allah neden öyle oldu acaba yumurtlamadın mı acaba yoksa testler mi bozuktu bende merak ettim
şimdi

test iyi çalışıyo gibi görünüyo valla canım yapar yapmaz bi tarafı hemen koyulaşıyo işte o yumurtlama tarafı hep çok silik sanırım yumurtlamıyorum yada geç yumurtluyorum bilemedim 3 günlük testim kaldı bakalım nolcak

hmm anladım canım hadi bakalım 2. çizgiyi görürsün inşallah.. dediğin gibi geç yumurtluyor olabilirsin

kızlar ıyı aksamlar doktora gıttım bu seferde 1.5 aylık dedı bebegım ıcın alttan baktı tekrar sorun yokmuş ve ıkı hafta sonra tekrar gel dedı kalp atışlarını doktor duydu bende ıkı hafta sonra duyacam ınsallah benım ıcın dua edın optum hepınızı

bıraz acele ettım galıbe vajinal ultrasyondada doktor kendı duydu of ya ben goremedım yıne beklıcem 2 hafta

merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak için uğraşanlardanım son 2 günüm var bakalım ne olacak gebelikte vajinal akıntı olur mu bu aralar bende oluyor da ve ara ara kasıklarımda batmalar var sizce gebelikten midir ki eşim rüyasında gebe ve oğlan çocuk doğururken görüyor bende zerre kadar adet belirtisi yok kızlar hayırlısı artık bu arada eşim bana durmadan 2 canlı 3 canlı deyip duruyor acaba içine mi doğuyor adamın bilgisi olan var mı ? allahım bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın amin

mrb hoş geldin canım inşallah hamiş kalmışındır ve eşinin içine gerçekten doğmuştur:)) gebelikte akıntı olur ama senin akıntın her zamankinden farklı mı?

Şükür iyiyim kızlar sizler nasılsınız? Bugün doktor randevum var heyecanım dorukta ve çok korkuyorum dualarınızdan eksik etmeyin beni.

İnşallah hamilesindir. Bende de vardı o belirtiler. adetime 1 gün kala test yaptım çıkmıştı. Seni çokta umutlandırmak istemem ama Rabbim gönlünün dileğini versin bir an önce

bende iyiyim çok şükür canım benim.. ayy hadi bakalım teyzesinin yerine bak bebişine tamam mı annesi rabbim seni ve bebişini korusun aminnnn

İnşallah hamilesindir. Bende de vardı o belirtiler. adetime 1 gün kala test yaptım çıkmıştı. Seni çokta umutlandırmak istemem ama Rabbim gönlünün dileğini versin bir an önce

canım inşallah ben adetin geçmesini bekleyecem artık bende ümitlenmek istemiyorum sen şuan hamilemisin bu arada karınımla bikini bölgesi dolu dolu duruyor her zamankinden farklı nasip kısmet artık

mrb hoş geldin canım inşallah hamiş kalmışındır ve eşinin içine gerçekten doğmuştur:)) gebelikte akıntı olur ama senin akıntın her zamankinden farklı mı?

canım akıntım her zamankinden farklı addet öncesi akıntım olmazdı benim hiç şimdi her wc de peçeteye geliyor azar azar

hadi bakalım canım hayırlısı olsun o zaman evet kesinlikle adetinin geçmesini bekle sonra test yaparsın canım en iyi sonucu almak için beklemelisin:))

sende yaşta kıdemlisin bebeğim inşallah bebişte de kıdemli olursun önce sen kal, sonra ben hamiş kalsam da olur

ay kıyamam ben sana :) kız duygulandırdın sabah sabah beni hepimiz kalalım inşallah Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin :) benimde bi arkadaşım vardı 1 senedir istiyodu olmuyodu hep derdim önce sen kal sonra ben :) duydum 2 haftalık hamileymiş çok sevindim o benden önce başlamıştı çalışmalara :)

bende iyiyim çok şükür canım benim.. ayy hadi bakalım teyzesinin yerine bak bebişine tamam mı annesi rabbim seni ve bebişini korusun aminnnn

çok sağol canım benim aminnn inşallah Rabbim seninde gönlünün dilediğini bir an önce en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…