- 19 Mart 2013
- 230
- 1
- 296
- 41
allah allah neden öyle oldu acaba yumurtlamadın mı acaba yoksa testler mi bozuktu bende merak ettim
şimdi
test iyi çalışıyo gibi görünüyo valla canım yapar yapmaz bi tarafı hemen koyulaşıyo işte o yumurtlama tarafı hep çok silik sanırım yumurtlamıyorumyada geç yumurtluyorum bilemedim 3 günlük testim kaldı bakalım nolcak
hmm anladım canım hadi bakalım 2. çizgiyi görürsün inşallah.. dediğin gibi geç yumurtluyor olabilirsin
nasılsınız kızlar 38s bak bende imza yaptım kendime :))
merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak için uğraşanlardanım son 2 günüm var bakalım ne olacak gebelikte vajinal akıntı olur mu bu aralar bende oluyor da ve ara ara kasıklarımda batmalar var sizce gebelikten midir ki eşim rüyasında gebe ve oğlan çocuk doğururken görüyor bende zerre kadar adet belirtisi yok kızlar hayırlısı artık bu arada eşim bana durmadan 2 canlı 3 canlı deyip duruyor acaba içine mi doğuyor adamın bilgisi olan var mı ? allahım bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın amin
merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak için uğraşanlardanım son 2 günüm var bakalım ne olacak gebelikte vajinal akıntı olur mu bu aralar bende oluyor da ve ara ara kasıklarımda batmalar var sizce gebelikten midir ki eşim rüyasında gebe ve oğlan çocuk doğururken görüyor bende zerre kadar adet belirtisi yok kızlar hayırlısı artık bu arada eşim bana durmadan 2 canlı 3 canlı deyip duruyor acaba içine mi doğuyor adamın bilgisi olan var mı ? allahım bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın amin
Şükür iyiyim kızlar sizler nasılsınız? Bugün doktor randevum var heyecanım dorukta ve çok korkuyorum dualarınızdan eksik etmeyin beni.
İnşallah hamilesindir. Bende de vardı o belirtiler. adetime 1 gün kala test yaptım çıkmıştı. Seni çokta umutlandırmak istemem ama Rabbim gönlünün dileğini versin bir an önce
iyiyim güzelim sen nasılsın bakim? süper olmuş bebeğimben 6 ay önce evlenmişim senden kıdemliyim yani hehehe
İnşallah hamilesindir. Bende de vardı o belirtiler. adetime 1 gün kala test yaptım çıkmıştı. Seni çokta umutlandırmak istemem ama Rabbim gönlünün dileğini versin bir an önce
mrb hoş geldin canıminşallah hamiş kalmışındır ve eşinin içine gerçekten doğmuştur:)) gebelikte akıntı olur ama senin akıntın her zamankinden farklı mı?
bende iyi çok şükür tatlım :) nikah olarak evet kıdemlisin erken davranmışsın :)
canım inşallah ben adetin geçmesini bekleyecem artık bende ümitlenmek istemiyorum sen şuan hamilemisinbu arada karınımla bikini bölgesi dolu dolu duruyor her zamankinden farklı nasip kısmet artık
canım akıntım her zamankinden farklı addet öncesi akıntım olmazdı benim hiç şimdi her wc de peçeteye geliyor azar azar
sende yaşta kıdemlisin bebeğiminşallah bebişte de kıdemli olursun önce sen kal, sonra ben hamiş kalsam da olur
bende iyiyim çok şükür canım benim.. ayy hadi bakalım teyzesinin yerine bak bebişine tamam mı annesirabbim seni ve bebişini korusun aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?